- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Olumlu güzel düşün bebişlerimiz için değer inşallahBen kendim vururum diye düşündüm doktorum isteyince iğneyi götürdük hemen kendini yaptı 36. Saati de değerlendirin dedi öyle işte canım
Duygusal olarak çöküşteyim resmen her şeye ağlıyorum her şeye sinirleniyorum ağlayarak yazıyorum şuan ya iğnenin etkisi diye düşünüyorum çok zor gerçekten
Benim de ovitrelle canım ilacım dun bitti ama hani kimileri akıntım coktu agrım vardı kasım bolgemde vs dior bende yok acıkcası hani iğne vurmadan once ilac kullandığın gun süre zarfında var mıydı eksrta bir agrın ya da fazla akıntın?Evet evet ovitrelle
Yapıyorum da bir faydası olmadı teşekkür ederim canım sağolOlumlu güzel düşün bebişlerimiz için değer inşallahki iğnenin ilacların etkisi sonraki aya bile devam edenler var belki sonraki ay nasip olcak hep ümitli ol komik bideolar aç moralini yükselt ya da bi dizi filme başla onu izle kafan dağılsın yürüyüş yap insana cok iyi gelior kısa bir sürede de olsa unutuyor insan
Femara kullandığımda hiç ağrı falan olmadı akıntı da her zamanki gibi normaldiBenim de ovitrelle canım ilacım dun bitti ama hani kimileri akıntım coktu agrım vardı kasım bolgemde vs dior bende yok acıkcası hani iğne vurmadan once ilac kullandığın gun süre zarfında var mıydı eksrta bir agrın ya da fazla akıntın?
Anladım inşallah emeklerimizin karşılıgını alırızFemara kullandığımda hiç ağrı falan olmadı akıntı da her zamanki gibi normaldi
İğneden sonraki gün çok hafif lekenme oldu bende o da yumurtanın çatlamasıyla oldu sanırım
Birde bi iki kez kasıklarda sızlama oldu ama hiç canımı yakmadı
Akıntım da nerdeyse 0 a indi çok şaşırdım bende yaklaşık bir saattir eskisi gibi olmaya başladı ben de şaşkınım
Maalesef benim negatif olduAnladım inşallah emeklerimizin karşılıgını alırız
Yaa gercekten mi test mi yptın canımMaalesef benim negatif oldu
Kan verdim canımYaa gercekten mi test mi yptın canımkan ver belki yüksek cıkar hcg
Kaçıncı gün kan verdiniz. Ben 10. Gün verdim negatif çıktı. Bugün 11. Günüm adet sancilari çekiyorum adetime 4 gün kaldıKan verdim canım
Benim hiç belirtilerim yok 14. Gün bugünKaçıncı gün kan verdiniz. Ben 10. Gün verdim negatif çıktı. Bugün 11. Günüm adet sancilari çekiyorum adetime 4 gün kaldı
İyi bir şey mi acaba inşallah tutarBenim hiç belirtilerim yok 14. Gün bugün
Yok kan testi yaptım negatif çıktıİyi bir şey mi acaba inşallah tutar
Yaa öylemi adetin henüz gelmediyse umudunu hiç kaybetme canımYok kan testi yaptım negatif çıktı
Bilemiyorum ya benim adetim düzensiz olur acaba ondan mı adet olmadımYaa öylemi adetin henüz gelmediyse umudunu hiç kaybetme canım
İyi yorumla canım inşallah bebiştirBilemiyorum ya benim adetim düzensiz olur acaba ondan mı adet olmadım
Bende adet sancısı gibi çekiyorum inşallah olmamBilemiyorum ya benim adetim düzensiz olur acaba ondan mı adet olmadım
Bekliyorum ben de canım bilemiyorum ne olacağınıYaa öylemi adetin henüz gelmediyse umudunu hiç kaybetme canım
Bende adet sancısı gibi çekiyorum inş
iğneyi Ne zaman oldun canım inşallah pozitif haberlerle gelirsin burayaBende adet sancısı gibi çekiyorum inşallah olmam
Hayırlısı inşallah canım7 ağustosta yaptırdım bugün 12. Günüm olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?