- 12 Eylül 2024
- 86
- 17
- 3
- 26
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Bide senin adete kaç gün kaldı test yapicak misinAy inşallah canım hepimizin olsun hepimiz sevinelim ben klomen kullandım femara hangi ilaç bilmiyorum ama Atalar önce kendi başıma klomen kullandım birinden görüp o hamile kaldı onunla bende kalayım diye günde 1 tane almıştım karın ağrısı göğüsler şişti acıdı akıntı yapıt bende tabi hamileyim dedim ama değilmişim bu seder içtim hiç bişi olmadı sadece çatlatma iğnesi yapıldı ertesi günü ağrı oldu kasıklarda adet ağrısı gibi onun sebepte yumurta çatlamış ondan olmuş bide akıntı oldu
Bu süreçte o kadar oyun oynuyor ki bize bedenimiz ve zihnimiz gerçekten çok tuhaf bişi ama olucak inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzCanım bende de gaz sorunu var benim normal hayatım da da oluyoru pek umursamadı başta karın ağrısıyla burdan okuyunca belkixe onun etkisi dedim gergin oluyo gaz karin şişlik akintim var ama az oluyor göğsumde renk koyulugu olmuş gibi geliyor bana da emin olamıyorum ben öyle görmek istediğim içinde gelmiş olabilir
Amin inşallah canımBu süreçte o kadar oyun oynuyor ki bize bedenimiz ve zihnimiz gerçekten çok tuhaf bişi ama olucak inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz
Benim adetim zaten düzensiz ama bu iğneden tam 14 gün sonra tutmamissa eğer adet oluyorum hemen. Geçen ay tutmamisti tam 14. Gün adet olmustum yani bugün 9. Gün 5 gün sonra adet olmazsam 15. Günde ne olur ne olmaz bekleyip test yapicamAmin inşallah canımsenin adete ne kadar var test ne zaman yapicaksin
İnşallah olmazsın canım benimde iğneden sonra 17 gun vardı adete şimdi 7 gün kaldı tam günü de olurum ben veya1 gün one kesin doktor adet olursab gel olmazsan 3 gün gecik öyle gel dedi gecikirsem test doğru sonucu verir doktorada gidicem o zaman pek yaparsim yok gibi ama meraktan yapasim da varBenim adetim zaten düzensiz ama bu iğneden tam 14 gün sonra tutmamissa eğer adet oluyorum hemen. Geçen ay tutmamisti tam 14. Gün adet olmustum yani bugün 9. Gün 5 gün sonra adet olmazsam 15. Günde ne olur ne olmaz bekleyip test yapicam
Anladım canım bakalım hayırlısı bugün ilacımın son günüAy inşallah canım hepimizin olsun hepimiz sevinelim ben klomen kullandım femara hangi ilaç bilmiyorum ama Atalar önce kendi başıma klomen kullandım birinden görüp o hamile kaldı onunla bende kalayım diye günde 1 tane almıştım karın ağrısı göğüsler şişti acıdı akıntı yapıt bende tabi hamileyim dedim ama değilmişim bu seder içtim hiç bişi olmadı sadece çatlatma iğnesi yapıldı ertesi günü ağrı oldu kasıklarda adet ağrısı gibi onun sebepte yumurta çatlamış ondan olmuş bide akıntı oldu
Evet sabah akşam 1 er adet aldım günde 2 adet oluyo zaten 10 tane vardı 5 gün kullandım gittimAnladım canım bakalım hayırlısı bugün ilacımın son günüinşallah tutar femara da aynısı bu sefer dr kontrolunde kullandığını sabah akşam birer adet mi aldın?benim sabah aksam bir yani gunde iki tane alıorm
Hayiiirrr şuan sakın tamamen yanilirsin kendini kandırmak istiyorsan yapİnşallah olmazsın canım benimde iğneden sonra 17 gun vardı adete şimdi 7 gün kaldı tam günü de olurum ben veya1 gün one kesin doktor adet olursab gel olmazsan 3 gün gecik öyle gel dedi gecikirsem test doğru sonucu verir doktorada gidicem o zaman pek yaparsim yok gibi ama meraktan yapasim da var
Üzülmemek için yapmiyicamHayiiirrr şuan sakın tamamen yanilirsin kendini kandırmak istiyorsan yapsabrın sonu selamettir ne kaldı şunun şurasında
Hayırlısı inşallah güzel haberlerini beklioruzEvet sabah akşam 1 er adet aldım günde 2 adet oluyo zaten 10 tane vardı 5 gün kullandım gittim
Bence de az bi daha sabredinÜzülmemek için yapmiyicam
Merhaba canım bende 3. Günü başlamıştım bi hafta sonra da yumurtlara bakıp çatlatma iğnesini yaptı bence doktorunun bir bildiği vardır diye düşünüyorumMerhaba yeni üye oldumReglin 4.günü femara başladık doktorum carsamba yani reglin 12.günü gel dedi ben 25-26 günde bir regl oluyorum geç olmaz mı sizce? Korkuyorum ya cok buyurse diye elbette dokrorun vardır bir bildiği ama hani ilaç bitince hemen ertesi gün kontrole gittim diyenler olmustu o yuzden kafama takıldı eger çarsamba yani 20 agustosta gidersem doktora ilacın bitminin 4.günü gitmiş olacağım bu kafama takıldı biraz yanıt veren olsa cook sevinirim
Bende bu tarihte oldum. Bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı. 1.20Merhabalar bende bugün oldum çatlatma iğnesi daha öncesinde klomen kullandım bu ay içinde yaptıran var mı iğne
Canım ilaç bittikten kac gun sonra gitmiştin doktora ve yukurtalıkların kac mmdiMerhaba canım bende 3. Günü başlamıştım bi hafta sonra da yumurtlara bakıp çatlatma iğnesini yaptı bence doktorunun bir bildiği vardır diye düşünüyorum
Ben pazartesi 1 diğer günler sabah akşam cumartesi yine 1 Pazar günü kullanma pazartesi gel dediCanım ilaç bittikten kac gun sonra gitmiştin doktora ve yukurtalıkların kac mmdi
Ayy hadi inşallahh yaaa umarım olurBen pazartesi 1 diğer günler sabah akşam cumartesi yine 1 Pazar günü kullanma pazartesi gel dedi
20 mm olmuştu sanırım bir tane sadece ama
Yarın kontrolüm var 11. Gün test yaptım negatifti
Dua edin lütfen yarın güzel haberler alayımmmm tabi hep birlikte inşallah
Bi de iğnen hangisi ovitrelle mi canım??Ben pazartesi 1 diğer günler sabah akşam cumartesi yine 1 Pazar günü kullanma pazartesi gel dedi
20 mm olmuştu sanırım bir tane sadece ama
Yarın kontrolüm var 11. Gün test yaptım negatifti
Dua edin lütfen yarın güzel haberler alayımmmm tabi hep birlikte inşallah
Genelde 12. Günden sonra yapın diolar hatta 14. Günğ bekleyin denilior erken yağıp kafa karıstırma derim az daha bekle guzel sonuc alırsın inşllah alırız hepimizBende bu tarihte oldum. Bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı. 1.20
Ama bugün sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var. Henüz adetime 5 gün var
Ben kendim vururum diye düşündüm doktorum isteyince iğneyi götürdük hemen kendini yaptı 36. Saati de değerlendirin dedi öyle işte canımAyy hadi inşallahh yaaa umarım olurguzel haberleri burda birbirimize veririz benim de aynı senin gibi dün ctesi bitti bugun pazar ama çarşamba gitcrm ben adetin 12. Gunu olcak ipnemi de kendimle goturcem senin iğneyş nasıl yaptın vurdun mu doktor mu vurdu?
Evet evet ovitrelleBi de iğnen hangisi ovitrelle mi canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?