Temmuz çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte takip edelim

Bide senin adete kaç gün kaldı test yapicak misin

Bu süreçte o kadar oyun oynuyor ki bize bedenimiz ve zihnimiz gerçekten çok tuhaf bişi ama olucak inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

Amin inşallah canım senin adete ne kadar var test ne zaman yapicaksin
Benim adetim zaten düzensiz ama bu iğneden tam 14 gün sonra tutmamissa eğer adet oluyorum hemen. Geçen ay tutmamisti tam 14. Gün adet olmustum yani bugün 9. Gün 5 gün sonra adet olmazsam 15. Günde ne olur ne olmaz bekleyip test yapicam

İnşallah olmazsın canım benimde iğneden sonra 17 gun vardı adete şimdi 7 gün kaldı tam günü de olurum ben veya1 gün one kesin doktor adet olursab gel olmazsan 3 gün gecik öyle gel dedi gecikirsem test doğru sonucu verir doktorada gidicem o zaman pek yaparsim yok gibi ama meraktan yapasim da var

Anladım canım bakalım hayırlısı bugün ilacımın son günüinşallah tutar femara da aynısı bu sefer dr kontrolunde kullandığını sabah akşam birer adet mi aldın?benim sabah aksam bir yani gunde iki tane alıorm

Evet sabah akşam 1 er adet aldım günde 2 adet oluyo zaten 10 tane vardı 5 gün kullandım gittim

Hayiiirrr şuan sakın tamamen yanilirsin kendini kandırmak istiyorsan yap sabrın sonu selamettir ne kaldı şunun şurasında

Merhaba canım bende 3. Günü başlamıştım bi hafta sonra da yumurtlara bakıp çatlatma iğnesini yaptı bence doktorunun bir bildiği vardır diye düşünüyorum

Merhabalar bende bugün oldum çatlatma iğnesi daha öncesinde klomen kullandım bu ay içinde yaptıran var mı iğne
Bende bu tarihte oldum. Bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı. 1.20
Ama bugün sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var. Henüz adetime 5 gün var

Merhaba canım bende 3. Günü başlamıştım bi hafta sonra da yumurtlara bakıp çatlatma iğnesini yaptı bence doktorunun bir bildiği vardır diye düşünüyorum
Canım ilaç bittikten kac gun sonra gitmiştin doktora ve yukurtalıkların kac mmdi

Canım ilaç bittikten kac gun sonra gitmiştin doktora ve yukurtalıkların kac mmdi
Ben pazartesi 1 diğer günler sabah akşam cumartesi yine 1 Pazar günü kullanma pazartesi gel dedi
20 mm olmuştu sanırım bir tane sadece ama
Yarın kontrolüm var 11. Gün test yaptım negatifti
Dua edin lütfen yarın güzel haberler alayımmmm tabi hep birlikte inşallah

Ayy hadi inşallahh yaaa umarım olur guzel haberleri burda birbirimize veririz benim de aynı senin gibi dün ctesi bitti bugun pazar ama çarşamba gitcrm ben adetin 12. Gunu olcak ipnemi de kendimle goturcem senin iğneyş nasıl yaptın vurdun mu doktor mu vurdu?

Bi de iğnen hangisi ovitrelle mi canım??

Bende bu tarihte oldum. Bugün 10. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı. 1.20
Ama bugün sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var. Henüz adetime 5 gün var
Genelde 12. Günden sonra yapın diolar hatta 14. Günğ bekleyin denilior erken yağıp kafa karıstırma derim az daha bekle guzel sonuc alırsın inşllah alırız hepimiz

Ben kendim vururum diye düşündüm doktorum isteyince iğneyi götürdük hemen kendini yaptı 36. Saati de değerlendirin dedi öyle işte canım
Duygusal olarak çöküşteyim resmen her şeye ağlıyorum her şeye sinirleniyorum ağlayarak yazıyorum şuan ya iğnenin etkisi diye düşünüyorum çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…