- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Benim bugün 14. Günün nimo test yaptım negatif çıktı yarın adet günümEe kizlar kimse sonuç paylasmamis epey olmuş iğneler
Bende bugün adet oldum yani 17. GünümdeBenim bugün 14. Günün nimo test yaptım negatif çıktı yarın adet günüm
Adet gününüzde mi oldunuzBende bugün adet oldum yani 17. Günümde
Önceki adetim 25 temmuzdu benim adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ama bu ay yaklaşık 4 gün daha erken oldum normalde üzerinden geçerAdet gününüzde mi oldunuz
Benimde geçen ay 25 temmuzdu normalde 28 gün döngüm. Geçen ay 26 gün döngüm oldu. Ama bu ay hala olmadım umuyorum da olmamÖnceki adetim 25 temmuzdu benim adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ama bu ay yaklaşık 4 gün daha erken oldum normalde üzerinden geçer
Testimi ilk idrar ile yapmadım onun da etkisi olabilir belkiÖnceki adetim 25 temmuzdu benim adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ama bu ay yaklaşık 4 gün daha erken oldum normalde üzerinden geçer
Aynıyız canım seninle aynı ilerliyoruz benimde adet olacak gibi kasıklarım kaç gündür ağrıyor ama gelen giden yokBugün 14. Günüm benimde adet günüm ama olmadım iğne gününü saymazsak yarın olmam gerek tedirginim adet olcak gibi de gün boyu süren hafif kasik ağrım var
Aynıyız canım seninle aynı ilerliyoruz benimde adet olacak gibi kasıklarım kaç gündür ağrıyorBugün 14. Günüm benimde adet günüm ama olmadım iğne gününü saymazsak yarın olmam gerek tedirginim adet olcak gibi de gün boyu süren hafif kasik ağrım var
Hiç evde test yaptin mı bu süreçteBugün 14. Günüm benimde adet günüm ama olmadım iğne gününü saymazsak yarın olmam gerek tedirginim adet olcak gibi de gün boyu süren hafif kasik ağrım var
Yok canım hiç yapmadım gecikirse inşallah yapicam cumartesi evde. Pozitif görürsem pazartesi de kan vericem inşallah ama bu sancı beni suphelendirdi şiddetli değil ama var canavar gibi de yiyorum dünden beri doymuyorum sende de böyle miAynıyız canım seninle aynı ilerliyoruz benimde adet olacak gibi kasıklarım kaç gündür ağrıyor
Hiç evde test yaptin mı bu süreçte
Evet bende öyleyim sürekli bir şeyler yeme istegim oluyor. Acaba benim testin yanlış mıdır nimonun pek olumlu yorumları yok diye okuyorum da şuanYok canım hiç yapmadım gecikirse inşallah yapicam cumartesi evde. Pozitif görürsem pazartesi de kan vericem inşallah ama bu sancı beni suphelendirdi şiddetli değil ama var canavar gibi de yiyorum dünden beri doymuyorum sende de böyle mi
Nimo berbat diyolar ama ne çıktı ki testinEvet bende öyleyim sürekli bir şeyler yeme istegim oluyor. Acaba benim testin yanlış mıdır nimonun pek olumlu yorumları yok diye okuyorum da şuan
Hiç bir belirti yok testteNimo berbat diyolar ama ne çıktı ki testin
Ama ilk idrarla da yapmadımNimo berbat diyolar ama ne çıktı ki testin
Ben ilk gebeliğimde 16. Günde 3 tane erken gebelik testi freely 3 tane de normal kaset test yapmıştım 3 ünde de silik çıkmıştı yaniltmamisti istersen farklı marka birkaç test al artimed nimo gibi testler değil de daha başkaAma ilk idrarla da yapmadım
Yarın adetimi bekleyeceğim gelmez ise diğer testleri deneyeceğim inşallahBen ilk gebeliğimde 16. Günde 3 tane erken gebelik testi freely 3 tane de normal kaset test yapmıştım 3 ünde de silik çıkmıştı yaniltmamisti istersen farklı marka birkaç test al artimed nimo gibi testler değil de daha başka
İnşallah güzel haberler alırız ikimizin gunleri çok yakınBen ilk gebeliğimde 16. Günde 3 tane erken gebelik testi freely 3 tane de normal kaset test yapmıştım 3 ünde de silik çıkmıştı yaniltmamisti istersen farklı marka birkaç test al artimed nimo gibi testler değil de daha başka
Hiç bilmiyorum ya inşallah pozitife dönerTestimi ilk idrar ile yapmadım onun da etkisi olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?