Temmuz çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte takip edelim

Bugün 14. Günüm benimde adet günüm ama olmadım iğne gününü saymazsak yarın olmam gerek tedirginim adet olcak gibi de gün boyu süren hafif kasik ağrım var

Bugün 14. Günüm benimde adet günüm ama olmadım iğne gününü saymazsak yarın olmam gerek tedirginim adet olcak gibi de gün boyu süren hafif kasik ağrım var
Aynıyız canım seninle aynı ilerliyoruz benimde adet olacak gibi kasıklarım kaç gündür ağrıyor ama gelen giden yok

Aynıyız canım seninle aynı ilerliyoruz benimde adet olacak gibi kasıklarım kaç gündür ağrıyor
Hiç evde test yaptin mı bu süreçte

Aynıyız canım seninle aynı ilerliyoruz benimde adet olacak gibi kasıklarım kaç gündür ağrıyor

Hiç evde test yaptin mı bu süreçte
Yok canım hiç yapmadım gecikirse inşallah yapicam cumartesi evde. Pozitif görürsem pazartesi de kan vericem inşallah ama bu sancı beni suphelendirdi şiddetli değil ama var canavar gibi de yiyorum dünden beri doymuyorum sende de böyle mi

Evet bende öyleyim sürekli bir şeyler yeme istegim oluyor. Acaba benim testin yanlış mıdır nimonun pek olumlu yorumları yok diye okuyorum da şuan

Yarın adetimi bekleyeceğim gelmez ise diğer testleri deneyeceğim inşallah

İnşallah güzel haberler alırız ikimizin gunleri çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…