Bende kendimi olumsuz gibi hissediyorum ama inşallah yanılıyoruzdurBenim normal âdet öncesi kasık sancım var o kadarbence tutmadı hissederdim yoksa
Kızlar kaşık ağrısı akıntısı olan va
Sperm 48 saat yaşar diyorlar inşallah tutarKızlar merhaba regl ağrısı 15 gün önceden başlar mı yoksa yumurtlama sonrası 2 3 gün ağrı olur mu benim her ay reglime 15 kala regl ağrısına benzer ağrılarım oluyo bebek deniyoruz uzun süredir bu ağrılar başlayınca bana bi ümitsizlik geliyo normal mi bu ağrılar hemen ümidimi kesmemeliyi miyim acaba yumurtlamam muhtemelen 20 temmuz Pazar dı çünkü cuma cmt pik gördüm ama sadece pazarı değerlendirebildik tutar mı bilmiyorum hiç sadece işte her ay bunlar olduğu ge sonucu da hep olumsuz olduğundan aklıma takılıyor yardımcı olur musunuz
Bende 3,5yıl oldu bir yıl düşünmedik 2,5yıldır da bir boş gebelik yaşadım , 2aydır klomen ve letresan başladık ağustos adetimle gebelik olmazsa çatlatma iğnesi başlıcazHayır çocuğumuz yok 3 aylık evliyim ve evlendiğim an çocuğum olsun istiyordum
Merhaba benim belime iğne gibi ağrı giriyor bata 7gün varKızlar kaşık ağrısı akıntısı olan var mı
Benim de akıntı yokHafif var herzamanki gibi ama akıntı yok
Sperm 48 saat yaşar diyorlar inşallah tutar
Benimde dün az geldi ama yok şuan mesela adete yakın olurdu baya akıntımBenim de akıntı yok
Benimde dün az geldi ama yok şuan mesela adete yakın olurdu baya akıntım
29 temmuz benim. 6 gün kaldıBat ne zamandı
Belirsiz ama tahmini 29 temmuzBat ne zamandı
Bata 7 var iğnenin 10. Günü bugün dalga dalga gelen kasık agrıları varKızlar kaşık ağrısı akıntısı olan var mı
Benimde 30temmuz bende yapacağım 6gün kala bu ay nedense içim de umut varBenim de 30 Temmuz 6 gün kala test yapmayı düşünüyorum sizce yapayım mı
Umudumuz rabbimden hepimizi sevindirsin aminN
Benimde 30temmuz bende yapacağım 6gün kala bu ay nedense içim de umut var
Yaa ozaman yarın yapıyoruzN
Benimde 30temmuz bende yapacağım 6gün kala bu ay nedense içim de umut var
Aminnnn inşallah birer müjde versin Allah bizeUmudumuz rabbimden hepimizi sevindirsin amin
Merhaba bir şey soracağım,benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu.Merhaba
Benim bu ay Femara ile 2 yumurtam büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
10 Temmuz akşamı ya da 11 Temmuz sabahı 2 yumurtam da çatladı
Beklenen adet tarihim 25 Temmuz
Bu ay hepimiz mutlu haberi alalım inşallah
EvetYaa ozaman yarın yapıyoruz
Merhaba bir şey soracağım,benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu.
Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.8 martta kürtaj oldum. Ancak sonrasında gebelik oluşmadı. Aşılama yaptırmak istiyorum ama öncesinde yumurta çatlamayı mı desem ?
Çünkü kürtaj sonrası yumurtlama düzenim eskidi gibi değil gibime geliyor. Bazıları bekle diyor bazıları yaş geldi bence aşılama yaptır şansın yuksek diyor. kafam karışık destek olacak var mıdır ? Yorumlarınızı beklerim
Ekim ayında tam 31 yaşında olacağım.
Amh değerim 3.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?