Temmuz hamilelik bekleyenler

Benim sat 22 haziran. Tahminime göre ovülasyon 6-9 temmuzdaydı. ben gebelik testlerimi aynı yerden çoklu almıştım 3 ayrı marka. Bu ay yaptığım tüm testler negatifti umudu kesmiştim. Bugün bi dürtü geldi bir daha yaptım 4 tane silik çizgimi gördüm Bat ne zaman bilmiyorum düzensiz olurum.

Canım naptın var mı bir gelişme belirtilerin artması v.s

Canım naptın var mı bir gelişme belirtilerin artması v.s

Bugün ya da yarın beklenen adet günüm canım
Şu an bir ağrım yok reglim de henüz gelmedi
İnşallah bu akşam da yarın da gelmez
Geçtiğimiz birkaç gün regli olacakmış gibi ağrı oldu, dün de dahil
Belim ve kasıklarım da ara ara zonkladı
Bugün çok şükür şu an hiçbir şey yok
Korkuyorum birkaç saat sonra ağrı başlar regli gelir diye
Baya heyecan yaptım nedense bu ay
Kalbim sıkışmaya başladı heyecandan
Sen ne yaptın var mı bir gelişme

Ayy olmazsın inşallah ya gün yaklaştı ya o yüzden böyle oldun bence regl olacakmış gibi ağrılar normal diyolardi. Ben regl olacağını pek sanmıyorum da testi ne zaman yapacaktın? Ben sık acikmaya başladım iki üç gündür bilmiyorum belirti mi.. kasık ağrılarım ve usutmus gibi ağrılarım oluyor ara sıra hafif inceden.. bide beyaz akintim oluyor arada

İnşallah canım
Saat geçtikçe seviniyorum resmen
Ben salı akşamı çok halsizleştim fenalaşıyor gibi oldum acaba gebelik mi var diye Predictor Early yaptım, negatif çıktı
Baya moralim bozuldu
Kaç aydır negatif görüyorum ilk defa ağladım
İnşallah erken yapmışımdır o yüzden öyle görmüşümdür
Testten dolayı çok umudum yok ama tabii bu saate kadar regl olmamam iyiye işaret
10 Temmuz gece 11 gibi benim karnım ağrımıştı, 11 Temmuz sabahı yumurtam yoktu o yüzden bu gece 11 sonrası baya
kritik
Tam 14 gün olmuş oluyor
Eğer bu hafta regl olmazsam pazartesi günü kan vereceğim
Bir daha idrar testi yapar mıyım bilmiyorum
Benim de iştahım kesildi, sıcaklardan herhalde
Hiçbir şey yiyesim gelmiyor
Akıntı da genelde su gibi ama ara ara beyaz ya da çok açık sarı geliyor
İnşallah ikimiz için de pozitif olur bu ay

Erken yapmışsin gibi görünüyor canım testi çok takılma zaten ben erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum bende de predictor var yarın yapsam mı diyorim ama çok erken daha 11.gun olmuş oluyor yumurtlamadan sonra. Sen bencede reglin gecikince kan ver direkt testlerle uğraşma inşallah pozitif sonuç gelir sabırsızlıkla bekliyorum senden o msji

Peki bu hapların size zararı oldu mu ? Bu halplar miyom ve polipi tetikliyormuş ben öyle duymuştum bende çok çok küçük bir miyom var. doktora da gideceğim tekrardan zaten bu ayda gebelik oluşmaz ise.
Teşekkür ederim bu arada.Rabbim size de hayırlı evlatlar varsın sağlıklı.

Test yaptığım gün çatlamadan sonra 11. ya da 12. gündü o yüzden bence sen de yarın yapma
Birkaç gün daha dayan canım
İnşallah canım
İnşallah hepimiz pozitif yazarız bu ay

Bende herhangi bir zararı olmadı
Pkoslu olduğum için minik minik bir sürü yumurtam var
Çok şükür hiçbiri kiste dönüşmedi
Ben doktora çok sık gidiyorum hap ve iğne kullandığım zaman o yüzden çok kontrol altında ilerliyorum
Amin, inşallah hepimize versin tez vakitte

Test yaptığım gün çatlamadan sonra 11. ya da 12. gündü o yüzden bence sen de yarın yapma
Birkaç gün daha dayan canım
İnşallah canım
İnşallah hepimiz pozitif yazarız bu ay
Ah tutabilsem kendimi.. insallah yarın tutarım kendimi çok teşekkür ederim canım inşallah bu ay o aydır hepimiz için

Merhaba, benim yumurtlama muhtemelen 6-9 temmuzda oldu. 21 temmuza kadar yaptığım tüm testlerim negatifti. 24 temmuzda bir daha denedim 4 tane test yaptım silik çizgiyi gördüm akşamda kan verdim 71,09 çıktı. Umudunuzu asla kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…