- 20 Nisan 2016
- 177
- 93
- 48
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.981
uhhh canım naptın sen yaa nerden aldın onu öylegg de almayanı dövüyorlar 40 lı 50 li çok uygun fiyatları hem de gebelik testi hediyeli
ayy bravo bana ya dur hemen alıyorum şimdi
Sağol Can'ım İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda buradatum hamile arkadasları tebrik ediyorum Allah saglıkla devamını ve saglıkla dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah. Sizden mutlu haber gelince bana cok umut oluyor masallah.mucizegibisin canımın da iyi gidiyor herseyi keyfim yerinde. yesa ve @nisandeniz ile benim de bu sayfada iyi haberlerimizi verirsek bizden mutlusu olmayacak. Rabbim tum bekleyenlerin muradını versin. AMİN.
Ben de burda takipteyim canim hayirlisi olsunbeni de ekleyebilir misiniz? haziranda regl olmadım temmuzun 2sinde oldum 6sında bitti. temmuzun yedisini değerlendirdik (bu biraz regl sonrası hasret giderme gibi oldu) dün yani 12 temmuzu çok akıntım olduğu için değerlendirdim erken yumurtluyor olabilirim diye. 2 aydır adetlerim düzensiz bu aydan ümitliyim ama beklenen adet tarihim 4 ağustos listeye eklerseniz sevinirim M melekler-engelchen
amin canım inşallah ikimiz içinde hayırlı bir ay olurBen de burda takipteyim canim hayirlisi olsun
ben 50 tanesini kargo dahil 37 tlye aldım. içinde gebelik testi yok ama hepsinin son kullanma tarihi 2018 falan yeniler yani.ay 50'li mi ben 7tanesini 70 liraya aldım. yumurtlama günü bulamadan bitircem diye çok korkuyorum
Üzme kendini canım benim hakkımızda hayırlısıKizlar herkese gunaydin. Bugun bat gunu test yaptim ama kocaman bir negatif
Sancim da var sanirim regl olacagim. Olunca yeni bat tarihi verecegim. Yine gorundu bana klomen yollari..
Hayırlısı canım ya. Üzülme.Kizlar herkese gunaydin. Bugun bat gunu test yaptim ama kocaman bir negatif
Sancim da var sanirim regl olacagim. Olunca yeni bat tarihi verecegim. Yine gorundu bana klomen yollari..
E hadi daha güzel haberler ver bize inşallahTesekkur ederim canim.rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin.suan hastaneye geldim kan verdim.sonuclarim 2 saat sonra cikacak.burada paylasirim :)
Canım soğanı iyice yıkayıp sirkeli suda bekletmek gerekiyor. tamamı kullanılıyor çünkü. ama ben altındaki köklerini kesiyorum aralarında toprak vardır diye. Google'a "İbrahim Saraçoğlu soğan kürü" yaz çıkıyorKabuğu soymadanmi kaynattin
Üzme kendini canım benim hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı canım ya. Üzülme.
Olabilir kırmızılar gelmezse tekrar et testi canmKızlar bu arada benim şüpheli ilişkim 02/07 tarihindeydi, yani 11 gün olmuş daha. Bat bugün, test negatif ama çok mu erken acaba, yani idrarda çıkmaması normal mi sizce? Umut fakirin ekmeği işte, küçük de olsa bir umut ışığı arıyor kendine insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?