TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Sağol Can'ım İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda burada

beni de ekleyebilir misiniz? haziranda regl olmadım temmuzun 2sinde oldum 6sında bitti. temmuzun yedisini değerlendirdik (bu biraz regl sonrası hasret giderme gibi oldu) dün yani 12 temmuzu çok akıntım olduğu için değerlendirdim erken yumurtluyor olabilirim diye. 2 aydır adetlerim düzensiz bu aydan ümitliyim ama beklenen adet tarihim 4 ağustos listeye eklerseniz sevinirim M melekler-engelchen

Ben de burda takipteyim canim hayirlisi olsun

Kizlar herkese gunaydin. Bugun bat gunu test yaptim ama kocaman bir negatif
Sancim da var sanirim regl olacagim. Olunca yeni bat tarihi verecegim. Yine gorundu bana klomen yollari..

Kontes001 Yüksek çıkmış benimki 43 çıkmıştı sonradan baktım düşmüş dengesiz bi doktor prolaktinim 43 çıktıgı halde hormonlarımın normal oldugunu söyledi sonuçlarımı başka bi özel doktora gösterdim yüksek dedi ve dostinex ilacı verdi bana şimdi düzeldi

Kabuğu soymadanmi kaynattin
Canım soğanı iyice yıkayıp sirkeli suda bekletmek gerekiyor. tamamı kullanılıyor çünkü. ama ben altındaki köklerini kesiyorum aralarında toprak vardır diye. Google'a "İbrahim Saraçoğlu soğan kürü" yaz çıkıyor

Olabilir kırmızılar gelmezse tekrar et testi canm

Selam hanımlar nasılsınız? Ben pek okuyamıyorum artık buraları. Yeni hamilelerimiz var sanırım, ilk mesajda tanıdık isimler gördüm cok sevindim :) İnsallah saglıkla bebislerinizi kucagınıza alırsınız.

Benim TSH gene yükselmis. Normal sınırdan yuksek degil ancak hamilelik icin 2.5 altı olması gerek diye ilaca baslamıstı doktor. İlaca ragmen niye yükseldi anlayamadım.

Sonuc olarak sanırım benim once tiroid hormonlarımı düzene sokmam gerek. Su anda hamileligi birazcık ikinci plana attım. Korunmuyoruz ama yumurtlama gunu falan da takip etmeyecegim. Zaten yine memlekete gitme durumu da var, bu ay cok zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…