- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.941
Ciddimisin ben sana demiştim erken test yaptın diyeKizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm:)
Hayırlı olsun nasıl ögrendinKizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm:)
Ayy maşallah çok sevindim bi hamiş daha oldu tey tey teyResim yukleyemiyorum dosya boyutu buyuk diyor tekrar deneyecem.az once test yaptim battan once silik cizgi gormustum simdi aninda ve koyu iki kirmizi cizgi cikti.masallah.elim ayagim titriyor hala
Tebrikler B Boymer Allah kucaginiza almayi nasip etsin.. belirtilerin oldu mu bizimlede paylasir misin?Resim yukleyemiyorum dosya boyutu buyuk diyor tekrar deneyecem.az once test yaptim battan once silik cizgi gormustum simdi aninda ve koyu iki kirmizi cizgi cikti.masallah.elim ayagim titriyor hala
Canim cok tesekkur ederim evet sen demistin.ben nette okumustum olumlu konusanlarda vardi olumsuzda ilk silik cizgi gordugumde.ve bikac gun sabir sonucunda net sonuca ulastim.yarin esimle hastaneye gidecegiz.allahim bu mutlulugu tum isteyenlere tattirsinAyy maşallah çok sevindim bi hamiş daha oldu tey tey tey
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm:)
Hamilesin tam net belli yaa ben bile heyecanlandım ya ne güzel yaa Allahom kucagına almayı nasib etsin
Tesekkur ederimmm:)) tek belirtim asiri gogus agrisi.hatta battan bir hafta once basladi.inan baska hic bir belirti yok canim.3 ayimizdi.mayis haziran topigindede vardim.kismet temmuz ayina nasip oldu.insallah szlere nasip eder rabbim
Cok tesekkur ederimki:))))))Yaaa çok tatlı iki çizgiii :)))
Ya sana karşı içimde bi umut vardı yarın git doktora kan dada net çıkar inşallah hayırlı olsun darısı bana inşallah dualarını eksik etmeCanim cok tesekkur ederim evet sen demistin.ben nette okumustum olumlu konusanlarda vardi olumsuzda ilk silik cizgi gordugumde.ve bikac gun sabir sonucunda net sonuca ulastim.yarin esimle hastaneye gidecegiz.allahim bu mutlulugu tum isteyenlere tattirsin
Hamilesin tam net belli yaa ben bile heyecanlandım ya ne güzel yaa Allahom kucagına almayı nasib etsin
amin canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsintum hamile arkadasları tebrik ediyorum Allah saglıkla devamını ve saglıkla dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah. Sizden mutlu haber gelince bana cok umut oluyor masallah.mucizegibisin canımın da iyi gidiyor herseyi keyfim yerinde. @yesa1 ve @nisandeniz ile benim de bu sayfada iyi haberlerimizi verirsek bizden mutlusu olmayacak. Rabbim tum bekleyenlerin muradını versin. AMİN.
Canım benim döngüm son bir kaç aydır 25 gün. En fazla 5 6 gün sürüyor. O da fark ediyor mu?? Senin son adet tarihin benden 1 hafta falan önce. Sen şu an da 5. Hafta içindesin. Benim 3 artı 3Dilektuttum senin iki adet arası kac gün bi de adetin kaç gün sürüyor benim adetim 7 gün 28 günde bi oluyorum seninle aynı gidiyoruz galiba
Temmuz ve Ağustos 2016 da hamile
olmak isteyen bayanlar
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
Dilektuttum 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
@Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
@yesa1 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@hiranur3419 22 Temmuz
@tostos16 23 temmuz
endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
H hasretsinan65 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
@berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
@ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
BirAsilAnnesi 5 Ağustos
@Kuzum ask 6 Ağustos
@sernur3535 8 Ağustos
@gulbensworld 14 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
Kabuğu soymadanmi kaynattin2 bardak suyu cezvede kaynattim o kaynarken sogani kabuklu sekilde iyice yikadim su kaynadiktan snra sogani 4 e bolup suya attim 3-4 dakika snra altini kapatip iliyinca ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?