TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ayy maşallah çok sevindim bi hamiş daha oldu tey tey tey
Canim cok tesekkur ederim evet sen demistin.ben nette okumustum olumlu konusanlarda vardi olumsuzda ilk silik cizgi gordugumde.ve bikac gun sabir sonucunda net sonuca ulastim.yarin esimle hastaneye gidecegiz.allahim bu mutlulugu tum isteyenlere tattirsin

Tebrikler B Boymer Allah kucaginiza almayi nasip etsin.. belirtilerin oldu mu bizimlede paylasir misin?
Tesekkur ederimmm:)) tek belirtim asiri gogus agrisi.hatta battan bir hafta once basladi.inan baska hic bir belirti yok canim.3 ayimizdi.mayis haziran topigindede vardim.kismet temmuz ayina nasip oldu.insallah szlere nasip eder rabbim

Ya
Ya sana karşı içimde bi umut vardı yarın git doktora kan dada net çıkar inşallah hayırlı olsun darısı bana inşallah dualarını eksik etme

tum hamile arkadasları tebrik ediyorum Allah saglıkla devamını ve saglıkla dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah. Sizden mutlu haber gelince bana cok umut oluyor masallah. mucizegibisin canımın da iyi gidiyor herseyi keyfim yerinde. @yesa1 ve @nisandeniz ile benim de bu sayfada iyi haberlerimizi verirsek bizden mutlusu olmayacak. Rabbim tum bekleyenlerin muradını versin. AMİN.

amin canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Dilektuttum senin iki adet arası kac gün bi de adetin kaç gün sürüyor benim adetim 7 gün 28 günde bi oluyorum seninle aynı gidiyoruz galiba
Canım benim döngüm son bir kaç aydır 25 gün. En fazla 5 6 gün sürüyor. O da fark ediyor mu?? Senin son adet tarihin benden 1 hafta falan önce. Sen şu an da 5. Hafta içindesin. Benim 3 artı 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…