- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.961
İnşallah canım. Teşekkürler güzel dileklerin içintum hamile arkadasları tebrik ediyorum Allah saglıkla devamını ve saglıkla dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah. Sizden mutlu haber gelince bana cok umut oluyor masallah. @mucizegibisin canımın da iyi gidiyor herseyi keyfim yerinde.yesa ve @nisandeniz ile benim de bu sayfada iyi haberlerimizi verirsek bizden mutlusu olmayacak. Rabbim tum bekleyenlerin muradını versin. AMİN.
Canim tam da merak ettiğim konuya değinmişsin benimde ovulasyon testlerim de 3 gün filan koyu çift çizgiyi gördüğüm oluyor.sebebi nedir??bileniniz var mı ??
Benim adetimin üstünden 17 gün geçmiş sizce yumurtlama olmuşmudur
Ya arkadaşlar bişey sorcam afedersiniz benim beyaz kremsi akıntım var bide belim sol tarafı çok agrıyo ayıpdır söylemesi çok gazımda var yardım edin lütfen ya nedeni ne olabilir???
E bu haber süper oldu canım yaaa :) hadi hayırlı uğurlu olsun :)) Darısı da bize olsun :)Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm:)
Amin canim insallah darisi sizlere olsun:)E bu haber süper oldu canım yaaa :) hadi hayırlı uğurlu olsun :)) Darısı da bize olsun :)
5 temmuz ilk gün onu baz alsak 11. gün başlamak mantıklı sanki :)
Aaa öylemi ben her akşam yapayım 10 gibi diyordum sabah işte oluyorum da:)) sabah yapmak daha doğru muğrarız sonuç verir 50lik paket aldım fiyatı da çok uygundu bol bol yapabilirim:)))
çok sevindim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlere olsunResim yukleyemiyorum dosya boyutu buyuk diyor tekrar deneyecem.az once test yaptim battan once silik cizgi gormustum simdi aninda ve koyu iki kirmizi cizgi cikti.masallah.elim ayagim titriyor hala
uhhh canım naptın sen yaa nerden aldın onu öyleay 50'li mi ben 7tanesini 70 liraya aldım. yumurtlama günü bulamadan bitircem diye çok korkuyorum
ay 50'li mi ben 7tanesini 70 liraya aldım. yumurtlama günü bulamadan bitircem diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?