- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.001
canım herkese yazıyorum sana da yazayım dereotu ye benim düşük olan tshımı o düzenledi 2010 senesinden beri hipertroidi hastasıyım çok korkuyordum hamileliğimi etkiler vs diye daha hamile değilim ama en azından değerim düzeldi onu düşünmüyorum 1,5 senedir düzgün ve bu benim için çok büyük bir gelişme. senelerdir ilaç almaktan hastalığın etkilerini yaşamaktan bıkmıştım. sabah aç karnına bir tutam dereotunu iyice çiğne arkasından su iç yut 1 ay boyunca ye sonra değerlerini ölçtür. değerlerin normale dönünce aklına geldikçe yersin çok ihmal etmeden inşallah senin değerinide düşürür. çünkü dereotu düşüğü yükseltiyor yüksek olanı düşütüyor yani olması gereken değere getiriyor hormonuSelam hanımlar nasılsınız? Ben pek okuyamıyorum artık buraları. Yeni hamilelerimiz var sanırım, ilk mesajda tanıdık isimler gördüm cok sevindim :) İnsallah saglıkla bebislerinizi kucagınıza alırsınız.
Benim TSH gene yükselmis. Normal sınırdan yuksek degil ancak hamilelik icin 2.5 altı olması gerek diye ilaca baslamıstı doktor. İlaca ragmen niye yükseldi anlayamadım.
Sonuc olarak sanırım benim once tiroid hormonlarımı düzene sokmam gerek. Su anda hamileligi birazcık ikinci plana attım. Korunmuyoruz ama yumurtlama gunu falan da takip etmeyecegim. Zaten yine memlekete gitme durumu da var, bu ay cok zor yani.
Olabilir kırmızılar gelmezse tekrar et testi canm
Kullanmıştım ya düşmedi yada etkisi olmadı. Doktor endokronolojiye git dediCanimmm benim de yüksekti ya söylemiştim sana.. 50 idi benim. Dostinex kullandım yaklaşık 2 3 ay. Düştü. Yüksek olması gebeliği engelliyor. Tedaviye başlaKontes001
canım ilaç kullandığın halde yüksekse streste çok etkiliyor prolaktin hormonunun yüksekliğiniKullanmıştım ya düşmedi yada etkisi olmadı. Doktor endokronolojiye git dedi
Selam hanımlar nasılsınız? Ben pek okuyamıyorum artık buraları. Yeni hamilelerimiz var sanırım, ilk mesajda tanıdık isimler gördüm cok sevindim :) İnsallah saglıkla bebislerinizi kucagınıza alırsınız.
Benim TSH gene yükselmis. Normal sınırdan yuksek degil ancak hamilelik icin 2.5 altı olması gerek diye ilaca baslamıstı doktor. İlaca ragmen niye yükseldi anlayamadım.
Sonuc olarak sanırım benim once tiroid hormonlarımı düzene sokmam gerek. Su anda hamileligi birazcık ikinci plana attım. Korunmuyoruz ama yumurtlama gunu falan da takip etmeyecegim. Zaten yine memlekete gitme durumu da var, bu ay cok zor yani.
Evet stres etkiliyomuş. Aslan pençesi aldım onu içecem iyi geldiğini duydum. bakalım inşallah düşercanım ilaç kullandığın halde yüksekse streste çok etkiliyor prolaktin hormonunun yüksekliğinisöylemeyi hiç sevmiyorum ama stres yapmıcan kafaya takmıcan
bende ilk defa burda duydum onu tamam tsh önemli ama olması gereken sınırlarda olması gerek diye biliyorum ben benim en son 2,46 çıkmıştı normal dedi doktorum onun öncesinde 0,023 falan çıkıyorducanım tsh 0.27 ile 4.2 arasında olmalıymış benimki de 2.08 çıkmış hiç bilmiyordum 2.5 altı hamilelik için gerekli diye
canım tsh 0.27 ile 4.2 arasında olmalıymış benimki de 2.08 çıkmış hiç bilmiyordum 2.5 altı hamilelik için gerekli diye
Normal sınırlar icerisinde 2.5 uzeri oldugunda hamilelige engel degil tabi ki. Sadece ideali ya da istenen deger o sekilde demisti doktorum.bende ilk defa burda duydum onu tamam tsh önemli ama olması gereken sınırlarda olması gerek diye biliyorum ben benim en son 2,46 çıkmıştı normal dedi doktorum onun öncesinde 0,023 falan çıkıyordu
Evet canım takip ettim ama senin de akintin varmış bak bugunleri degerlendir cunku benim akıntının ardindan test koyulasti az sonra yine yapicam siliklesti mi bakmak icin. İnşallah teste gerek kalmaz gelir bebisleramin canım inşallah ikimiz içinde hayırlı bir ay olursen ne güzel ovulasyonla takip ediyorsun kısmet ben alamadım bu ay eger kırmızıları görürsem ağustosta kesin alcam
inşallah canımEvet canım takip ettim ama senin de akintin varmış bak bugunleri degerlendir cunku benim akıntının ardindan test koyulasti az sonra yine yapicam siliklesti mi bakmak icin. İnşallah teste gerek kalmaz gelir bebisler
dahiliye de olur ben hep dahiliyeye gittim endokrinolojide sıra bulamadığım için...tsh yüksekliği bende de var. bunun için dahiliyeye gitsem nasıl olur. endokroloji yazan arkadaşlar var .tam olarak hangisi bilgi verirmisiniz
Kizlar merhaba .aranizda ankarada olup doktor tavsiyesi verebilecek olan varmi.medical parkta ebru aslan patlakoglunu daha once duydunuzmu.kan testi sonuclarimida aldim.
771 cikti beta hcghayırlı olsun canım kan sonucun nasıl?
Tesekkur ederim:)hayırlı olsun canım kan sonucun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?