TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

canım herkese yazıyorum sana da yazayım dereotu ye benim düşük olan tshımı o düzenledi 2010 senesinden beri hipertroidi hastasıyım çok korkuyordum hamileliğimi etkiler vs diye daha hamile değilim ama en azından değerim düzeldi onu düşünmüyorum 1,5 senedir düzgün ve bu benim için çok büyük bir gelişme. senelerdir ilaç almaktan hastalığın etkilerini yaşamaktan bıkmıştım. sabah aç karnına bir tutam dereotunu iyice çiğne arkasından su iç yut 1 ay boyunca ye sonra değerlerini ölçtür. değerlerin normale dönünce aklına geldikçe yersin çok ihmal etmeden inşallah senin değerinide düşürür. çünkü dereotu düşüğü yükseltiyor yüksek olanı düşütüyor yani olması gereken değere getiriyor hormonu

canım tsh 0.27 ile 4.2 arasında olmalıymış benimki de 2.08 çıkmış hiç bilmiyordum 2.5 altı hamilelik için gerekli diye

canım tsh 0.27 ile 4.2 arasında olmalıymış benimki de 2.08 çıkmış hiç bilmiyordum 2.5 altı hamilelik için gerekli diye
bende ilk defa burda duydum onu tamam tsh önemli ama olması gereken sınırlarda olması gerek diye biliyorum ben benim en son 2,46 çıkmıştı normal dedi doktorum onun öncesinde 0,023 falan çıkıyordu

bende ilk defa burda duydum onu tamam tsh önemli ama olması gereken sınırlarda olması gerek diye biliyorum ben benim en son 2,46 çıkmıştı normal dedi doktorum onun öncesinde 0,023 falan çıkıyordu
Normal sınırlar icerisinde 2.5 uzeri oldugunda hamilelige engel degil tabi ki. Sadece ideali ya da istenen deger o sekilde demisti doktorum.

Benim sıkıntım zaten 2.75 olan deger ilac kullanmama ragmen 3.25'e cıkmıs. Hamilelikten de bagımsız olarak ilac kullanmama ragmen niye yukseldi onu bulup cözebilmek.. Cunku bende Hashimoto var, ilaca ragmen sürekli yükselecekse iyi bir sey degil kendi saglıgım acısından. O yuzden demistim, yanlıs anlasılma olmasın.

amin canım inşallah ikimiz içinde hayırlı bir ay olur sen ne güzel ovulasyonla takip ediyorsun kısmet ben alamadım bu ay eger kırmızıları görürsem ağustosta kesin alcam
Evet canım takip ettim ama senin de akintin varmış bak bugunleri degerlendir cunku benim akıntının ardindan test koyulasti az sonra yine yapicam siliklesti mi bakmak icin. İnşallah teste gerek kalmaz gelir bebisler

Kızlarrrr nasılsınız? ben bir süre yazamadım ama arada okudum
Yeni hamişler varmış yuppiii
Hepsini tebrik ediyorum, Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah
Benim de regl 6. günümde pazar günü bitti. 7. gün değerlendirildi
8. gün boş bugün 9. günü de inşallah değerlendirmeliyiz

yesa canim simdi yaptim yumurtam çatlamış degil mi

Eklentiler

• 1468415233700-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar merhaba .aranizda ankarada olup doktor tavsiyesi verebilecek olan varmi.medical parkta ebru aslan patlakoglunu daha once duydunuzmu.kan testi sonuclarimida aldim.

Kızlar merhabalar nasılsınız ya direk konuya giriyorum ben bu ay çalışmalara başladık .Folik asite devam zaten bu hafta yumurtlama haftam ama o gün için sınırlandırmak ,istemiyoruz eşimle yanlız dün bi karın agrısı şişkinlik afedersiniz gaz vardı ki . dayanamadım resmen hatta bol bol su içtim sonunda yapamadım sabah benim karışımım var onu içtim biraz ama biraz hafifledi diyebilirim . ilişkiden sonraki sabah yani dün sabah beyaz sıvımsı bi akıntı berrak parlak hiç olmamıştı bu denli sizce iyi bişey mi bu bide nette dolaşırken gördüm dikkat etmedim kaç aydırlıda illa sabah mı ilişki olunca böyle bir sınırlandırma gelmeli mi hamile kalınır onuda denemeli miyiz sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…