- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.021
Kizlar merhaba .aranizda ankarada olup doktor tavsiyesi verebilecek olan varmi.medical parkta ebru aslan patlakoglunu daha once duydunuzmu.kan testi sonuclarimida aldim.
Kizlar merhaba .aranizda ankarada olup doktor tavsiyesi verebilecek olan varmi.medical parkta ebru aslan patlakoglunu daha once duydunuzmu.kan testi sonuclarimida aldim.
Sağol canim bu aksam degerlendireyimcanım hafif açılma var gibi geldi bana da çatlamış bence de :)
erkek doktordan hiç çekinme şunu diyebilirim ki kadın doğumda en başarılı olanlar erkekler bencedenediğim doktorlar
medical park saime kış (gidilebilir rahattım yanında işinin ehli gibi duruyor ama ilk tercihim değil yine de )
sincan koru günay hanım (enerjisi çok güzel gebe kalırsam sececeğim doktordu kendisi ama istanbula gitti)
ortadogu hastanesi sultan pınar hanım (dışarıdan sert ve aceleci duruyor ama sevdim ben valla gayet rahattım bu kadın beni dogurtur dedim :)
denemek istediğim doktor (olumlu yorum çok fazla)
medical park pınar hanım
erkek doktor çekinmesem (OLUMLU YORUM TAVAN YAPMIŞ :) ama hiç gitmedim:)
KESİN secerim dediğim doktor
SİNCAN KORU hüseyin bey :)
İnşallah canim ya ben de guzel haber vermek istiyorum hayırlısıyla dua et benim içinberen20 canım dünkü testine baktım kesinlikle açılma var bu gece değerlendirin dün akşam da olmamıştı zaten... Allahın izniyle olur bu ay inşallah hayırlı haberi alırız :)
erkek doktordan hiç çekinme şunu diyebilirim ki kadın doğumda en başarılı olanlar erkekler bence
İnşallah canim ya ben de guzel haber vermek istiyorum hayırlısıyla dua et benim için
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor film çekmek isteyince gebelik şüphesi olduğunu söyledim istemedim hal böyle olunca kadın doğuma yönlendirdi 3 ay önce gitmistim birsey yoktu bugün prolaktin(süt horminu) 46 çıktı gebelikde olmadigini söyledi bir 10 gün daha deneyin dedi bu hormon yumurtlamayi engellermis adet görünce mutlaka gel dedi boyle bir durumla karsilasan varmi
Doktor devam edin desede ben ümidimi kestim bu ay bu hormonu da yeni ogrendim hayırlısi bakalimCanım adetin 2. Ya da 3. Günü mutlaka git bi hormonlarına baktır bi önceki sayfalarda kızlar yazmislar di 40 li çıkmıştı onlarında
Benim de dün 45 çıktı canım. Endokronolojiye git dedi. Onlarda bakınca emar çekilebilir mişim ona göre tedavi uygulanacakmışDoktor devam edin desede ben ümidimi kestim bu ay bu hormonu da yeni ogrendim hayırlısi bakalim
Geçmiş olsun emar ne alaka bana doktor öyle birşey demedi adetinde devam ederse ilaç vericem dedi zaten 2 aydır düzensizdi keske daha erken gitseymisimBenim de dün 45 çıktı canım. Endokronolojiye git dedi. Onlarda bakınca emar çekilebilir mişim ona göre tedavi uygulanacakmış
Canım akıntın falan varmı bel agrın falanİnşallah canim ya ben de guzel haber vermek istiyorum hayırlısıyla dua et benim için
771 cikti beta hcg
Tesekkur ederim canim:)Oooo süperr canımmmaşallah sağlıkla kavuşun inşallah.
Tesekkur ederim ayrintili cevap icin:)medical park evime cok yakin.hastahane olarak icime sinen doktor bulursam onceligim.mustafa baran beyi tavsiye eden var .ama bende erkek doktordn cekiniyorum.instegramdan sukran cakmagin profilini inceledim.sempatik bir bayan gbi duruyor.pek cok yeni dogan bebisle resmi var.pinar hanimida arastirayim canim.cok tesekkur ederim tekrardandenediğim doktorlar
medical park saime kış (gidilebilir rahattım yanında işinin ehli gibi duruyor ama ilk tercihim değil yine de )
sincan koru günay hanım (enerjisi çok güzel gebe kalırsam sececeğim doktordu kendisi ama istanbula gitti)
ortadogu hastanesi sultan pınar hanım (dışarıdan sert ve aceleci duruyor ama sevdim ben valla gayet rahattım bu kadın beni dogurtur dedim :)
denemek istediğim doktor (olumlu yorum çok fazla)
medical park pınar hanım
erkek doktor çekinmesem (OLUMLU YORUM TAVAN YAPMIŞ :) ama hiç gitmedim:)
KESİN secerim dediğim doktor
SİNCAN KORU hüseyin bey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?