TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kizlar merhaba .aranizda ankarada olup doktor tavsiyesi verebilecek olan varmi.medical parkta ebru aslan patlakoglunu daha once duydunuzmu.kan testi sonuclarimida aldim.

denediğim doktorlar

medical park saime kış (gidilebilir rahattım yanında işinin ehli gibi duruyor ama ilk tercihim değil yine de )
sincan koru günay hanım (enerjisi çok güzel gebe kalırsam sececeğim doktordu kendisi ama istanbula gitti)
ortadogu hastanesi sultan pınar hanım (dışarıdan sert ve aceleci duruyor ama sevdim ben valla gayet rahattım bu kadın beni dogurtur dedim :)

denemek istediğim doktor (olumlu yorum çok fazla)

medical park pınar hanım

erkek doktor çekinmesem (OLUMLU YORUM TAVAN YAPMIŞ :) ama hiç gitmedim:)

KESİN secerim dediğim doktor

SİNCAN KORU hüseyin bey :)

erkek doktordan hiç çekinme şunu diyebilirim ki kadın doğumda en başarılı olanlar erkekler bence

beren20 canım dünkü testine baktım kesinlikle açılma var bu gece değerlendirin dün akşam da olmamıştı zaten... Allahın izniyle olur bu ay inşallah hayırlı haberi alırız :)
İnşallah canim ya ben de guzel haber vermek istiyorum hayırlısıyla dua et benim için

erkek doktordan hiç çekinme şunu diyebilirim ki kadın doğumda en başarılı olanlar erkekler bence

herkes öyle söylüyor da ne biliyim muayene neyse ne de dogumdan emin olamıyorum :) neyse bakalım bı hamıle kalalım da hayırlısıyla:)

İnşallah canim ya ben de guzel haber vermek istiyorum hayırlısıyla dua et benim için

ınsallah canım benim dualarımız karsılıklı :)

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor film çekmek isteyince gebelik şüphesi olduğunu söyledim istemedim hal böyle olunca kadın doğuma yönlendirdi 3 ay önce gitmistim birsey yoktu bugün prolaktin(süt horminu) 46 çıktı gebelikde olmadigini söyledi bir 10 gün daha deneyin dedi bu hormon yumurtlamayi engellermis adet görünce mutlaka gel dedi boyle bir durumla karsilasan varmi

Canım adetin 2. Ya da 3. Günü mutlaka git bi hormonlarına baktır bi önceki sayfalarda kızlar yazmislar di 40 li çıkmıştı onlarında

Kızlar merhaba bayadır yazamadım bu ay 8 ayımız olcak korunmayı bırakalı ve geçen ay ovulasyon testiyle yumurtanın çatladıgı gün dahil gün aşırı değerlendirdik olmadı çok üzüldüm bu ay saldım yine gün aşırı ilişki oldu ama yoruldum iyice eşime doktara gidelim diyorum daha erken diyor sizce erkenmi ?

Herkese mrb geçmiş Bayram'ınız Mübarek olsun. Hamile olanların gözü aydın. Ancak okuyabildim yazdıklarınızı köydeydim ve internet çekmiyodu.bizde çalışmalara devam ediyoruz ama bu ay umutsuzum hatta çokta rahatım nedendir bende anlamadım aylardır hiç bukadar rekax olmamıştım zaten bu ay olmazsa aralık ayına kadar ara vermek zorunda kalıcaz hayırlısı bakalım

Canlar bu tsh ne oluyor ya okudum bir yorumda yarim yamalak yüksek olmasi gebeligi etkiliyormu yani hamile kalmayi gecen ayin 21inde kan vermistm onu sonucuna baktım tsh sonucum 4.87 sınır 5.6 diyor moralim bozuldu bilgisi olan yardimci olabilir mi

Tesekkur ederim ayrintili cevap icin:)medical park evime cok yakin.hastahane olarak icime sinen doktor bulursam onceligim.mustafa baran beyi tavsiye eden var .ama bende erkek doktordn cekiniyorum.instegramdan sukran cakmagin profilini inceledim.sempatik bir bayan gbi duruyor.pek cok yeni dogan bebisle resmi var.pinar hanimida arastirayim canim.cok tesekkur ederim tekrardan

Kızlar karnımda bugün öyle bir ağrı başladı ki dik duramıyorum. Her attığım adımda karnım acıyor. Daha doğrusu rahmim tamamen ağrıyor. Bazen ağrı o kadar şiddetleniyor ki nefes alamıyorum. Yumurtlama dönemi diye her gün ilişki oldu. Acaba o yüzden mikrop falan mı kaptım? İçinizde rahim enfeksiyonu geçiren var mı? O enfeksiyonda böyle ağrı olur mu? Acile gitsem bir şey anlamayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…