TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Aaaaa benim evde medical park çok yakın komşu olmayalım sakin:)

Valla ben benimkini göturecegim 6 ay olunca son 1 ay kaldı :)

Kizlar yazilanlari hep okuyorum sizi takip ediyorum
ancak yohunum yazamiyorum
dr.a gittim hormon testimin sonuclari iyo cikmis bi sknti yok dedi
daha cok birlikte olun dedi ama esim yok yanimda yumurtlama donemlerini degerlendirdik o kadar

benim cok aglayasim var kizlar bebegim olmuyor diye bebisleri goruyorum cok tatli geliyolar Allaha dua ediyorum biran once bebisimiz olsun hayirlisiyla diye isteyen herkesin insallah

Canım bi arkadas prolaktin yüksek çıkti tedavi devam ederken hamile kaldı dur hemen moral.bozma.. ama adet 3. Gün git mutlaka
Teşekkür ederim canim hayırlısı beklicem 24 temmuza kadar belkide olur dedigin gibi ama doktor yumurtlamamissin bir 10 gün daha Şansın var dedi yeni öğreniyorum bende hormonlari şunu bunu:)

Valla o umut bende hic kaybolmuyor. Her seyin hayirlisi canim sikma canini.
Yok valla şükür canım sıkılmıyor Rabbim daha nasip etmemiş diyorum da bat a 1 kala 0,1i görünce bu ay olmamış dediydim normalde de hiç gecikmem olmaz max 29. Günümde gelir bakalım bi de yarını görelim Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin inş

Balım hamile kalmak için en ideal tsh değeri 1-2 arasıymış. Bunun biraz üzerindeki değerlerde de kalınabiliyomuş fakat ideali bu değer araaıymış. Bi doktorunla konuş istersen kuzum. Çünkü bebeğe engel olabilyomuş bu değerdeki artış. Çok kafana da takma çünkü ilaç kullanımıyla kısa sürede ideal düzeye getirilebiliniyor..

Sagol canim cevapladigin için doktora gosterememistm sonucumu gebelik cikmayinca moralim bozulup gostermem gerekiyormus halbuki neyse gec olsun güç olmasin

Valla ben benimkini göturecegim 6 ay olunca son 1 ay kaldı :)
Benimki ilk ay olmayınca gitti hemen çok şükür bir şey çıkmadı. Bende de bir sıkıntı yok (ama 30 temmuzda doktora gideceğim tekrar herhangi bir şey var mı diye). Kafamız rahatladı en azından. İçinizin rahatlaması için beklemeyin bence. Gönderin gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…