- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.041
Doktor devam edin desede ben ümidimi kestim bu ay bu hormonu da yeni ogrendim hayırlısi bakalim
Tesekkur ederim ayrintili cevap icin:)medical park evime cok yakin.hastahane olarak icime sinen doktor bulursam onceligim.mustafa baran beyi tavsiye eden var .ama bende erkek doktordn cekiniyorum.instegramdan sukran cakmagin profilini inceledim.sempatik bir bayan gbi duruyor.pek cok yeni dogan bebisle resmi var.pinar hanimida arastirayim canim.cok tesekkur ederim tekrardan
Kızlar merhaba bayadır yazamadım bu ay 8 ayımız olcak korunmayı bırakalı ve geçen ay ovulasyon testiyle yumurtanın çatladıgı gün dahil gün aşırı değerlendirdik olmadı çok üzüldüm bu ay saldım yine gün aşırı ilişki oldu ama yoruldum iyice eşime doktara gidelim diyorum daha erken diyor sizce erkenmi ?
Bu hormon beyinden gelen bişeymiş. Beyinle alakalı mı acaba diye bakacaklarGeçmiş olsun emar ne alaka bana doktor öyle birşey demedi adetinde devam ederse ilaç vericem dedi zaten 2 aydır düzensizdi keske daha erken gitseymisim
100un üstü sıkıntı ve emar çekilir. Beyindeki hipofiz bezlerinden salgılanan bir hormon bu. O yüzden emar isterlerGeçmiş olsun emar ne alaka bana doktor öyle birşey demedi adetinde devam ederse ilaç vericem dedi zaten 2 aydır düzensizdi keske daha erken gitseymisim
Teşekkür ederim canim hayırlısı beklicem 24 temmuza kadar belkide olur dedigin gibi ama doktor yumurtlamamissin bir 10 gün daha Şansın var dedi yeni öğreniyorum bende hormonlari şunu bunu:)Canım bi arkadas prolaktin yüksek çıkti tedavi devam ederken hamile kaldı dur hemen moral.bozma.. ama adet 3. Gün git mutlaka
Ya ben bat a 1gün kala kan testi bakmıştım 0,1 gelmişti umudu kesmiştimama bugün bat günüm gelen yok hala umutlanmalı mıyım
Yok valla şükür canım sıkılmıyor Rabbim daha nasip etmemiş diyorum da bat a 1 kala 0,1i görünce bu ay olmamış dediydimValla o umut bende hic kaybolmuyor. Her seyin hayirlisi canim sikma canini.
Balım hamile kalmak için en ideal tsh değeri 1-2 arasıymış. Bunun biraz üzerindeki değerlerde de kalınabiliyomuş fakat ideali bu değer araaıymış. Bi doktorunla konuş istersen kuzum. Çünkü bebeğe engel olabilyomuş bu değerdeki artış. Çok kafana da takma çünkü ilaç kullanımıyla kısa sürede ideal düzeye getirilebiliniyor..Canlar bu tsh ne oluyor ya okudum bir yorumda yarim yamalak yüksek olmasi gebeligi etkiliyormu yani hamile kalmayi gecen ayin 21inde kan vermistm onu sonucuna baktım tsh sonucum 4.87 sınır 5.6 diyor moralim bozuldu bilgisi olan yardimci olabilir mi
Sagol canim cevapladigin için doktora gosterememistm sonucumu gebelik cikmayinca moralim bozulup gostermem gerekiyormus halbuki neyse gec olsun güç olmasinBalım hamile kalmak için en ideal tsh değeri 1-2 arasıymış. Bunun biraz üzerindeki değerlerde de kalınabiliyomuş fakat ideali bu değer araaıymış. Bi doktorunla konuş istersen kuzum. Çünkü bebeğe engel olabilyomuş bu değerdeki artış. Çok kafana da takma çünkü ilaç kullanımıyla kısa sürede ideal düzeye getirilebiliniyor..
Aynen kuşum en yakın zamanda göster doktoruna ki ilaçla düşürür ve sağlıkla gelir bebişin inşallahh...Sagol canim cevapladigin için doktora gosterememistm sonucumu gebelik cikmayinca moralim bozulup gostermem gerekiyormus halbuki neyse gec olsun güç olmasin
Akintim dun olmustu bugun yok canim bel agrisi da yokCanım akıntın falan varmı bel agrın falan
içimden bir ses ikimizden birinde bir sorun var diyor işallah yanılıyorumdur ama eşim çok inatçı biraz daha doktara gitmezsek herşey için geç kalmış olacagız gibi geliyorValla ben benimkini göturecegim 6 ay olunca son 1 ay kaldı :)
Benimki ilk ay olmayınca gitti hemenValla ben benimkini göturecegim 6 ay olunca son 1 ay kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?