TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

@orkidekaramel inanmıyoruuum çok sevindim canım sanki gerçekte tanıdıgım biriymişsin gibi adını görünce hemen ayyy hamileymiş dedim sağlıkla kucağına al inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olsun

tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum
bizlere de Allah nasip etsin inşallah

yesa cim günaydın dün geceyi degerlendirdim bugün olmaz yarin aksam olur artik ilişki bugün test yapmayi düşünmüyorum çünkü sadece bir aylik kaldi elimde ki inşallah bundan sonra yapacağım hamilelik testi olsun. Sence tamam mıdır test yapmaya gerek yok demi?

evet canım çatladı büyük ihtimal zaten yapsan da daha da silik çıkar.. bundan sonra dua edip beklemek kalıyor :)

ben doktora gitmiştim mayısta bende bir sorun olmadıgını söyledi fazlasıyla yumurtam varmış ve gittiğimde çatlamak üzeri oldugunuda söylemişti ama eşimi ikna edemiyorum onunda sperm testi yaptırması lazım.

herşeyi normal düzenli regl olan bi kadında kaç yumurta olur ki ayda

Tsh tiroid hormonu cnm benim 3e yakin cikti doktorum ilac verdi hamilelik icin 1,5-2 olmasi gerek dedi en hafif ilactan verdi... sana doktorun ilac vermedimi ?

Mutlaka gitsin. Benimki ilk ay olmayınca "acaba bende mi bir sıkıntı var" diye kafayı yemek üzereydi. Gitti hemen o yüzden.

Eşini, "Bu işler psikolojik de olabiliyormuş. Senin de bir kontrolden geçmen ikimizin de rahatlaması için önemli olabilir." şeklinde telkin edebilirsin canım.

Gunaydin kizlar reglime 9 gun kaldi ve gecen hamileligimde olan her sey yine oluyo ama ilk bebegimi ķaybettigim icin cok korkuyorum hamileysem kesin kimyasaldir degilse yine mi kurtaj olacagim surekli bunlar geciyo aklimdan resmen adet olayim diye dua ediyorum var mi benim gibi olan?

Tsh tiroid hormonu cnm benim 3e yakin cikti doktorum ilac verdi hamilelik icin 1,5-2 olmasi gerek dedi en hafif ilactan verdi... sana doktorun ilac vermedimi ?
Yok sonucu görmemişti doktor hamilelik çıkmadı nasilsa diye ertlemistm sonucu göstermeye gitmemistm ama gitmem lazimmis en kisa surede gidicem

Kendini strese sokmaman lazım bu dönemde. Belki bir psikologdan yardım alabilirsin rahatlamak için. 1 seans bile yeter bence canım. Bu arada ne gibi belirtilerin var? Şimdiye kadar hiç hamile kalamamış biri olarak soruyorum bunu

Bende yardimi dusunuyorum bebegime ihanet ediyomusum tekrar deneýerek gibi geliyo belirti olarak yumurtlamadan sonra gogus ucu agrisi basliyo ilk gunler cok rahatsız edecek kadar değil sadece dokununca ama adet yaklasinca dusta bile su agritiyodu bi de herkeste olur mu bilmiyorum ama adete 10 11 gun kala bi anda bicak saplaniyomus gibi agri giriyo kasiklarima nefesimi kesecek kadar yogun ama 10 dk kadar sürüyo bi anda geciyo bi de yerlesme kanamam olmustu adete 4 gun kala canim umarim yardimci olabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…