- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.061
yesa cim günaydın dün geceyi degerlendirdim bugün olmaz yarin aksam olur artik ilişki bugün test yapmayi düşünmüyorum çünkü sadece bir aylik kaldi elimde ki inşallah bundan sonra yapacağım hamilelik testi olsun. Sence tamam mıdır test yapmaya gerek yok demi?
aaa bat 'daş ım nihayet yazdın .bende seni merak ediyordum varmı bi belirtilerBu ay inşallah hamilelik haberi bende verebilirim
yaklaşık 1 yıldır deniyoruz, nasip olmadı
Hadi inşallah :)M melekler-engelchen canım benim bat 13/07 idi ama henüz olmadım. Beni listeden silebilirsin durumum belli olmadığı için. Birkaç gün içinde sizlere ya müjdeli bir haber ya da yeni bat vereceğim. :)
Öpüyorum hepinizi.
bizde 8 aydır deniyoruz işallah bu ay allah dualarımız kabul ederBu ay inşallah hamilelik haberi bende verebilirim
yaklaşık 1 yıldır deniyoruz, nasip olmadı
ben doktora gitmiştim mayısta bende bir sorun olmadıgını söyledi fazlasıyla yumurtam varmış ve gittiğimde çatlamak üzeri oldugunuda söylemişti ama eşimi ikna edemiyorum onunda sperm testi yaptırması lazım.Benimki ilk ay olmayınca gitti hemençok şükür bir şey çıkmadı. Bende de bir sıkıntı yok (ama 30 temmuzda doktora gideceğim tekrar herhangi bir şey var mı diye). Kafamız rahatladı en azından. İçinizin rahatlaması için beklemeyin bence. Gönderin gitsin :)
herşeyi normal düzenli regl olan bi kadında kaç yumurta olur ki aydaben doktora gitmiştim mayısta bende bir sorun olmadıgını söyledi fazlasıyla yumurtam varmış ve gittiğimde çatlamak üzeri oldugunuda söylemişti ama eşimi ikna edemiyorum onunda sperm testi yaptırması lazım.
valla hiç bilmiyorum doktorda sadace yeteri kadar yumurtan var bir sıkıntın yok demişti ultrasonda baktıgında bende görmüştüm irili ufaklı yumurtalarıherşeyi normal düzenli regl olan bi kadında kaç yumurta olur ki ayda
aylık degılde yumurta rezervınden bahsetmıştır.herşeyi normal düzenli regl olan bi kadında kaç yumurta olur ki ayda
Tsh tiroid hormonu cnm benim 3e yakin cikti doktorum ilac verdi hamilelik icin 1,5-2 olmasi gerek dedi en hafif ilactan verdi... sana doktorun ilac vermedimi ?Canlar bu tsh ne oluyor ya okudum bir yorumda yarim yamalak yüksek olmasi gebeligi etkiliyormu yani hamile kalmayi gecen ayin 21inde kan vermistm onu sonucuna baktım tsh sonucum 4.87 sınır 5.6 diyor moralim bozuldu bilgisi olan yardimci olabilir mi
Balım arkadaş yumurta rezervinden bahsediyordur büyük ihtimal...herşeyi normal düzenli regl olan bi kadında kaç yumurta olur ki ayda
Mutlaka gitsin. Benimki ilk ay olmayınca "acaba bende mi bir sıkıntı var" diye kafayı yemek üzereydi. Gitti hemen o yüzden.ben doktora gitmiştim mayısta bende bir sorun olmadıgını söyledi fazlasıyla yumurtam varmış ve gittiğimde çatlamak üzeri oldugunuda söylemişti ama eşimi ikna edemiyorum onunda sperm testi yaptırması lazım.
Yok sonucu görmemişti doktor hamilelik çıkmadı nasilsa diye ertlemistm sonucu göstermeye gitmemistm ama gitmem lazimmis en kisa surede gidicemTsh tiroid hormonu cnm benim 3e yakin cikti doktorum ilac verdi hamilelik icin 1,5-2 olmasi gerek dedi en hafif ilactan verdi... sana doktorun ilac vermedimi ?
Gunaydin kizlar reglime 9 gun kaldi ve gecen hamileligimde olan her sey yine oluyo ama ilk bebegimi ķaybettigim icin cok korkuyorum hamileysem kesin kimyasaldir degilse yine mi kurtaj olacagim surekli bunlar geciyo aklimdan resmen adet olayim diye dua ediyorum var mi benim gibi olan?
Bende yardimi dusunuyorum bebegime ihanet ediyomusum tekrar deneýerek gibi geliyo belirti olarak yumurtlamadan sonra gogus ucu agrisi basliyo ilk gunler cok rahatsız edecek kadar değil sadece dokununca ama adet yaklasinca dusta bile su agritiyodu bi de herkeste olur mu bilmiyorum ama adete 10 11 gun kala bi anda bicak saplaniyomus gibi agri giriyo kasiklarima nefesimi kesecek kadar yogun ama 10 dk kadar sürüyo bi anda geciyo bi de yerlesme kanamam olmustu adete 4 gun kala canim umarim yardimci olabilmisimdirKendini strese sokmaman lazım bu dönemde. Belki bir psikologdan yardım alabilirsin rahatlamak için. 1 seans bile yeter bence canım. Bu arada ne gibi belirtilerin var? Şimdiye kadar hiç hamile kalamamış biri olarak soruyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?