- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.081
çocuk düşünmeye başladıgımdan beri her ay bu şekilde söylüyorum eşime ama hiç oralı degil geçiştiriyo sürekli çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacakMutlaka gitsin. Benimki ilk ay olmayınca "acaba bende mi bir sıkıntı var" diye kafayı yemek üzereydi. Gitti hemen o yüzden.
Eşini, "Bu işler psikolojik de olabiliyormuş. Senin de bir kontrolden geçmen ikimizin de rahatlaması için önemli olabilir." şeklinde telkin edebilirsin canım.
canım seni çok iyi anlıyorum az önce bende yazdım kendimi kötü hissettiğimi 8+1 de kaybettim bende bebeğimi kesem gelişmedi bebeğimin gelişimi durdu kese yüzünden kürtaj olduğum gün yasadıklarımı asla unutmayacağım ama umarım bu acıları unutacağımız acılar yasamayız senin için de bundan sonrası çok güzel olur umarımşu anda çok kötü duygular içindeyim. içim karardı çalışmak istemiyorum. ve ağlıyorum. işyerinde olduğum için kendimi tutuyorum ama göz yaşlarım durmuyor.
Geçen yıl 7 haftalık bebeğimin gelişmediğini ve düşeceğini öğrendiğim gün o berbat gün bugün.. Şu anda içimdeki hisleri anlatmakta zorluk çekiyorum.
sanki hiç anne olamayacak mışım gibi geliyor
4 ay oluyor.40 haftalık bebeğimin kalp atışlarının durdugunu öğrendim .apar topar suni sancı ile doğuma alındığım hayatımın en kötü günü .Allah kaldıramayacağımız acılar ile imtihan etmesin inşallahşu anda çok kötü duygular içindeyim. içim karardı çalışmak istemiyorum. ve ağlıyorum. işyerinde olduğum için kendimi tutuyorum ama göz yaşlarım durmuyor.
Geçen yıl 7 haftalık bebeğimin gelişmediğini ve düşeceğini öğrendiğim gün o berbat gün bugün.. Şu anda içimdeki hisleri anlatmakta zorluk çekiyorum.
bende kürtaj oldugum günü ve sonrasını hiç unutmıycam . istemediğim bi bebekti o an için kurtuldum dercesine öle sevinmiştim.üç yıl sonrası hazırdım anne olmak istiyordum ama kısmet olmadı işte .evlat ne büyük nimetmiş kaybedince anlıyor insancanım seni çok iyi anlıyorum az önce bende yazdım kendimi kötü hissettiğimi 8+1 de kaybettim bende bebeğimi kesem gelişmedi bebeğimin gelişimi durdu kese yüzünden kürtaj olduğum gün yasadıklarımı asla unutmayacağım ama umarım bu acıları unutacağımız acılar yasamayız senin için de bundan sonrası çok güzel olur umarım
canım çok büyük geçmiş olsun ama ne bileyim bugün kendimi bir umutsuz ve asla anne olamayacakmışım gibi hiisediyorum.canım seni çok iyi anlıyorum az önce bende yazdım kendimi kötü hissettiğimi 8+1 de kaybettim bende bebeğimi kesem gelişmedi bebeğimin gelişimi durdu kese yüzünden kürtaj olduğum gün yasadıklarımı asla unutmayacağım ama umarım bu acıları unutacağımız acılar yasamayız senin için de bundan sonrası çok güzel olur umarım
canım çok büyük geçmiş olsun. kucağın bebişlerle dolsun inşallah4 ay oluyor.40 haftalık bebeğimin kalp atışlarının durdugunu öğrendim .apar topar suni sancı ile doğuma alındığım hayatımın en kötü günü .Allah kaldıramayacağımız acılar ile imtihan etmesin inşallah
Ogretmen misiniz ?? Ben de bu ay olmazsa aralikta devam edecegim bakalimHerkese mrb geçmiş Bayram'ınız Mübarek olsun. Hamile olanların gözü aydın. Ancak okuyabildim yazdıklarınızı köydeydim ve internet çekmiyodu.bizde çalışmalara devam ediyoruz ama bu ay umutsuzum hatta çokta rahatım nedendir bende anlamadım aylardır hiç bukadar rekax olmamıştım zaten bu ay olmazsa aralık ayına kadar ara vermek zorunda kalıcaz hayırlısı bakalım
Gecmis olsun4 ay oluyor.40 haftalık bebeğimin kalp atışlarının durdugunu öğrendim .apar topar suni sancı ile doğuma alındığım hayatımın en kötü günü .Allah kaldıramayacağımız acılar ile imtihan etmesin inşallah
aaa bat 'daş ım nihayet yazdın .bende seni merak ediyordum varmı bi belirtiler
bizde 8 aydır deniyoruz işallah bu ay allah dualarımız kabul eder
aaa bat 'daş ım nihayet yazdın .bende seni merak ediyordum varmı bi belirtiler
canım çok büyük geçmiş olsun ama ne bileyim bugün kendimi bir umutsuz ve asla anne olamayacakmışım gibi hiisediyorum.
inşallah en kısa zaman da hamilelik haberini alırım ve sağlıkla kucağına aldığın zamanları da duyarım.
benim yaş da 38 artık zaman çok çabuk geçiyor ve evliliğim de 2 gün sonra 10. yılımız bitecek
ve bebek .....
Canim benim teşekkür ederim:) amin inşallah Rabbim kucagimiza almaya nasip etsin.. Rabbim sanada ve isteyenlere de bu duyguyu tattirsin.. Bu ay yada önümüzdeki aylara hamile olmaya nasip etsin inşallah...@orkidekaramelinanmıyoruuum çok sevindim canım sanki gerçekte tanıdıgım biriymişsin gibi adını görünce hemen ayyy hamileymiş dedim sağlıkla kucağına al inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olsun
tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum
bizlere de Allah nasip etsin inşallah
canım zaten Allahtan bu site de varda hepimiz dertlerimizi paylaşabiliyoruz. Ben de 2006 yılında evlendim ilk yıllar istemedik sonra kiradan kurtulalım ev sahibi olalım derken bir de bakmışık hiç anlamadan 8 yıl geçmiş. hadi bebek dedik ama ilki düştü ikinci tedavi yarım kaldı şimdi de eylül ayını bekliyorum kısmetseCanım benim seni biraz da olsa anlayabiliyorum. Benim de yaşım 38 oldu artık. 2007'de evlenmiştik. 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor. Bugüne kadar hiç hamile kalamadım. Şükür ki bir sağlık sorunumuz da yok ama kısmet olmayınca olmuyor demek ki. Bugün 1 günlük gecikti adetim, sabah test yaptım ama negatif. Kolay bir şey sanıyordum hamile kalmayı ama hiç de öyle değilmiş bazılarımız için. Böyle bir şeyle sınanabileceğimizi hiç düşünmemiştim. 2 gün önce gece oturdum tek başıma hüngür hüngür ağladım eşim uyurken. Şu an ben de işteyim ve kesinlikle kendimi işle ilgili hiçbir şeye veremiyorum. Allah büyüktür diyorum.
şu anda çok kötü duygular içindeyim. içim karardı çalışmak istemiyorum. ve ağlıyorum. işyerinde olduğum için kendimi tutuyorum ama göz yaşlarım durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?