- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.101
değer aralıkları yok mu. yüksek sanırım.Buda sonuçlarım yorumlarmısınız
Prolaktin. 11.22
Serbest T3 (FT3) 4.88
Serbest T4 (FT4) 11.06
TSH 2.40
t4 yüksek çıkmış canım onun dışında diğerleri normal.. t4 en yüksek 5,6 olması lazım senin 11 çıkmış doktora göster sonuçlarını bakalım ne diyecekBuda sonuçlarım yorumlarmısınız
Prolaktin. 11.22
Serbest T3 (FT3) 4.88
Serbest T4 (FT4) 11.06
TSH 2.40
Var da resim yükleyemiyom yaa olmuyodeğer aralıkları yok mu. yüksek sanırım.
Ya doktor normal dedi daha önce de Prolaktin hormonum 43 çıkmıştı ona da normal demişti başka bi doktora gösterdim yüksek dedi. Yani şimdi ne yapiyim sencet4 yüksek çıkmış canım onun dışında diğerleri normal.. t4 en yüksek 5,6 olması lazım senin 11 çıkmış doktora göster sonuçlarını bakalım ne diyecek
canım zaten Allahtan bu site de varda hepimiz dertlerimizi paylaşabiliyoruz. Ben de 2006 yılında evlendim ilk yıllar istemedik sonra kiradan kurtulalım ev sahibi olalım derken bir de bakmışık hiç anlamadan 8 yıl geçmiş. hadi bebek dedik ama ilki düştü ikinci tedavi yarım kaldı şimdi de eylül ayını bekliyorum kısmetse
Canim yaptırdığım testin deger araliklarina baktim senin T3 ve T4 yüksekmişBuda sonuçlarım yorumlarmısınız
Prolaktin. 11.22
Serbest T3 (FT3) 4.88
Serbest T4 (FT4) 11.06
TSH 2.40
Aynen canım bende referans araligına baktımda yüksek çıkmış ya doktor sorun yok demiş eşime off bu doktora ne demeli şimdiCanim yaptırdığım testin deger araliklarina baktim senin T3 ve T4 yüksekmiş
Belkide ondan hamile kalamıyorumCanim yaptırdığım testin deger araliklarina baktim senin T3 ve T4 yüksekmiş
Moral bozmak yok canim iyi bir doktor bulup tedavi ol inşallah belki de bu vesileyle kavusursun bebegineBelkide ondan hamile kalamıyorum
Yokya ben bu hamilelikden vaz geçicem artık bıktım ya 85 kilodayım boyum 1.70 ama bu ay hamile olmazsam artık zayıflamaya bakıcam zaten olmuyo yoruldum artık sırf hamile kalıcam diye kendimi saldım bi türlü olmuyo artık istemiyorum ya
aynen canım pek güven olmuyor bu testlere ben kaç defa çok silik çizgi gördüm ama hep regl oldum ya göz yanılması ya bu testlerin bize oynadığı oyun. bu arada sanki yarım çizgi var gibi tepesiyle birleşmemiş ben o şekilde gördümBu arada paylaşmadan edemedim. Dün adet olmayınca gece gece 2 saatlik idrarla test yapmıştım. Resmini ekliyorum. Ben bunda silik çizgiyi görmüştüm aslında çok dikkatli bakınca ama sabahki negatif beni bitirdi. Demek ki bu testlere de güven olmuyor.
Siz ne dersiniz? Silik çizgiyi gören var mı benim gibi?
Yok öğretmen değilim eylül ayında fındığa gideceğiz o yüzden ekim gibi dönerim köyden ancak kasım aralık gibi tekrar başlarızOgretmen misiniz ?? Ben de bu ay olmazsa aralikta devam edecegim bakalim
canım dereotu ye troidlerin için umudu kaybetmek yok biz üstümüze düşeni yapacağız gerisi Allahın takdiri... tsh ve prolaktin normal en azından bu sevindirici çünkü hamilelik için baz alınan hormonlar bunlarBelkide ondan hamile kalamıyorum
Yokya ben bu hamilelikden vaz geçicem artık bıktım ya 85 kilodayım boyum 1.70 ama bu ay hamile olmazsam artık zayıflamaya bakıcam zaten olmuyo yoruldum artık sırf hamile kalıcam diye kendimi saldım bi türlü olmuyo artık istemiyorum ya
Ya ilk evlendigim günden beridir istiyoruz bi düşük yaptım bi kimyasal 3 senedir de bekliyorum artık yoruldum etrafımdakilerde ayrı bi dert kimisi beni suçluyo bilmiyorum caresizimMoral bozmak yok canim iyi bir doktor bulup tedavi ol inşallah belki de bu vesileyle kavusursun bebegine
Ya hiç anlamadım ki zaten çok tuhaf bu t3 t4 hormonu tsh hormonuyla aynı degilmicanım dereotu ye troidlerin için umudu kaybetmek yok biz üstümüze düşeni yapacağız gerisi Allahın takdiri... tsh ve prolaktin normal en azından bu sevindirici çünkü hamilelik için baz alınan hormonlar bunlar
Allahtan ümit kesilmez canim en zor anımızda görür ve mucizelerimiz gelir inşallahYa ilk evlendigim günden beridir istiyoruz bi düşük yaptım bi kimyasal 3 senedir de bekliyorum artık yoruldum etrafımdakilerde ayrı bi dert kimisi beni suçluyo bilmiyorum caresizim
İnşallah ama umutsuzum bata az kaldı ama umudum yok çok teşekürler canımAllahtan ümit kesilmez canim en zor anımızda görür ve mucizelerimiz gelir inşallah
Batimiz ayni seninle iste ben de dünü degerlendirdim ve yumurtlama dönemini kapattım bekmeye geçtim inşallah olur bu ay. Benim de icimi bazen umutsuzluk kaplıyor bazen de Allahım ol dedikten sonra her sey olur diyorum kendimi motive ediyorum.İnşallah ama umutsuzum bata az kaldı ama umudum yok çok teşekürler canım
Sen nasılsın nasıl gidiyo
Batimiz ayni seninle iste ben de dünü degerlendirdim ve yumurtlama dönemini kapattım bekmeye geçtim inşallah olur bu ay. Benim de icimi bazen umutsuzluk kaplıyor bazen de Allahım ol dedikten sonra her sey olur diyorum kendimi motive ediyorum.
Evet aynıyız ya ben her günü degerlendiriyorum bi umut işte üzülme sen Canım inşallah bebişin şuan karnına yerleşiyordur.Batimiz ayni seninle iste ben de dünü degerlendirdim ve yumurtlama dönemini kapattım bekmeye geçtim inşallah olur bu ay. Benim de icimi bazen umutsuzluk kaplıyor bazen de Allahım ol dedikten sonra her sey olur diyorum kendimi motive ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?