TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

t4 yüksek çıkmış canım onun dışında diğerleri normal.. t4 en yüksek 5,6 olması lazım senin 11 çıkmış doktora göster sonuçlarını bakalım ne diyecek
Ya doktor normal dedi daha önce de Prolaktin hormonum 43 çıkmıştı ona da normal demişti başka bi doktora gösterdim yüksek dedi. Yani şimdi ne yapiyim sence

Ben daha önce iki kez Klomen ile denedim. Yumurtam gelişti ama yine bir sonuç alamadım. O zamanki doktorum çok da iyi takip etmemiş anladığım kadarıyla. Ben de şimdi doktor değiştirdim. Bu ay ya da önümüzdeki ay tekrar bir kez daha deneyeceğiz Klomen'i. Yalnızca rahmimin girişinde çok küçük bir polip var, yine olmazsa son çare histereskopi ile aldıracağım. Daha önceki doktorum gerek yok demişti ama şimdiki doktorum bence alalım diyor. Başka bir problem görünmüyor çünkü. İnşallah bu yıl bitmeden alırız müjdeli haberlerimizi

Canim yaptırdığım testin deger araliklarina baktim senin T3 ve T4 yüksekmiş
Belkide ondan hamile kalamıyorum
Yokya ben bu hamilelikden vaz geçicem artık bıktım ya 85 kilodayım boyum 1.70 ama bu ay hamile olmazsam artık zayıflamaya bakıcam zaten olmuyo yoruldum artık sırf hamile kalıcam diye kendimi saldım bi türlü olmuyo artık istemiyorum ya

Moral bozmak yok canim iyi bir doktor bulup tedavi ol inşallah belki de bu vesileyle kavusursun bebegine

Bu arada paylaşmadan edemedim. Dün adet olmayınca gece gece 2 saatlik idrarla test yapmıştım. Resmini ekliyorum. Ben bunda silik çizgiyi görmüştüm aslında çok dikkatli bakınca ama sabahki negatif beni bitirdi. Demek ki bu testlere de güven olmuyor.

Siz ne dersiniz? Silik çizgiyi gören var mı benim gibi?

Eklentiler

• 20160713_233308.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 224
aynen canım pek güven olmuyor bu testlere ben kaç defa çok silik çizgi gördüm ama hep regl oldum ya göz yanılması ya bu testlerin bize oynadığı oyun. bu arada sanki yarım çizgi var gibi tepesiyle birleşmemiş ben o şekilde gördüm

canım dereotu ye troidlerin için umudu kaybetmek yok biz üstümüze düşeni yapacağız gerisi Allahın takdiri... tsh ve prolaktin normal en azından bu sevindirici çünkü hamilelik için baz alınan hormonlar bunlar

Moral bozmak yok canim iyi bir doktor bulup tedavi ol inşallah belki de bu vesileyle kavusursun bebegine
Ya ilk evlendigim günden beridir istiyoruz bi düşük yaptım bi kimyasal 3 senedir de bekliyorum artık yoruldum etrafımdakilerde ayrı bi dert kimisi beni suçluyo bilmiyorum caresizim

Ya hiç anlamadım ki zaten çok tuhaf bu t3 t4 hormonu tsh hormonuyla aynı degilmi

meraba herkese :) 23 yaşındayım 10 aylık evliyim.evlendiğim günden beri yasminle korunuyodum.2 kez mantar oldum.2 ay önce mantar tedavisi için doktora gittiğimde doktora bazı testleri de yaptırdım.hormonlarım normal çıktı polikistik over değilim.doktor çocuk düüşünmeye başlamadan 3-4 ay önce hapı bırakıp folik asit kullanmaya başla dedi.2 aydır korunmuyorum.aslında doktor yumurtaların çok kolay hamile kalırsın dedi ama bu 3-4 ay önceden hapı bırak demesi biraz endişelendirdi beni.mantarım da geçti gibi akıntım yok ama yine tekrarlarsa hamile kalmama engel olur mu acaba.kür falan uygulamalımıyım.önümüzdeki hafta 3. aya giriyorum ihtimal var doktora göre.sizinle birlikte inşallah bende hamile kalırım :)

Ya ilk evlendigim günden beridir istiyoruz bi düşük yaptım bi kimyasal 3 senedir de bekliyorum artık yoruldum etrafımdakilerde ayrı bi dert kimisi beni suçluyo bilmiyorum caresizim
Allahtan ümit kesilmez canim en zor anımızda görür ve mucizelerimiz gelir inşallah

İnşallah ama umutsuzum bata az kaldı ama umudum yok çok teşekürler canım
Sen nasılsın nasıl gidiyo
Batimiz ayni seninle iste ben de dünü degerlendirdim ve yumurtlama dönemini kapattım bekmeye geçtim inşallah olur bu ay. Benim de icimi bazen umutsuzluk kaplıyor bazen de Allahım ol dedikten sonra her sey olur diyorum kendimi motive ediyorum.

Evet aynıyız ya ben her günü degerlendiriyorum bi umut işte üzülme sen Canım inşallah bebişin şuan karnına yerleşiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…