TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

beren20 ya benim 9 temmuz dan beridir hala bugün de yumurta akı gibi yapışkan akıntım devam ediyo sence iki defamı yumurtlama oluyo bende
2 defa olmaz yumurtlama. akıntı adet bittikten 2-3 gün sonra başlar kimisinde yumurtlama sonuna kadar devam eder biter sonra regl yaklaşınca tekrar akıntı başlar aralardaki akıntı vajinanın normal sıvısıdır onunla karıştırmıyorsun dimi canım

canım ben 2. defa tüp bebek dedim. ve şubat ayında da histeroskopik ameliyat oldum. Muayenede 2 polip görünürken 6 adet polipim alınmış

Hoşgeldin canım :)
sen stres yapma çok düşünme inşallah bu ay güzel haber veririsin :)

gencecik tazeciksin maşallah istediğin zaman olur inşallah canım hapı bırak demesi neden endişelendiriyor hiç endişelenme korunmayı bırakın sonra hamile kalmayı bekle. bazen keşke bende erken evlenseydim diyorum ama nasip bu işler

3 -4 ay önce hapı bırak neden endısendırdı anlamadım

hap ın yan etkılerı sıkıntı çıkarmasın bebeğe etkı etmesın anlamında

Prolaktin iyi ben anlarımda
Ts3 ts4 yüksek sanki doktor iyi demiş ama bilmiyorum güvenemiyorum çok teşekürler canım cevap verdigin için
valla emin değilim canım ama doktorlar tsh ye çok önem veriyor o da senin iyi gibi

yoksa serbest t yüksek ama doktor ne diyecek bakalım ama

prolaktin ben daha baktırmadım o da etkiliyor diyorlar

serbest t3 = 2 ile 4.4 arasında olmalı
serbest t4 = 0.93 ile 1.7 arasında olmalı
tsh= 0.27 ile 4.2 arasında olmalı
Kızlar hormonları çok güzel anlatan bir link var, hamileliğe etkileri vs. Burdan paylaşmanın bir sakıncası yoksa hemen gönderebilirim.

Kurallara çok hakim değilim :)

teşekkür ederim :)) gerçekten nasip hiç aklımda yokken bi sene içinde evlendik çocuk da düşünmüyodum güya uzun bi süre ama şuan çok istiyorum genç anne oluyum istiyorum :)) 3-4 ay öncesinden bırak demesi endişelendirdi yani bıraktıktan sonra 3-4 ay olmaz demek istedi.etraftan da sürekli ilk çocuk olmadan doğum kontrol hapı kısırlaştırıyo dengeyi bozuyo tembelleştiriyo falan filan diyolar sürekli o yüzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…