- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 42
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.121
Canım sen ne yaptın var mı bişeylerherşeyi normal düzenli regl olan bi kadında kaç yumurta olur ki ayda
Yok öğretmen değilim eylül ayında fındığa gideceğiz o yüzden ekim gibi dönerim köyden ancak kasım aralık gibi tekrar başlarız
2 defa olmaz yumurtlama. akıntı adet bittikten 2-3 gün sonra başlar kimisinde yumurtlama sonuna kadar devam eder biter sonra regl yaklaşınca tekrar akıntı başlar aralardaki akıntı vajinanın normal sıvısıdır onunla karıştırmıyorsun dimi canımberen20 ya benim 9 temmuz dan beridir hala bugün de yumurta akı gibi yapışkan akıntım devam ediyo sence iki defamı yumurtlama oluyo bende
canım ben 2. defa tüp bebek dedim. ve şubat ayında da histeroskopik ameliyat oldum. Muayenede 2 polip görünürken 6 adet polipim alınmışBen daha önce iki kez Klomen ile denedim. Yumurtam gelişti ama yine bir sonuç alamadım. O zamanki doktorum çok da iyi takip etmemiş anladığım kadarıyla. Ben de şimdi doktor değiştirdim. Bu ay ya da önümüzdeki ay tekrar bir kez daha deneyeceğiz Klomen'i. Yalnızca rahmimin girişinde çok küçük bir polip var, yine olmazsa son çare histereskopi ile aldıracağım. Daha önceki doktorum gerek yok demişti ama şimdiki doktorum bence alalım diyor. Başka bir problem görünmüyor çünkü. İnşallah bu yıl bitmeden alırız müjdeli haberlerimizi
meraba herkese :) 23 yaşındayım 10 aylık evliyim.evlendiğim günden beri yasminle korunuyodum.2 kez mantar oldum.2 ay önce mantar tedavisi için doktora gittiğimde doktora bazı testleri de yaptırdım.hormonlarım normal çıktı polikistik over değilim.doktor çocuk düüşünmeye başlamadan 3-4 ay önce hapı bırakıp folik asit kullanmaya başla dedi.2 aydır korunmuyorum.aslında doktor yumurtaların çok kolay hamile kalırsın dedi ama bu 3-4 ay önceden hapı bırak demesi biraz endişelendirdi beni.mantarım da geçti gibi akıntım yok ama yine tekrarlarsa hamile kalmama engel olur mu acaba.kür falan uygulamalımıyım.önümüzdeki hafta 3. aya giriyorum ihtimal var doktora göre.sizinle birlikte inşallah bende hamile kalırım :)
İnşallah canimEvet aynıyız ya ben her günü degerlendiriyorum bi umut işte üzülme sen Canım inşallah bebişin şuan karnına yerleşiyordur.
gencecik tazeciksin maşallah istediğin zaman olur inşallah canım hapı bırak demesi neden endişelendiriyor hiç endişelenme korunmayı bırakın sonra hamile kalmayı bekle. bazen keşke bende erken evlenseydim diyorummeraba herkese :) 23 yaşındayım 10 aylık evliyim.evlendiğim günden beri yasminle korunuyodum.2 kez mantar oldum.2 ay önce mantar tedavisi için doktora gittiğimde doktora bazı testleri de yaptırdım.hormonlarım normal çıktı polikistik over değilim.doktor çocuk düüşünmeye başlamadan 3-4 ay önce hapı bırakıp folik asit kullanmaya başla dedi.2 aydır korunmuyorum.aslında doktor yumurtaların çok kolay hamile kalırsın dedi ama bu 3-4 ay önceden hapı bırak demesi biraz endişelendirdi beni.mantarım da geçti gibi akıntım yok ama yine tekrarlarsa hamile kalmama engel olur mu acaba.kür falan uygulamalımıyım.önümüzdeki hafta 3. aya giriyorum ihtimal var doktora göre.sizinle birlikte inşallah bende hamile kalırım :)
Buda sonuçlarım yorumlarmısınız
Prolaktin. 11.22
Serbest T3 (FT3) 4.88
Serbest T4 (FT4) 11.06
TSH 2.40
meraba herkese :) 23 yaşındayım 10 aylık evliyim.evlendiğim günden beri yasminle korunuyodum.2 kez mantar oldum.2 ay önce mantar tedavisi için doktora gittiğimde doktora bazı testleri de yaptırdım.hormonlarım normal çıktı polikistik over değilim.doktor çocuk düüşünmeye başlamadan 3-4 ay önce hapı bırakıp folik asit kullanmaya başla dedi.2 aydır korunmuyorum.aslında doktor yumurtaların çok kolay hamile kalırsın dedi ama bu 3-4 ay önceden hapı bırak demesi biraz endişelendirdi beni.mantarım da geçti gibi akıntım yok ama yine tekrarlarsa hamile kalmama engel olur mu acaba.kür falan uygulamalımıyım.önümüzdeki hafta 3. aya giriyorum ihtimal var doktora göre.sizinle birlikte inşallah bende hamile kalırım :)
Yani benim sonucum nasıl yüksekmi senceserbest t3 = 2 ile 4.4 arasında olmalı
serbest t4 = 0.93 ile 1.7 arasında olmalı
tsh= 0.27 ile 4.2 arasında olmalı
Yani benim sonucum nasıl yüksekmi senceserbest t3 = 2 ile 4.4 arasında olmalı
Yani benim sonucum nasıl yüksekmi sence
valla emin değilim canım ama doktorlar tsh ye çok önem veriyor o da senin iyi gibi
yoksa serbest t yüksek ama doktor ne diyecek bakalım ama
prolaktin ben daha baktırmadım o da etkiliyor diyorlar
Hoşgeldin canım :)
sen stres yapma çok düşünme inşallah bu ay güzel haber veririsin :)
Kızlar hormonları çok güzel anlatan bir link var, hamileliğe etkileri vs. Burdan paylaşmanın bir sakıncası yoksa hemen gönderebilirim.serbest t3 = 2 ile 4.4 arasında olmalı
gencecik tazeciksin maşallah istediğin zaman olur inşallah canım hapı bırak demesi neden endişelendiriyor hiç endişelenme korunmayı bırakın sonra hamile kalmayı bekle. bazen keşke bende erken evlenseydim diyorumama nasip bu işler
3 -4 ay önce hapı bırak neden endısendırdı anlamadım
hap ın yan etkılerı sıkıntı çıkarmasın bebeğe etkı etmesın anlamında
Kızlar hormonları çok güzel anlatan bir link var, hamileliğe etkileri vs. Burdan paylaşmanın bir sakıncası yoksa hemen gönderebilirim.
Kurallara çok hakim değilim :)
Değer aralıkları da verilmiş;gönder canım gönder :) bilgilenelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?