TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

ben 3-4 ay olmıycağı için söylediğini düşünüyorum o yüzden

yok yok onu nerden bilsin doktor oyle zaman dılımı veremez hıc bı doktor etkısı gecsın dıye soylemıstır

benım butun çevrem doğum kontrol hapını bıraktılar 3-4 ay dıkkat ettıler sonra çalışmalara basladılar

senelerce pko yüzünden doğum kontrol hapı kullanan arkadaşımın şimdi 2 tane çocuğu var canım düşün benle aynı yaşta benim hala bebeğim yok tabi o 20 yaşında evlendi ben 25 3. senemizden sonra çocuk istedik bakalım bize ne zaman kısmet olacak.doktor arkadaşıma 6 ay olmaz zaten sıkıntılısın bırak 6 ay 1 seneden sonra çocuğun olur inşallah demiş ama o evlendiği ay hamile kaldıanlayacağın Allah ol derse imkansız bile oluyor

2 aydır korunmuyodum hapın etkisi diye düşünüyodum doktor öyle dedi diye.peki bu ay yumurtlama gününü hesaplayıp korunmasam doğru olur mu acaba yoksa bi ay daha beklemelimiyim

öyle tabi o hemen olanlar gibi bizimki de olsa keşke :) ne kadardır istiyosunuz peki

2 aydır korunmuyodum hapın etkisi diye düşünüyodum doktor öyle dedi diye.peki bu ay yumurtlama gününü hesaplayıp korunmasam doğru olur mu acaba yoksa bi ay daha beklemelimiyim

doktor tam olarak ne kadar dedıyse ona uy ıstersen canım

Allahın ıznıyle bır sey olmaz hap kullanıp hamıle kalanlar bıle var sağlıklı bebeklerı de var ama sen yıne de doktorunu dınle :)

doktor tam olarak ne kadar dedıyse ona uy ıstersen canım

Allahın ıznıyle bır sey olmaz hap kullanıp hamıle kalanlar bıle var sağlıklı bebeklerı de var ama sen yıne de doktorunu dınle :)

kuzenimin de öyle oldu :) doktor 3-4 ay dedi bi sakıncası olmaz sanırım bu ay yumurtlama günümü takip edicem bakalım :)

İkinci ay . İlginç bi şekilde korunmayı bıraktığımdan beri bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyorum . Bu ay daha muallakta :)
YA biz çok kafayı takıyoruz ondan herhalde kafayı yiyeceğim iyice umutsuzlaştım böyle oldukça yavrumun acısı iyice katlandı umut olmayınca acım daha da büyüdü bu nasıl bişey anlamadım Rabbim sen yardım et bize seninde güzel haberlerini alırız inşallah bari iyi bir haber olur

Canim bende yasmin kullaniyorum gecen hamileligimde kasim da biraktim ama baska sorunlar yuzunden aralik ve ocakta iliski olmadi subatta hamile kaldim kurtaj olmak zorunda kaldim yine yasmin kullandim gecen ay biraktim ama ilk aydan bile hamile kalabilirsin folik icin demistir onu doktor

geçmiş olsun Allah tekrar hayırlısını sağlıklısını nasip eder inşallah. demekki bi etkisi yok hamile kalmaya.valla anlamadım neden böyle bişey söyledi o an çok sormadım da hala korunuyodum ve çocuk düşünüyorum falan da demedim.sonradan sonradan kafamı kurcaladı

Hic kurcalamasin kafani canim benim abimde doktor ben her seyi ona sordugum icin rahatim yasmin kullanirken hamile kalmanin bile bebege zarari yok folik asite 3 ay once baslamak gerekiyo onu kastetmis olabilir yasmin sadece yumurtlamani engelliyo o yuzden koruyo en kisa zamanda sende bebisini alirsin kucagina inşallah

aa ne kadar şanslısın :) amin inşallah teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…