- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.161
Olabilir canım yumurtan hemenn çatlamıyor azıcık tembel ama kötü bir şey değil :)
Amın Can'ım . Herşeyin vakti saati var demekki hemen oldun istiyoruz ama hayırlısı ne ise o olsun Hakkı'mızda . Allah a sığınmaktan dua etmekten başka çaremiz yok. Herkesin var işte bi derdi bizimki de evlat. Sağlıklıyız ya çok şükür inşallah dualarımızda kabul olucaktırYA biz çok kafayı takıyoruz ondan herhalde kafayı yiyeceğim iyice umutsuzlaştım böyle oldukça yavrumun acısı iyice katlandı umut olmayınca acım daha da büyüdü bu nasıl bişey anlamadım Rabbim sen yardım et bize seninde güzel haberlerini alırız inşallah bari iyi bir haber olur
Sakarya da yaşıyorum ama fındığım Hendek'te cnm sen nerelisinnerelisin bakayım sen fındık güzeli?
Gonlune gore olur insallah, hepimiz hayirlisiyla gebeyizdir insalahİkinci ay . İlginç bi şekilde korunmayı bıraktığımdan beri bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyorum . Bu ay daha muallakta :)
Arkadaşlar bata 10 gün kala test yapıpda hamile oldugunu ögrenen varmı
Evt cnm adetimde yaptim o adetten snra adet olmadan hamile kaldim ama lekelenmem var kizlar dua edin bna nolur saglikla alirim insallah kucagimacanım sen hamile kaldığın ay mı soğan kürü yapmıştın?
Ne olacagi hic belli olmaz cnimm sen aylarca yumurtlama takip edersin umutlanirsin olmaz ama hic ummadigin bi anda oluverir.Ay ne yapayım canım
Yunurtlama günleri ve civarında eşten uzakta olunca kafa da rahat oluyormus bat az kaldı ama heyecan yok :)
gözün aydın canımmKizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm:)
Evt cnm adetimde yaptim o adetten snra adet olmadan hamile kaldim ama lekelenmem var kizlar dua edin bna nolur saglikla alirim insallah kucagima
Kızlar 2 gün önce kanda 57 ile öğrendim gebeliği. 2 gün sonra 127 olmuş. Nasıl sizce?? Yarın doktora gideceğim artik
Ne olacagi hic belli olmaz cnimm sen aylarca yumurtlama takip edersin umutlanirsin olmaz ama hic ummadigin bi anda oluverir.
Beende adetim bitti esimi bekliyorm,kizimla ailelerin yaninda kaldik..ne komik ya hic boyle yolunu gozlememistim gelsede bi beebek yapsak diye
Cok icmedim bnde adet suresince ictim 5-6 gun filn cunku sokturucu etkisi oldugu icin bebegin tutunmasini engeller die sadece adet zamani ictimKac gun ictin benim ucuncu gunum ama icemiyorum?
Canım her gittiğinde bir öncekinden en az 2 kat artmış olması gerekiyor. Senin şu an gayet iyi gidiyor merak etme :)Kızlar 2 gün önce kanda 57 ile öğrendim gebeliği. 2 gün sonra 127 olmuş. Nasıl sizce?? Yarın doktora gideceğim artik
Kac gun ictin benim ucuncu gunum ama icemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?