- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.181
Sakarya da yaşıyorum ama fındığım Hendek'te cnm sen nerelisin
Bnde gunde 1kere ictim onu ictigim gunler idrarim daha yogundu ve icimdeki iltihaplarin temizlendigini hissetmistim en azindan icindeki iltihaplari temizler ki bu da zaten hamileligi kolaylastirio@kutuphanekedisiKafam-karisik Kızlar dün 3.yü içtim ama günde bir kez içebiliyorum çalıştığım için. bir de tatile gideceğim için bende 5 6 gün falan içebileceğim. sizce böyle faydasını görür müyüm?
Bnde gunde 1kere ictim onu ictigim gunler idrarim daha yogundu ve icimdeki iltihaplarin temizlendigini hissetmistim en azindan icindeki iltihaplari temizler ki bu da zaten hamileligi kolaylastirio
adımı listeye koyaydın da gideydin canım yaSLM ARKADAŞLAR.
PAZAR GÜNÜNE KADAR BEN YOKUM.
DURUMLARINDA DEGISIKLIK OLANLAR
BENI ETIKETLESIN.
HERKESE SELAMLAR SEVGILER
Yani Allahim istesin yeter ki her turlu olur biz elimizden geleni yapip gerisini Allaha birakalim insallah hayirli hayirli saglikli sihhatli herkese nasip etsin Rabbimama canım inanır mısın benim içtiğimden beri hiç öyle olmadı ya idrarım hatta daha açık renk bile.
yok herhalde bende bu durumda iltahap.
bakalım yumurtlama günlerime az kaldı adetimin 7. günündeyim bugün.
içerken Allah ım şifa yalnız sendendir diyorum inşallah vesilem olur şu su.
Canım hiç bir şeyin kesinliği olmadığı gibi bunun da yok malesef. Soğan kürü; iltihap, vajinal akıntı, PKO, kist vb. hastalıklara iyi geldiği biliniyor. Elbette 5-6 günde de faydasını göreceksin bu anlamda. Ama hamilelik? İşte burası, her tedavide de olduğu gibi, tam bir muallak :)@kutuphanekedisiKafam-karisik Kızlar dün 3.yü içtim ama günde bir kez içebiliyorum çalıştığım için. bir de tatile gideceğim için bende 5 6 gün falan içebileceğim. sizce böyle faydasını görür müyüm?
Ayy canım ya etmem mi? Dualarla daha da güçlü oluyoruz. Daha sağlam, daha umutlu... İnşallahhh inşallahh inşallah Allah gönlümüze göre verir, gönlümüzdekini hayırlı eyler... İsteyen herkese, içinde bizlere de sağlıklı hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah.@kutuphanekedisiKafam-karisik inşallah dediğiniz gibi olur. çok takılmıyorum aslında ama tatile gideceğiz ya iki kişi gidip üç kişi dönsek hiç fena olmazdı tatil tam da yumurtlama dönemime gelmişken hani
işten koşturmadan uzak belki otel havuz güneş daha iyi olur. ben size bol bol dua ediyorum siz de bana edin olur mu?
Canm bnde denizden geldikten snra ogrendim hamile oldugumu@kutuphanekedisiKafam-karisik inşallah dediğiniz gibi olur. çok takılmıyorum aslında ama tatile gideceğiz ya iki kişi gidip üç kişi dönsek hiç fena olmazdı tatil tam da yumurtlama dönemime gelmişken hani
işten koşturmadan uzak belki otel havuz güneş daha iyi olur. ben size bol bol dua ediyorum siz de bana edin olur mu?
Canım ben de ocak ayında yapmıştım soğan suyu kürümü. Tam 15 gün, günde iki kez hem de. Tabi o zamanlar bebek düşüncem yoktu. Sadece enfeksiyon için içmiştim. Çok da faydalı olduğunu sanmıyorum o ayrı mesele. Çünkü yaptıktan sonra doktora gittim enfeksiyon devam ediyordu. Antibiyotik ve fitil kullanmak zorunda kalmıştım. Tadına gelirsek ilk başlarda çok zorlandım içmekte ama sonra alışıyorsun. Çok ılık ve çok sıcak içilmicek ortası olucak yani. Ben akşam yemeğinden 10 dk önce ve gece yatarken içmiştim. Soğukken tadı çok daha kötü oluyor haberin olsun.ama canım inanır mısın benim içtiğimden beri hiç öyle olmadı ya idrarım hatta daha açık renk bile.
yok herhalde bende bu durumda iltahap.
bakalım yumurtlama günlerime az kaldı adetimin 7. günündeyim bugün.
içerken Allah ım şifa yalnız sendendir diyorum inşallah vesilem olur şu su.
Amin amin insallah canm bnde surekli sizi takipte olucagm insallah hayirli haberlerle gelirsin tatilden@kutuphanekedisiKafam-karisik ikinizin de dualarına kocamaan AMİNN. inşallah bende size mutlu haberler verebilirim.
@kutuphanekedisi hiçç umudu kesme canım su akar yolunu bulur olur mu olur :) zaten ben birkaç aydır ayaklarımı falan kaldırmıyorum oluruna bıraktım zaten rahmim ters olduğu için çokta inanmıyorum faydasına. ben 8. 10. 12. 14. günü takip ediyorum sadece öyle kit akıntı kontrolüm falan yok zaten vaktim de yok çok çalışıyorum yoğunum. hadi ağustos da bizim ayımız olsun inşallah.
Kafam-karisik canım tatildeyken de girer sana bakarım inşallah seninki de annesine sıkı sıkı tutunur üzmez seni. Allah ım korusun sakınsın seni ve bebişi inşallah.
Anladım canım ben bu ay senden umutluyummucizegibisin Bende enfeksiyon yok canım da ne bileyim bunu da yapayım dedim eksik kalmasın. sorma hiç ama hiç içemiyorum çıkarmamak için elimle bastırıyorum içtikten sonra ağzıma. napalım umut fakirin ekmeği demişler. siz nasılsınız beni boşver senin nasıl gidiyor?
Canım sogan kürü herkese iyi gelmez ben uyguladıgımdan beridir kendimden bi hayır görmedim adetim düzensiz oldu kimyasal gebelik geçirdim bazen 10 gün falan gecikiyorum yani kötü etkileri de var bilgin olsun@kutuphanekedisiKafam-karisik inşallah dediğiniz gibi olur. çok takılmıyorum aslında ama tatile gideceğiz ya iki kişi gidip üç kişi dönsek hiç fena olmazdı tatil tam da yumurtlama dönemime gelmişken hani
Anladım canım ben bu ay senden umutluyumbak biz bu ay sadece yumurtlama döneminde denemiştik üç gün. Onun dışında Ramazan olduğu için çok çalışma olamamıştı. Zaten eşim haftada iki gün gece çalışıyor. Çok umudum yoktu açıkçası. Ama olacağı varsa oluyor Allah nasip ederse. Senin de olucak hiç merak etme. Ben de işte hcg artışı güzel devam ediyor. Pazartesi kese için gideceğim dua et yine tatlım
Sonra hamile kaldımı o arkadaşKızlar bir arkadaşım dedi ki: Hamile kalmak için 21 gün boyunca birlikte oldukYani sperm kalitesi falan düşmemiş. Allah'ın takdiri işte. Biz de çatlatma iğnesi olup saatinde yapıyoruz ama olmuyor.
Evet canım. Kaldığını yazmayınca anlaşılmamış di mi ? :) Yani ben nasıl hamile kaldığını sorunca böyle dediSonra hamile kaldımı o arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?