TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kız mıkız içine mi doğdu? Eşim de hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce kız bebeğimiz olacağını görmüş. Hayırlısı inşallah Amin canım. Tabi ki haber vereceğim sana. inşallah görürüm pazartesi merakla bekliyorum Sen de haber ver zaten zaman çok çabuk geçiyor

Canlar adetime 4-5gun kaldi heyecanliyim goguslerim aciyor(adetten once de olurdu ama ben hamilelige yormak istihorum ) biraz mide bulantim var(kendimi cok dinliyorum ondan olabilri) bide sicak basiyor ama buda sicaklarin etkisinden olabilir yani herswyi hamilelige yormak istiyorum hamile kalmak istedigimden ama takdiri ilahi...

hamile olanlarda boyle belirtile varmiydi kizlar??

Evet canım. Kaldığını yazmayınca anlaşılmamış di mi ? :) Yani ben nasıl hamile kaldığını sorunca böyle dedi
Canm o bi de nasip kismet isi bizde toplasan 1 ayda en fazla 5 kere anca olmustur ama tutmus hemde yurtlama donemleri memlekette filandik hic yapmadik nerdeyse o yuzden nasipte varsa 1 iliski bile yeter yoksada hergun yapsanda olmaz akisina birakmak en dogrusu cnm

ay saglikli sihhatli olsunda bnm icin hic fark etmez yerim bn onu

Rüyalar tersine çıkar bence seninki erkek olacak Allah bilir ama tahminim öyle inşallah saglıklı olsun da gerisi boş

Canım öncelikle tebrik ederim allah istediğinde veriyor işte sende öyle sin Allah bebeğini kucagınıda almayı nasip eder . Darısı başımıza bende merak ettiğim için sorucam yumurtlama döneminde üç denedik diyorsun bende öyle yapmaya çalıışıyordum bugun yumurtalama günüm dün sabah ondan 2 gün önce denedik şimdi merak ettiğim dün sabah oldu ya bugun hattasabah sefaf akıntım geldi gece beyaz akıntı oldu devam acaba akşam olsa bir sakıncası olur mu nette okuyorum sabah olursa daha iyi diye yazıyor .. Kafam karıştıda da allah bizede nasip eder inş :)

canım çık tabi tatile rahatla dinlensin vücudun ne güzel valla eşimle dip dibeyiz ama ilişki olmadı mı olmuyor dün bütün gün düzenli akıntım geldi akşama ilişki olur dedim ama olmadı çok üzgünüm bugün akıntım yok dün çatladı sanırım yumurtamgeçen ay çok kuruydum akıntım hiç olmamıştı ilişkide olmadı ama akıntı olduğunda da denk getiremiyoruz ne olcak hiç bilmiyorum

Teşekkürler Can'ım. ovülasyon testiyle pozitif gördükten sonraki üç günü değerlendirdik.
Ben aslında öyle yapmak istemiyordum. Gün aşırı olduğunda sperm kalitesi daha iyi oluyor diye gün aşırı değerlendiririz diyordum.Ama ovülasyon testi yapınca öyle olmuyor pozitifi görünce heyecan yapıp değerlendirmek istiyor insan. Sana kalmış Nasıl olacağı Can'ım ama eşine mutlaka keçiboynuzu pekmezi, fındık, fıstık yedir ki sperm kalitesi düşmesin

Tatlım teşekkürler bilgiler için o kendine bakıyor zaten canım ama bu bilgilerde işimizede yarayabilir Ben ovulasyon testi kullanmadığım için bata göre takvimden takip ediyorum . geçen aya göre daha dikkatli olmaya çalışıyorum gene herşey allahtan olur olmaz bilemeyiz .. O zaman bizde öyle olmuyor o zaman degerlendirebildiğimiz kadar degerlendirmeli Nette okuyunca sabah sprmler daha kalitelidr diye o yüzden merak ettim

Off hiç belli olmuyor işte ya. Bu aralar hep hamile kalan kadınların efsanelerini duyuyorum neler neler bir bilsen :) Yok artık dedğim o kadar imkansız olayla karşılaştım ki tesadüfen :) Burda anlatmayım şimdi, o olayların sahiplerinin de bu forumda olma ihtimalleri var. Denk gelip okurlarsa kendimi ifşa etmeyim :) Ama özelden anlatabilirm istersen :) Ben o yüzden şu an o kadar rahat ve stressizim ki, her şeyi Allah'a bıraktım. Üzülme sen de ne olacak ne bitecek diye. Şu an elimizde olmayan şeyler için hiiiiç sıkılmaya üzülmeye gerek yok. Elimizdekileri muhafaza etmek önemli. Mesela eşin ve huzurun :) şu an zaten elimizde olmayan bir şey için eşimizi ve kendimizi yıpratmasak her şey hallolacak aslında.

canım benim sıkıntım eşimin keyfinden dolayı günü değerlendirememek yoksa zorunluluk olsa üzülmücem mesela geçen ay benim zorunluluğum vardı kuruluk ve can yanma hiç ilişki olmadı sağlık olsun dedim ama gezmek yüzünden de olunca işte kızdım eşime işi mesaisi hastalığı vs yüzünden olsa hiç bir şey demem.benim arkadaşlarımda var bir gün korunmuyorlar hamile kalıyorlar Allahın işi işte bakalım bize ne zaman kısmet olacak

canım burda bir kaç kişi daha yazmış sabah olsun ya da gece yarısı sabaha yakın saatler falan diye şu da var yumurta çatlayınca 24 saat kalıyormuş ve o ay içinde bir daha tekrarı yok ama sperm 3 gün canlı kalıyor yumurtanın saatini kaçırırsanız hiç bir yararı olmaz gece makul bir saatte yapıp artık yumurtanın döllenmesini beklemek daha mantıklı geliyor bana ha şu da var yaptığın gün yumurtan çatlamadıysa 2 gün içinde çatlayınca canlı kalan sperm zaten döller onu

Aaa canım bak bunu bilmiyordum bişey daha ögrendim çok karıştı kafam artık böle kazan gibi oldu . Yani bende öyle düşünüyordum sabah akşam fark etmeyecegini sadece zamanı ve sayısı diye biliyorum geçen ay da bu kadar dikkatli olmadığımı söylebilirim takip ediyorum şuan sıvı berak bi akıntı geliyor bu nun doğrultusunda devam etmeyelim o halde ..

aynen canım öğrendikçe kafa allak bullak oluyor akıntın geliyorsa değerlendir günlerini benim dün çok akıntım vardı bugün kuruyum dün olmadı malesef kısmet değilmiş ama yine bu akşamı değerlendireyim diyorum bir ihtimal olur belki

Aynen gün geçtikçe ögrendikçe daha çok ögreneyeyim daha çok bilği derken insan ne yapacagını bilemiyor
Akıntım dünde vardı öglenden sonra bugun de sabahtan var acaba ne oluyor hiç bi bilim yok o zaman bizde akaşam bi degrlendirme yapmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…