TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Nekadar sessizmiş bugün burası . Bat a 1 kala heyecan dorukta. Sanırım bu ay olmadı .dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor . Hayırlısı artık

Nekadar sessizmiş bugün burası . Bat a 1 kala heyecan dorukta. Sanırım bu ay olmadı .dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor . Hayırlısı artık
İyi aksamlar canim evet sakin baya.inşallah hhakkında hayirlisi ne ise o olsun, adet olsan bile üzülme ,demektir ki vakti var daha, saglikla gelsinde inşallah.

benim bat 19-20 temmuz sanirim 19 aksami olurum benum goguslerimde aci var baska belirtim yok ama adet acisida olabilir sizin ne gibi belirtileriniz var?
Benim gogus uclarimda agri var gerci dunden beri biraz azaldi arada kasik agrisi oluyo ama adet belirtisi bunlar ayni zamanda tabi hamilelik le adet belirtileri ayni olinca ayirt edilemiyo

Kuzugiller idrar testinden mi bahsediyorsun bende ovulasyon yokta eger oysa eczaneden alir yaparim sana da Allah sabir versin zor bir durum insallah tez zmaanda bebisine kavusursun.bizim 6.ayimiz hala olmadi

Kuzugiller idrar testinden mi bahsediyorsun bende ovulasyon yokta eger oysa eczaneden alir yaparim sana da Allah sabir versin zor bir durum insallah tez zmaanda bebisine kavusursun.bizim 6.ayimiz hala olmadi
Ben kurtajdan sonra ilk kez bu ay korunmadim idrar testi iki gun kala çıkarmıştı tabi dollenmeyle de alakali gec dollenme ihtimalin varsa cikmayabilir normalse cikar 10 mart batti 8 martta ogrenmistim ben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…