- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.221
Evet canım pazartesi persembe içecekmişimDostinex mi verdi canım
Bende içmiştim ama yine yükseldiEvet canım pazartesi persembe içecekmişim
Bence iyi değerin canım yükselmiş :)Günaydın kızlar bende pazartesi kan verdim 50 perşembe verdim 231 çıktı iyi mi sat 11 haziran
yesa maalesef esimle kavusamadik dun aksam yola cikti ve yolu yarilamisken tüm seferler iptal edildi..cook korktum bisey olacak diye.eve donus yapti.esime birsey olmasinda varsin bu ay bosa gecsin.
İyi aksamlar canim evet sakin baya.inşallah hhakkında hayirlisi ne ise o olsun, adet olsan bile üzülme ,demektir ki vakti var daha, saglikla gelsinde inşallah.Nekadar sessizmiş bugün burası . Bat a 1 kala heyecan dorukta. Sanırım bu ay olmadı .dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor . Hayırlısı artık
benim bat 19-20 temmuz sanirim 19 aksami olurum benum goguslerimde aci var baska belirtim yok ama adet acisida olabilir sizin ne gibi belirtileriniz var?Günaydın kizlar iyi pazarlar bat 23 temmuz olan var mi benim gibi herhangi bi belirti yasiyo musunuz?
Benim gogus uclarimda agri var gerci dunden beri biraz azaldi arada kasik agrisi oluyo ama adet belirtisi bunlar ayni zamanda tabi hamilelik le adet belirtileri ayni olinca ayirt edilemiyobenim bat 19-20 temmuz sanirim 19 aksami olurum benum goguslerimde aci var baska belirtim yok ama adet acisida olabilir sizin ne gibi belirtileriniz var?
En zor gecen gunler test yapsan cikar aslinda ben daha önce bata 2 gun kala ogrenmistim ama maalesef kaybettim sabah ilk idrarla yapabilirsin ovulasyon testin varsa onda da cikiyoEvetKuzugiller ayirt edilmiyo malesef bende hamilelik umuduyla hamilelige yoruyorum ama kismet. Benim bata 2-3 gun kaldi
Ben kurtajdan sonra ilk kez bu ay korunmadim idrar testi iki gun kala çıkarmıştı tabi dollenmeyle de alakali gec dollenme ihtimalin varsa cikmayabilir normalse cikar 10 mart batti 8 martta ogrenmistim ben canimKuzugiller idrar testinden mi bahsediyorsun bende ovulasyon yokta eger oysa eczaneden alir yaparim sana da Allah sabir versin zor bir durum insallah tez zmaanda bebisine kavusursun.bizim 6.ayimiz hala olmadi
Selam hanımlar nasılsınız? Ben pek okuyamıyorum artık buraları. Yeni hamilelerimiz var sanırım, ilk mesajda tanıdık isimler gördüm cok sevindim :) İnsallah saglıkla bebislerinizi kucagınıza alırsınız.
geçmiş olsun. Hayırlısı olsun
Benim TSH gene yükselmis. Normal sınırdan yuksek degil ancak hamilelik icin 2.5 altı olması gerek diye ilaca baslamıstı doktor. İlaca ragmen niye yükseldi anlayamadım.
Sonuc olarak sanırım benim once tiroid hormonlarımı düzene sokmam gerek. Su anda hamileligi birazcık ikinci plana attım. Korunmuyoruz ama yumurtlama gunu falan da takip etmeyecegim. Zaten yine memlekete gitme durumu da var, bu ay cok zor yani.
TeşekkürlerCanım soğanı iyice yıkayıp sirkeli suda bekletmek gerekiyor. tamamı kullanılıyor çünkü. ama ben altındaki köklerini kesiyorum aralarında toprak vardır diye. Google'a "İbrahim Saraçoğlu soğan kürü" yaz çıkıyor
Sabah ilk idrarla yap canim inşallah guzel haberler verirsinAnlafim canimKuzugiller bugun bulabilirsem eczane alacam yoksa yarin alir denerim yarin 1 gun kalmis olacak cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?