TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Evet canım. Bu ay olmazsa ben de ilaç tedavisini bırakıyorum artık. Yaz bitene kadar kafama takmayacağım

Hosgeldin canim.bugün bat günü henüz gelen yok ama yakınmış gibi hissediyorum. Inşallah yaniliyorumdur.son gelişmelerden haberdar ederim.umarım yeni bat a gerek kalmaz.ilk 11 de olmak dileğiyle
Hosbuldum canım. Aman gelmesin kırmızılar. Dilerim Isteyen herkes hayırlısiyla hamile olur

Ya kızlar benim bata daha var ama iki gündür sol kasıgımda çok agrı oluyo sizce hamilelik olabilirmi bat temmuz 25 inde ya cevap verin bide çok akıntım var afedersiniz

Ayın 11 inde iş çıkışı hcg baktırmıştım negatifti. Sonrasında hiçbirşey yapmadım .şeytan dürterse yarın sabah test yapabilirim . İşyerimin dibinde iki eczane var
Simdiye varsa cikar insallah cnm bnmde idrar 5-6 gun once yaptigimda negatifti 2 gun kala pozitif olmustu insallah Allahim gonlune gore versin

Simdiye varsa cikar insallah cnm bnmde idrar 5-6 gun once yaptigimda negatifti 2 gun kala pozitif olmustu insallah Allahim gonlune gore versin
Evt bu şekilde olan çok var . Erken yaptırdığımında farkındayım . Bekliyorum bakalım . Artık Hakkı'mızda hayırlısı

Ya kızlar benim bata daha var ama iki gündür sol kasıgımda çok agrı oluyo sizce hamilelik olabilirmi bat temmuz 25 inde ya cevap verin bide çok akıntım var afedersiniz
Bnmde sol kasigim agriyodu ve normalde olmayan kadar akinti vardi hatta mantar filan oldum sanmistim kisiden kisiye degisiyor belirtiler ama bn akintinin fazla olmasindan anlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…