- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.241
Değer aralıkları da verilmiş;
http://www.doktornevra.com/kisirlik/hormon_tetkikleri_profili.asp
Aşağıdaki link de hormonlarda bahsedilen foliküler faz vs.'yi açıklıyor.
http://www.jinekolognet.com/normal-adet-duzeni.asp
Bana bir aydınlanma geldi şahsen :)
Kaydettim canımadımı listeye koyaydın da gideydin canım yaetiketlemiştim ama görmedin galiba sağlık olsun...
Tesekkur ederimKaydettim canım
Evet canım. Bu ay olmazsa ben de ilaç tedavisini bırakıyorum artık. Yaz bitene kadar kafama takmayacağımCanm o bi de nasip kismet isi bizde toplasan 1 ayda en fazla 5 kere anca olmustur ama tutmus hemde yurtlama donemleri memlekette filandik hic yapmadik nerdeyse o yuzden nasipte varsa 1 iliski bile yeter yoksada hergun yapsanda olmaz akisina birakmak en dogrusu cnm
Rica ederimTesekkur ederim
Hosgeldin canim.bugün bat günü henüz gelen yok ama yakınmış gibi hissediyorum. Inşallah yaniliyorumdur.son gelişmelerden haberdar ederim.umarım yeni bat a gerek kalmaz.ilk 11 de olmak dileğiyleMerhaba Arkadaşlar
Nasılsıniz. Inşallah herkes iyidir
Test hic yaptin mi cnmHosgeldin canim.bugün bat günü henüz gelen yok ama yakınmış gibi hissediyorum. Inşallah yaniliyorumdur.son gelişmelerden haberdar ederim.umarım yeni bat a gerek kalmaz.ilk 11 de olmak dileğiyle
Hosbuldum canım. Aman gelmesin kırmızılar. Dilerim Isteyen herkes hayırlısiyla hamile olurHosgeldin canim.bugün bat günü henüz gelen yok ama yakınmış gibi hissediyorum. Inşallah yaniliyorumdur.son gelişmelerden haberdar ederim.umarım yeni bat a gerek kalmaz.ilk 11 de olmak dileğiyle
Ayın 11 inde iş çıkışı hcg baktırmıştım negatifti. Sonrasında hiçbirşey yapmadım .şeytan dürterse yarın sabah test yapabilirim . İşyerimin dibinde iki eczane varTest hic yaptin mi cnm
İnşallah vardır ya bebişcikAyın 11 inde iş çıkışı hcg baktırmıştım negatifti. Sonrasında hiçbirşey yapmadım .şeytan dürterse yarın sabah test yapabilirim . İşyerimin dibinde iki eczane var
Amın canım. 12.liğe razıyım demişsin . Öle duygulandırdıki beni . Anlayabilen için okadar dolu bi cümle kiBende bu ay olsun istiyorum ben de 12.lige raziyin hayirlisi ile olsunda baskada bisey istemiyorum
Simdiye varsa cikar insallah cnm bnmde idrar 5-6 gun once yaptigimda negatifti 2 gun kala pozitif olmustu insallah Allahim gonlune gore versinAyın 11 inde iş çıkışı hcg baktırmıştım negatifti. Sonrasında hiçbirşey yapmadım .şeytan dürterse yarın sabah test yapabilirim . İşyerimin dibinde iki eczane var
Hayırlısı olsun Can'ım . Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinİnşallah vardır ya bebişcik
Amin yaHayırlısı olsun Can'ım . Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin
Evt bu şekilde olan çok var . Erken yaptırdığımında farkındayım . Bekliyorum bakalım . Artık Hakkı'mızda hayırlısıSimdiye varsa cikar insallah cnm bnmde idrar 5-6 gun once yaptigimda negatifti 2 gun kala pozitif olmustu insallah Allahim gonlune gore versin
Bnmde sol kasigim agriyodu ve normalde olmayan kadar akinti vardi hatta mantar filan oldum sanmistim kisiden kisiye degisiyor belirtiler ama bn akintinin fazla olmasindan anlamistimYa kızlar benim bata daha var ama iki gündür sol kasıgımda çok agrı oluyo sizce hamilelik olabilirmi bat temmuz 25 inde ya cevap verin bide çok akıntım var afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?