- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.261
Hayirlisi olsn guzel hayirli haberlerini bekliyormEvt bu şekilde olan çok var . Erken yaptırdığımında farkındayım . Bekliyorum bakalım . Artık Hakkı'mızda hayırlısı
Ya benim gögüsler agrıyo ucları ve akıntım çok var hiç böyle olmazdı karnım şişiyo ve agrıyo sol kasıgımda ayy tüm acılara razıyım yeterki bebegim gelsinBnmde sol kasigim agriyodu ve normalde olmayan kadar akinti vardi hatta mantar filan oldum sanmistim kisiden kisiye degisiyor belirtiler ama bn akintinin fazla olmasindan anlamistim
İnşallah allahım duy sesimiziYarına yine pozitif hamilelik haberleri gelir inşallah
siz aglamayin uzdugum icin uzgunum ama bende gunlerdir icin icin agliyorum Allahim hayirlisiyla olmasini cok istiyorum simdi bile gozyaslarimi tutamaiyorum insallah kisa zamanda bebek bekleyen herkese Allahim nasip etsin bide bebgimiz olmadigi icn acaba olmayacak mi diye dusunemiyorumAmın canım. 12.liğe razıyım demişsin . Öle duygulandırdıki beni . Anlayabilen için okadar dolu bi cümle ki
Insallah vardir ya bebeginiz bekletmeden gelir insallahYa benim gögüsler agrıyo ucları ve akıntım çok var hiç böyle olmazdı karnım şişiyo ve agrıyo sol kasıgımda ayy tüm acılara razıyım yeterki bebegim gelsin
Hayırlısı inşallahsiz aglamayin uzdugum icin uzgunum ama bende gunlerdir icin icin agliyorum Allahim hayirlisiyla olmasini cok istiyorum simdi bile gozyaslarimi tutamaiyorum insallah kisa zamanda bebek bekleyen herkese Allahim nasip etsin bide bebgimiz olmadigi icn acaba olmayacak mi diye dusunemiyorum
İnşallah ya sende kucagına alırsın hayırlısıylaInsallah vardir ya bebeginiz bekletmeden gelir insallah
Amin insallah cnmİnşallah ya sende kucagına alırsın hayırlısıyla
Ama ya bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilirmi sence kafamda bürsürü soru var ama hep umutsuzlukla sonuçlanıyo bu kezde öyledir kesinAmin insallah cnm
Bnde yumurtlama donemlerinde akinti geldi snra arkasi hic kesilmedi devam etti hala yumurtlama donemindeyim sandim ama adet yaklastikca akintida artmisti bnde akinti hic olmazdi sende nasil farkli mi diger aylara goreAma ya bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilirmi sence kafamda bürsürü soru var ama hep umutsuzlukla sonuçlanıyo bu kezde öyledir kesin
Evet ya afedersin iç çamaşırı yetiştiremiyom akıntıya günlük pedimde bitmiş ya geçen ay kimyasal gebelik geçirdim de çok korkuyorum tekrarlar diye yumurtlama günleBnde yumurtlama donemlerinde akinti geldi snra arkasi hic kesilmedi devam etti hala yumurtlama donemindeyim sandim ama adet yaklastikca akintida artmisti bnde akinti hic olmazdi sende nasil farkli mi diger aylara gore
Daha baya var senin adetine sabredip bekle bakalim sonu hayir olur insallah
Arkdaşlar merhaba bende yeniyim aranızda bende geçen ay başladım çalışmalara normalde dongum 28 günde bir olur erken olur gec olmaz neyse ben buna guvenerwk geçen ay ymurtlama günü hesabına göre 21 22 23 ymurtlama günlerinde hergün oldu ama 23ten sonra olmadı ve geçen ay kendimı o kadar kaptırdım ki bütün belirtileri yaşadım ve sonunda belki stersten 30.günde adetim geldi tabi ben bu arada kesin hamileyim diyordum ama hüsran oldu neyse yenilmek yok bu ay dewam artık şimdi bikaç sorum var soze belki çok uzattım ama
1.si ovulasyon testi alamadım bu ay yumrtladigimi başka nasıl anlarım
2.adetim 6.gün bitti 8. Gün başladık gün aşırı dewam edicez uygun mu sizce 8 10 12 14 16 diye gitsem
3.ben geçen ay 2 gun geç adet olunca 2 gun geç yumrtlamiş olabilirmiyim her adet yumurtaa dan 14 gün sonra mı gelir nolur kusura bakmayin çok uzattim
Günaydın canimGünaydın arkadaşlar
Günaydın kızlar yarın adetimin 21 günü ve ben doktora gitmeyi düşünüyorum amh ve progesteron baktirmak için. Bu ikisi farkli degil mi kizlar bir de doktora ben bu testleri yaptirmak istiyorum desem bakar herhalde degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?