TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bnmde sol kasigim agriyodu ve normalde olmayan kadar akinti vardi hatta mantar filan oldum sanmistim kisiden kisiye degisiyor belirtiler ama bn akintinin fazla olmasindan anlamistim
Ya benim gögüsler agrıyo ucları ve akıntım çok var hiç böyle olmazdı karnım şişiyo ve agrıyo sol kasıgımda ayy tüm acılara razıyım yeterki bebegim gelsin

Amın canım. 12.liğe razıyım demişsin . Öle duygulandırdıki beni . Anlayabilen için okadar dolu bi cümle ki
siz aglamayin uzdugum icin uzgunum ama bende gunlerdir icin icin agliyorum Allahim hayirlisiyla olmasini cok istiyorum simdi bile gozyaslarimi tutamaiyorum insallah kisa zamanda bebek bekleyen herkese Allahim nasip etsin bide bebgimiz olmadigi icn acaba olmayacak mi diye dusunemiyorum

Hayırlısı inşallah

Ama ya bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilirmi sence kafamda bürsürü soru var ama hep umutsuzlukla sonuçlanıyo bu kezde öyledir kesin
Bnde yumurtlama donemlerinde akinti geldi snra arkasi hic kesilmedi devam etti hala yumurtlama donemindeyim sandim ama adet yaklastikca akintida artmisti bnde akinti hic olmazdi sende nasil farkli mi diger aylara gore
Daha baya var senin adetine sabredip bekle bakalim sonu hayir olur insallah

Evet ya afedersin iç çamaşırı yetiştiremiyom akıntıya günlük pedimde bitmiş ya geçen ay kimyasal gebelik geçirdim de çok korkuyorum tekrarlar diye yumurtlama günle

Arkdaşlar merhaba bende yeniyim aranızda bende geçen ay başladım çalışmalara normalde dongum 28 günde bir olur erken olur gec olmaz neyse ben buna guvenerwk geçen ay ymurtlama günü hesabına göre 21 22 23 ymurtlama günlerinde hergün oldu ama 23ten sonra olmadı ve geçen ay kendimı o kadar kaptırdım ki bütün belirtileri yaşadım ve sonunda belki stersten 30.günde adetim geldi tabi ben bu arada kesin hamileyim diyordum ama hüsran oldu neyse yenilmek yok bu ay dewam artık şimdi bikaç sorum var soze belki çok uzattım ama
1.si ovulasyon testi alamadım bu ay yumrtladigimi başka nasıl anlarım
2.adetim 6.gün bitti 8. Gün başladık gün aşırı dewam edicez uygun mu sizce 8 10 12 14 16 diye gitsem
3.ben geçen ay 2 gun geç adet olunca 2 gun geç yumrtlamiş olabilirmiyim her adet yumurtaa dan 14 gün sonra mı gelir nolur kusura bakmayin çok uzattim

Selam canım aramıza hoşgeldin

1. Yumurtlama yumurta aki kıvamındaki akintidan anlaşilir ÖNCE bu akıntı gelir Sonra Sıvı bi akıntı gelir bu ikincisini saptamak zor o yüzden yumurta akını görünce değerlendir

2. 8 10 11 14 16 18 20 diye devam ettiğin sürece yumurtlama günlerini kaçırma olasılığın yok doktorlar için de ideal olan bu

3. Valla benim adetim yumurtlamadan 14 gün sonra olmaz. Tıpkı herkesin yumurtlamasi 14. Gün olmadığı gibi. Bunlar bana hep kitabı bilgi gibi geliyor insan vücudu böyle değil

Lady timer ve Takvimim uygulaması indirmistim ben çok uzun zaman oldu adet tarihim net hesaplayabiliyor artık 1 eksi 1 arti oluyor bazen ama olur o kadar

Yumurtlama günlerimi de ilk başta yanlış gösteriyordu ama ben doğrusunu 1 ay elle girince o otomatık bir sonraki aylarda doğru göstermeye başladı :)

Günaydın kızlar yarın adetimin 21 günü ve ben doktora gitmeyi düşünüyorum amh ve progesteron baktirmak için. Bu ikisi farkli degil mi kizlar bir de doktora ben bu testleri yaptirmak istiyorum desem bakar herhalde degil mi

Ben progesteron adet 21. Günü baktitmistim dediğin gibi ben bu testi yaptırmak istiyorum dedim yapti:)

Amh bilemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…