- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.281
Ac mi tok mu yapiliyor canim bu testBen progesteron adet 21. Günü baktitmistim dediğin gibi ben bu testi yaptırmak istiyorum dedim yapti:)
Amh bilemedim:)
Progesteron aç karnına sabah yapılıyor amh yi bilmiyorumAc mi tok mu yapiliyor canim bu test
Hayirlisi olsun canim inşallah tez zamanda kavusursun bebegine sanki benim de olmadi yine bu aydayanamayıp sabah test yaptım .negatif.bu ayda olmadı.
saol canım .hakkımızda hayırlısıHayirlisi olsun canim inşallah tez zamanda kavusursun bebegine sanki benim de olmadi yine bu ay
Ac mi tok mu yapiliyor canim bu test
kızlar bende adetin 3. günü gidip hormon testi yaptırıyım diyorum .sağlık ocakları yapıyormu acaba bilgisi olan varmı
Progesteron aç karnına sabah yapılıyor amh yi bilmiyorum
bilmiyorum ki canım bana da sabah aç dedi doktorBen ogleden sonra gitmiştim doktor aç tok fark etmez dedi bana
Ya şimdiden böyle demek çok erken bence biraz bekle bende bekliyorum canım daha var günümüzHayirlisi olsun canim inşallah tez zamanda kavusursun bebegine sanki benim de olmadi yine bu ay
Aynen canm planlayinca hep bi aksilik cikiyo sanki akisina birak gitsinTunaydinlar canlar iyisinizdir inşallah...bu ay nasil ay biledim adetimin 12. Günü ama su zaman oldu bi firsat bulupta birlikteligimiz olamadi maalesef.bugün öyle bi akinti hissetimki sanki adet oluyormuş gibi.bari bugünden sonra degerlendirebilsek..hayirlisi diyelim napalim planlamayla oolmuyor bu isler.
Prolaktinim yüksek çıkmıştı. Doktor endokronolojiye git dedi. Sabah gittim öğleden sonra sonuç alacam inşallah kötü bişey çıkmaz
45 Çıkmıştı. Martta kan verdiğimde 42 çıkmıştı dostinex kullandım. Düşmemiş yada düştü tekrar çıktı. O yüzden doktor endokronolojiye yönlendirdi.Kac çıktı canim
Canim daha 4 gun varsa bi de aksam yapmissin cikmamasi normal varsa bile cikmaz ki beta hcg bile adete bi hafta kala falan sonuc verebiliyo bekle benceSelam kızlar bata 4 gün kaldı dün akşam dayanamayıp test yaptım negatifti bu ayda hüsranla sonuçlanacak gibi 8 aydır çok yıprandım ama eşim hiç takmıyo olursa olur olmazsa nasip diyo bende onun kafasına uyacagım yoksa kendimi yiyip bitiriyorum.
45 Çıkmıştı. Martta kan verdiğimde 42 çıkmıştı dostinex kullandım. Düşmemiş yada düştü tekrar çıktı. O yüzden doktor endokronolojiye yönlendirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?