TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Çok heycanlı bu bekleyiş :) belirti aramak istemiyorum ama bi kaç belirti oluyor cuma günü test yapacam çıkar mı acaba cumartesi bat günü :)
Cikar canim benim de bat cumartesi ama test yapmayacagim gecse bile iki uc gun beklemeyi düşünüyorum bi kaybim var zaten kimyasal falan olursa diye korkuyorum ama cuma cikar test yaparsan :)

Cikar canim benim de bat cumartesi ama test yapmayacagim gecse bile iki uc gun beklemeyi düşünüyorum bi kaybim var zaten kimyasal falan olursa diye korkuyorum ama cuma cikar test yaparsan :)
Cuma cumartesi pazar ve pazartesi çok yoğun olacaz kendime dikkat edeyim ona göre yoksa bende yapmayacaktım ay sol kasığımda karıncalanma oluyor beni umutlandırıyor ama düşünmek istemiyorum

Bat daşız demek bi de ay inşallahh mutlu haberler alırız :) hayırlısıyla tabi ki

Cuma cumartesi pazar ve pazartesi çok yoğun olacaz kendime dikkat edeyim ona göre yoksa bende yapmayacaktım ay sol kasığımda karıncalanma oluyor beni umutlandırıyor ama düşünmek istemiyorum
Insallah cnm bnmki 2 gun once cikmisti seninkide cikar

Bat daşız demek bi de ay inşallahh mutlu haberler alırız :) hayırlısıyla tabi ki
Aslinda en kotusu surekli dikkat etmeye calismak ben belirti aramiyorum pek ama dikkat etmeye calisinca haliyle dusunmeden edemiyorum valla surekli keske erkek olsaydim modundayim bu aralar :)

Insallah cnm bnmki 2 gun once cikmisti seninkide cikar

Ayy inşallahh vardır da çıkar :)

Aslinda en kotusu surekli dikkat etmeye calismak ben belirti aramiyorum pek ama dikkat etmeye calisinca haliyle dusunmeden edemiyorum valla surekli keske erkek olsaydim modundayim bu aralar :)

Evet ama ben şuan hiç dikkat etmiyorum bayağı yoğun ve yorucu geçiyor günler :)

Öyle de canim her ay umitlenip olmayinca sanki bu ay da olmadi gibi bata 8 gün var hayırlısı oldun inşallah
Benimde var 8 gün ya insan dayanamıyo aynen ya çok zor beklemek bende senin gibi düşüniyorum kesin olmadı bu ay diyorum benim olmadıysa bile seninki olur inşallah ben alıştım artık beklemeye

Valla ben artık alıştım beklemeye ve bu ay kafama takmıyorum fazla Allah a bıraktım.o bizim için hayırlısı nı verir hep

Çok heycanlı bu bekleyiş :) belirti aramak istemiyorum ama bi kaç belirti oluyor cuma günü test yapacam çıkar mı acaba cumartesi bat günü :)

Oyyy çok heyecanlı batdaşım
Bende belirti aramak istemiyorum ama bende de bir kaç oluyor

İnş hayrlsyla bu ay meleklerimiz gelmiştir

o kadar moralim bozuk ki..

dün kuzenimle konuştum ilk kez bu ay denedik hemen hamile kaldım canım bizim sülalede herkes ilk denemede hamile kaldı bence sizde sorun var dedi.. bende ne münasebet bir çok insan aylarca deniyor sizinki şans asıl falan dedim ama hüngür hüngür ağladım..

resmen isyan ettim. koskoca 8 ay geçti gerçekten haklı olduklarını düşünmeye başladım ümidim iyice tükendi sanki artık hiç olmaycakmış gibi hissediyorum o kadar üzgünüm ki..

adet olacağım bu ay da ağrım başladı bile.. nereye kadar böyle gidecek bu durum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. ama insanların bu şekilde davranmasından dolayı iyice nefret ettim beklemekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…