- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.301
Bakalım :) sonucu alınca yazarım burayaAnladım. Canım. Hadi bakalım endokronoliji ne diyecek bakalim
Cikar canim benim de bat cumartesi ama test yapmayacagim gecse bile iki uc gun beklemeyi düşünüyorum bi kaybim var zaten kimyasal falan olursa diye korkuyorum ama cuma cikar test yaparsan :)Çok heycanlı bu bekleyiş :) belirti aramak istemiyorum ama bi kaç belirti oluyor cuma günü test yapacam çıkar mı acaba cumartesi bat günü :)
Yaz canım habersiz bırakmaBakalım :) sonucu alınca yazarım buraya
Yazarım canım. Belki benim gibi olan vardır onlara da bilgi olur.Yaz canım habersiz bırakma
Cuma cumartesi pazar ve pazartesi çok yoğun olacaz kendime dikkat edeyim ona göre yoksa bende yapmayacaktım ay sol kasığımda karıncalanma oluyor beni umutlandırıyor ama düşünmek istemiyorumCikar canim benim de bat cumartesi ama test yapmayacagim gecse bile iki uc gun beklemeyi düşünüyorum bi kaybim var zaten kimyasal falan olursa diye korkuyorum ama cuma cikar test yaparsan :)
Öyle de canim her ay umitlenip olmayinca sanki bu ay da olmadi gibi bata 8 gün var hayırlısı oldun inşallahYa şimdiden böyle demek çok erken bence biraz bekle bende bekliyorum canım daha var günümüz
Bat daşız demek bi de ay inşallahh mutlu haberler alırız :) hayırlısıyla tabi kiCikar canim benim de bat cumartesi ama test yapmayacagim gecse bile iki uc gun beklemeyi düşünüyorum bi kaybim var zaten kimyasal falan olursa diye korkuyorum ama cuma cikar test yaparsan :)
Insallah cnm bnmki 2 gun once cikmisti seninkide cikarCuma cumartesi pazar ve pazartesi çok yoğun olacaz kendime dikkat edeyim ona göre yoksa bende yapmayacaktım ay sol kasığımda karıncalanma oluyor beni umutlandırıyor ama düşünmek istemiyorum
Aslinda en kotusu surekli dikkat etmeye calismak ben belirti aramiyorum pek ama dikkat etmeye calisinca haliyle dusunmeden edemiyorum valla surekli keske erkek olsaydim modundayim bu aralar :)Bat daşız demek bi de ay inşallahh mutlu haberler alırız :) hayırlısıyla tabi ki
Insallah cnm bnmki 2 gun once cikmisti seninkide cikar
Aslinda en kotusu surekli dikkat etmeye calismak ben belirti aramiyorum pek ama dikkat etmeye calisinca haliyle dusunmeden edemiyorum valla surekli keske erkek olsaydim modundayim bu aralar :)
Benimde var 8 gün ya insan dayanamıyo aynen ya çok zor beklemek bende senin gibi düşüniyorum kesin olmadı bu ay diyorum benim olmadıysa bile seninki olur inşallah ben alıştım artık beklemeyeÖyle de canim her ay umitlenip olmayinca sanki bu ay da olmadi gibi bata 8 gün var hayırlısı oldun inşallah
Valla ben artık alıştım beklemeye ve bu ay kafama takmıyorum fazla Allah a bıraktım.o bizim için hayırlısı nı verir hepAslinda en kotusu surekli dikkat etmeye calismak ben belirti aramiyorum pek ama dikkat etmeye calisinca haliyle dusunmeden edemiyorum valla surekli keske erkek olsaydim modundayim bu aralar :)
Zaten her seyin hayirlisi demek en guzeli canimValla ben artık alıştım beklemeye ve bu ay kafama takmıyorum fazla Allah a bıraktım.o bizim için hayırlısı nı verir hep
sabah tek çizgiyi gördüm. gelen giden yok ama yakın gibi hissediyorum
Çok heycanlı bu bekleyiş :) belirti aramak istemiyorum ama bi kaç belirti oluyor cuma günü test yapacam çıkar mı acaba cumartesi bat günü :)
İnşallah aminCanım benim inşallah tez zamanda ikimize de nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?