- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.321
o kadar moralim bozuk ki..
dün kuzenimle konuştum ilk kez bu ay denedik hemen hamile kaldım canım bizim sülalede herkes ilk denemede hamile kaldı bence sizde sorun var dedi.. bende ne münasebet bir çok insan aylarca deniyor sizinki şans asıl falan dedim ama hüngür hüngür ağladım..
resmen isyan ettim. koskoca 8 ay geçti gerçekten haklı olduklarını düşünmeye başladım ümidim iyice tükendi sanki artık hiç olmaycakmış gibi hissediyorum o kadar üzgünüm ki..
adet olacağım bu ay da ağrım başladı bile.. nereye kadar böyle gidecek bu durum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. ama insanların bu şekilde davranmasından dolayı iyice nefret ettim beklemekten.
8 ay dediğin nedir ki insanlar 8 yıl 18 yıl bekliyorlar...
sen yine de hormonlarına protestegon a falan baktır eşin sperm testi yaptırsın
doktorların önerdiği gibi stres yapmadan gün aşırı ilişki olsun..
hayırlısıyla olur ınsallah hepımızın :)
canım ben tüm testlerimi yaptırdım hiç bir sıkıntı yok şükür..
eşimde yaptıracak bu ay. ama çok ümitsizim çok yıprandım her ay bi heyecanla bekliyorum hep hüsran.
8 yıl 18 yıl Allah korusun gerçekten çok zor bir süreçmiş anca yaşayan bilir.
kuzenin amma abartmış olur mu öyle şey benimde eltim hemen hamile kaldı kızı var 6 yaşında yine istediler yine hemen hamile kaldı ama 9 haftalıkken öldü bebeği karnında valla Rabbim nasip etsinde hayırlısını nasip etsin. kaç sene deneyenler var 1 sene dolmadan üzülmek yersiz 1 seneden sonra doktor kontrolü şart oluyor hayırlısı olsun inşallah canımo kadar moralim bozuk ki..
dün kuzenimle konuştum ilk kez bu ay denedik hemen hamile kaldım canım bizim sülalede herkes ilk denemede hamile kaldı bence sizde sorun var dedi.. bende ne münasebet bir çok insan aylarca deniyor sizinki şans asıl falan dedim ama hüngür hüngür ağladım..
resmen isyan ettim. koskoca 8 ay geçti gerçekten haklı olduklarını düşünmeye başladım ümidim iyice tükendi sanki artık hiç olmaycakmış gibi hissediyorum o kadar üzgünüm ki..
adet olacağım bu ay da ağrım başladı bile.. nereye kadar böyle gidecek bu durum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. ama insanların bu şekilde davranmasından dolayı iyice nefret ettim beklemekten.
45ten 3,3e mi düşmüşProlaktin değerim bu defa 3.3 çıktı ama ben geçen hafta düşsün diye bi tane dostinex içtim. O da düşürmüş. Sabah bana doktor kullandığın ilaç varmı dedi yok dedim aklıma gelmedi sonuçta sürekli kullandığım bişey değil. Kızdı bana. Meme ultrosonu çekilecek yarın. Onu da niye istedi bilmem
Evet ilaç baya etkili galiba. Bilmiyorum testere dişli aslan pençesinin etkisi oldu mu 4 gündür de onu içiyorum.45ten 3,3e mi düşmüş
ikisi aynı anda olunca ondan bu kadar düşmüştürEvet ilaç baya etkili galiba. Bilmiyorum testere dişli aslan pençesinin etkisi oldu mu 4 gündür de onu içiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım eşimde benim kadar çoçuk meselesine ilgili olmamasıda beni çok yıprattı.o kadar moralim bozuk ki..
yarın tatile çıkıyoruz biraz ara verecegim dinlenecegim kendime gelecegim allah nasip ettiyse olur işallah.Canim daha 4 gun varsa bi de aksam yapmissin cikmamasi normal varsa bile cikmaz ki beta hcg bile adete bi hafta kala falan sonuc verebiliyo bekle bence
Evet ya doktor baya kızdı ama :)ikisi aynı anda olunca ondan bu kadar düşmüştür
Evet ya doktor baya kızdı ama :)
Onu bilmiyorum ya. Çatlak bi doktordu zaten. Masadan kağıtları alırkende biraz acele et diye çıkıştı.Dr neden kızdı anlayamadim sonuçta yuksek prolaktin gebeliği güçleştiriyor sende düşürmeye çalışmışsın düşmüşte tabi izinsiz ilac kullanılmamalı ancak sorununa da çözüm olmuşsun :)bir de 3.3 değer de neden memografi istedi ki ??
canım üzme kendini.insanlara ne bakıyon.hem senin özelin onlara ne.bence keşke en başta sölemeseydin ister istemez baskı oluyor.ben anneme bile sölemedim .eşim ile benim aramda olan bişey sonuçta.herkes neticede iyi gün dostu değilmio kadar moralim bozuk ki..
Ayyyy resmen sende kendimi gördüm.bu ne stres yahu.lütfen bi silkelen ve kendine gel.stres yapma ve akışına bırak.çünkü yapacağın bir şey yok.yani en azından 14 aydır ben yapamadım.biraz kendimden bahsedeyim:canım ben tüm testlerimi yaptırdım hiç bir sıkıntı yok şükür..
eşimde yaptıracak bu ay. ama çok ümitsizim çok yıprandım her ay bi heyecanla bekliyorum hep hüsran.
8 yıl 18 yıl Allah korusun gerçekten çok zor bir süreçmiş anca yaşayan bilir.
ohoo ben öleyim o zaman 20. aya giriyorum ben olmayalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?