TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

8 ay dediğin nedir ki insanlar 8 yıl 18 yıl bekliyorlar...

sen yine de hormonlarına protestegon a falan baktır eşin sperm testi yaptırsın

doktorların önerdiği gibi stres yapmadan gün aşırı ilişki olsun..

hayırlısıyla olur ınsallah hepımızın :)

canım ben tüm testlerimi yaptırdım hiç bir sıkıntı yok şükür..
eşimde yaptıracak bu ay. ama çok ümitsizim çok yıprandım her ay bi heyecanla bekliyorum hep hüsran.

8 yıl 18 yıl Allah korusun gerçekten çok zor bir süreçmiş anca yaşayan bilir.

hepimiz aynı durumdayız canım bekliyoruz ki beklemekten başka da bir çare yok

o yüzden moralleri yüksek tutalım :)

Prolaktin değerim bu defa 3.3 çıktı ama ben geçen hafta düşsün diye bi tane dostinex içtim. O da düşürmüş. Sabah bana doktor kullandığın ilaç varmı dedi yok dedim aklıma gelmedi sonuçta sürekli kullandığım bişey değil. Kızdı bana. Meme ultrosonu çekilecek yarın. Onu da niye istedi bilmem

kuzenin amma abartmış olur mu öyle şey benimde eltim hemen hamile kaldı kızı var 6 yaşında yine istediler yine hemen hamile kaldı ama 9 haftalıkken öldü bebeği karnında valla Rabbim nasip etsinde hayırlısını nasip etsin. kaç sene deneyenler var 1 sene dolmadan üzülmek yersiz 1 seneden sonra doktor kontrolü şart oluyor hayırlısı olsun inşallah canım

45ten 3,3e mi düşmüş

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım eşimde benim kadar çoçuk meselesine ilgili olmamasıda beni çok yıprattı.

Evet ya doktor baya kızdı ama :)

Dr neden kızdı anlayamadim sonuçta yuksek prolaktin gebeliği güçleştiriyor sende düşürmeye çalışmışsın düşmüşte tabi izinsiz ilac kullanılmamalı ancak sorununa da çözüm olmuşsun :)bir de 3.3 değer de neden memografi istedi ki ??

Onu bilmiyorum ya. Çatlak bi doktordu zaten. Masadan kağıtları alırkende biraz acele et diye çıkıştı.

canım üzme kendini.insanlara ne bakıyon.hem senin özelin onlara ne.bence keşke en başta sölemeseydin ister istemez baskı oluyor.ben anneme bile sölemedim .eşim ile benim aramda olan bişey sonuçta.herkes neticede iyi gün dostu değilmi

Kızlar merhabalar nasılsınzzzz ya yumurtalama olduğunu anlamaya çalışıyorum ama anlamış değidim
Geçen aya bakılırsa akıntı seffah ıslaklık kasık ağrısı ateş basması oluyor ama bu sabah beyaz kremsi bi akıntı oldu anlamadım .. Bide dün akşam eşim ve akrabalar dışarıya çıktık zorla tabi ki neyse top felan oynadık zıpladım bi kaç kere acaba yumurtlama dönemine bi etkisi olur mu ? yani bazn unutup ağır felan kaldırdığımda oluyor bu sabah gibi yarın itibariyle evde tadilat falan olucak biraz ağır kaldırdım şuan kasıklarım ağrıyor sizce bişey olur mu korkuyorum da ?

Ayyyy resmen sende kendimi gördüm.bu ne stres yahu.lütfen bi silkelen ve kendine gel.stres yapma ve akışına bırak.çünkü yapacağın bir şey yok.yani en azından 14 aydır ben yapamadım.biraz kendimden bahsedeyim:
2015 haziranda denemeye başladık ve ben batlar satlar yumurtlamalar tarihler takvimler derken her gün foruma girip saatlerce yazıyodum okuyodum.başka bir şey düşünemiyordum.tam kasımda kendimi kaybetme durumuna gelmiştim ki ovu testi kullandığım ilk ay rabbimin de ol demesiyle hamie kaldım ama kanamalarım oluyordu ve 12.haftada oğlumu kaybettim maalesef.
Ocakta kürtaj oldum şubatta ilk adetimi oldum.sonrasında da ya kürtaj sonrası olmazsa korkusuyla her ay yine batlar satlar falan testler yine aynı duruma geldim.ve döngüm 47 güne kadar çıktı ve ovulasyon tesyinde pozitifi gördükten 2 gün sonra adet oldum.yani vücudum da kafayı yemeye başlamıştı.en son kendimi dr un odası da ağlarken buldum.adamcağız da bu stresle hamile kalsan da doğum yapamazsın bı nedir falan dedi.şaşırdı o güm bugündür saldım kemdimi.hatta ovulasyon gününde ilişki bile olmadı.bu ay hem ramazan hem de tatil planları nedeniyle zaten istemiyordum.ama strese bağlı gecikmeleri yaşamadım ve normal zamanında adet oldum.bakalı allah kısmet ederse bu ay çalışmalara hız verceğim.rabbim hayırlısını versin hepimize.
Ben ilk ay hemen hamile kalınacağını düşündüğüm için 1 yıldır olmuyor diyenlere kısır gözüyle bakıyordum ama kendim için 14 ayın nasıl geçtiğini anlamadım.
Anlayacağın no stres.
Bir de en önemli konu bebek istediğini kendinden başka kimse bilmesin eşin bile.çünkü birilerinin soruları da seni atrese sokar.
Kuzenin de inşallah hayırlıaıyla bebeğini kucağına alır ama yaptığı hiç hoş değil.

Benimde 3. Seneme giricem eylülde hala bebik gelmedi yaa insan ilk bebek istedigi zaman bi ayın geçmesine dayanamıyo şuan baktımda nerdeyse 3 sene geçmiş nasıl geçmiş bilmiyorum ben alışıyo insan yaa unutsak aslında olucak da unutulmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…