- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.341
Bende kimseye söylemedim, insanlarda beklenti başlayınca iyi niyetli bile sorsalar rahatsızlık hissetmemiz normal.canım üzme kendini.insanlara ne bakıyon.hem senin özelin onlara ne.bence keşke en başta sölemeseydin ister istemez baskı oluyor.ben anneme bile sölemedim .eşim ile benim aramda olan bişey sonuçta.herkes neticede iyi gün dostu değilmi
işte çok zor ne yapcaz böyle nereye kadar gidecek ben artık kan görmemek için tuvalete gitmiyorum kendi kendimi delirttim en sonunda.
çok üzülüyorum ya
Yumurtan erken dölenmişse çıkar geç dölenmişse çıkmaz Canım erken ama genede dene istersen çıkabilirKızlar reglime 5 gün var yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkarmiki ?
Yumurtan erken dölenmişse çıkar geç dölenmişse çıkmaz Canım erken ama genede dene istersen çıkabilir
Rica ederimTesekkur ederim cnm
Rica ederiminşallah en kısa zaman da müjdeli haberler verirsin bize
Benim 25temmuz az kaldı bende bekliyorum ama umudum yok belirti aramak için erken ama sanki bazı belirtiler varİnş hepimiz cnmm
Senin bat nezaman
Benim 25temmuz az kaldı bende bekliyorum ama umudum yok belirti aramak için erken ama sanki bazı belirtiler var
Belirtilerin neler canımBenim 25temmuz az kaldı bende bekliyorum ama umudum yok belirti aramak için erken ama sanki bazı belirtiler var
Bencede git bende bu ay olmazsa çatlatma ignesi olucam inşallahAramızda 2 gün var cnm
Bende ayniyim
Bklm hayrlsi ya
Eğer bu ayda olmazsa doktora gidecgim
Ya sol kasıgımda agrı var gaz var karnım şişiyo bide ateşim çıkıyo midem bazen bulanıyo sık sık tuvalete çıkıyorum gögüslerim dolgun olmuş sanki sabahları midem kazınıyo acıkıyorum çok halsizim ve uyumak istiyorum uzun oldu ama bi hamile de olabilecek herşey bende var ama bilmiyorum umutlu degilim hiçBelirtilerin neler canım
Bendede çok gaz oluyo nedense bide afedersin ishal olmuşum kaç gündür bazıları oluyomuş hamileligin başlarında ama bakalım hayırlısıBende hiç belirti yok H hasretsinan65 mide bulantisi ve gaz var o da usutmeden galiba
Selam canım aramıza hoşgeldin
1. Yumurtlama yumurta aki kıvamındaki akintidan anlaşilir ÖNCE bu akıntı gelir Sonra Sıvı bi akıntı gelir bu ikincisini saptamak zor o yüzden yumurta akını görünce değerlendir
2. 8 10 11 14 16 18 20 diye devam ettiğin sürece yumurtlama günlerini kaçırma olasılığın yok doktorlar için de ideal olan bu
3. Valla benim adetim yumurtlamadan 14 gün sonra olmaz. Tıpkı herkesin yumurtlamasi 14. Gün olmadığı gibi. Bunlar bana hep kitabı bilgi gibi geliyor insan vücudu böyle değil
Lady timer ve Takvimim uygulaması indirmistim ben çok uzun zaman oldu adet tarihim net hesaplayabiliyor artık 1 eksi 1 arti oluyor bazen ama olur o kadar
Yumurtlama günlerimi de ilk başta yanlış gösteriyordu ama ben doğrusunu 1 ay elle girince o otomatık bir sonraki aylarda doğru göstermeye başladı :)
Gazla göğüs belirtileri bence en dikkate alınması gerekenler. İnşallah hamilesindir bu belirtiler boşa çıkmasınYa sol kasıgımda agrı var gaz var karnım şişiyo bide ateşim çıkıyo midem bazen bulanıyo sık sık tuvalete çıkıyorum gögüslerim dolgun olmuş sanki sabahları midem kazınıyo acıkıyorum çok halsizim ve uyumak istiyorum uzun oldu ama bi hamile de olabilecek herşey bende var ama bilmiyorum umutlu degilim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?