TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bende kimseye söylemedim, insanlarda beklenti başlayınca iyi niyetli bile sorsalar rahatsızlık hissetmemiz normal.

işte çok zor ne yapcaz böyle nereye kadar gidecek ben artık kan görmemek için tuvalete gitmiyorum kendi kendimi delirttim en sonunda.

çok üzülüyorum ya

öyle boş boğaz çok var umursama hiç benden sana tecrübeli tavsiyesi.
bu kadar da kafana takma. valla 2 aydır hiçç kafama takmıyorum 18 ay taktım da ne oldu?
ağlasan da sızlasan da kaderin önüne geçebilir misin? hayır.
o zaman kendine hayatı zindan etmeye gerek yok. ki senin için henüz çook erken karamsarlık için bi du bakalım.
veren de Allah alan da. vermiyorsa da şükürler olsun verirse de şükürler olsun. Allah en iyisini bilir biz bilemeyiz.

Belirtilerin neler canım
Ya sol kasıgımda agrı var gaz var karnım şişiyo bide ateşim çıkıyo midem bazen bulanıyo sık sık tuvalete çıkıyorum gögüslerim dolgun olmuş sanki sabahları midem kazınıyo acıkıyorum çok halsizim ve uyumak istiyorum uzun oldu ama bi hamile de olabilecek herşey bende var ama bilmiyorum umutlu degilim hiç

Bende geçen ay çok belirti aradim masadan niğde bulanmalariyla kalkmalı falan bide bayram dolayısıyla herkes duydu acaba mi diye benimle beraber bekedi ama olmayınca çok utanç hissettim bu ay sessiz sedasız beklicem kimseye cit çıkarmak yok

Çok teşekkür ederim inş bu ay olur ben bir ay bekledim ama ne kadar zormuş anladim inş bu ay herkes güzel haberler verir

tam da beklediğim tarihte gördüm kırmızıyı yumurtlama gününe kadar çalıştık o günümde ve sonrasında temas olamamıştı

yeni bat 15 agustos evlilik yıldönümüm

ben de bu uygulamayı kullanıyorum adet günümü hiç şaşırmadı cok kullanışlı.. ovulasyonla da bu ay yumurtlayı takip edicem ..

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 166
Gazla göğüs belirtileri bence en dikkate alınması gerekenler. İnşallah hamilesindir bu belirtiler boşa çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…