- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.361
İnşallah ya aminn hepimizde tadarız bu güzel duyguyuGazla göğüs belirtileri bence en dikkate alınması gerekenler. İnşallah hamilesindir bu belirtiler boşa çıkmasın
ben de bu uygulamayı kullanıyorum adet günümü hiç şaşırmadı cok kullanışlı.. ovulasyonla da bu ay yumurtlayı takip edicem ..
Oyyy çok heyecanlı batdaşım
Bende belirti aramak istemiyorum ama bende de bir kaç oluyor
İnş hayrlsyla bu ay meleklerimiz gelmiştir
Kızlar bir şey sormak istiyorum az önce şu yumurta akı şeklindeki akıntıyı gördüm ve hemen ovulasyon testi yaptım baya silik çıktı test çizgisi akinti olduğu halde negatif çıkması neden olabilir?
Çok teşekkür ederim ben yarın öğle saatlerinde bir daha yapayım o zaman:)Benim de öyle oluyor ilk gördüğüm an ovu testi negatif ama 12 saat içerisinde koyulasiyor :)
Çok teşekkür ederim ben yarın öğle saatlerinde bir daha yapayım o zaman:)
Bide anlamadım bugün regl imin 12. Günü biraz erken değil mi yumurtlama. Icin
Ay tüm sorularımın cevabısin harikasın valla çok teşekkürler <3Ben ilk ay 11 inde yumurtladım
Sonra 14.ünde :)
Ay tüm sorularımın cevabısin harikasın valla çok teşekkürler <3
Ayy inşallah canım batdaşım :)
Bide ben yeni bir karar aldım cuma test yapıp il dışına çıkacaktım pazartesiye kadar bat gelmezse pazartesi yapacam testi burdan bişey öğrendim erken öğrenmek çok stresli olabiliyor :) inşallah dayanabilirimmmm
Benimki senin 2. Sıradakiden az daha koyuydu az önce sabaha koyulasmasi lazım o zaman bu durumda paylaşırım mutlaka:)Yarın Paylaş canım mutlaka biz de bakalım
Bak bu benim.testlerim 14.ünde sabah erkenden akintiyi gördüm ama test çok açık akşamına koyulaştı
Eki Görüntüle 1859546
Benimki senin 2. Sıradakiden az daha koyuydu az önce sabaha koyulasmasi lazım o zaman bu durumda paylaşırım mutlaka:)
Varikosel sperm degerlerini düşürür.dr ameliyat önerdiyse mutlaka olunmalıArkadaş lar acil cevap verin erkeklerde varikosel hamilelige engelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?