TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Oyyy çok heyecanlı batdaşım
Bende belirti aramak istemiyorum ama bende de bir kaç oluyor

İnş hayrlsyla bu ay meleklerimiz gelmiştir

Ayy inşallah canım batdaşım :)
Bide ben yeni bir karar aldım cuma test yapıp il dışına çıkacaktım pazartesiye kadar bat gelmezse pazartesi yapacam testi burdan bişey öğrendim erken öğrenmek çok stresli olabiliyor :) inşallah dayanabilirimmmm

Kızlar bir şey sormak istiyorum az önce şu yumurta akı şeklindeki akıntıyı gördüm ve hemen ovulasyon testi yaptım baya silik çıktı test çizgisi akinti olduğu halde negatif çıkması neden olabilir?

Benim de öyle oluyor ilk gördüğüm an ovu testi negatif ama 12 saat içerisinde koyulasiyor :)

Ayyy cnm en iyisi inş sabredebilirsin
Ben sabredemiycem üzülsemde yapcam yapayım :/

Yarın Paylaş canım mutlaka biz de bakalım

Bak bu benim.testlerim 14.ünde sabah erkenden akintiyi gördüm ama test çok açık akşamına koyulaştı

Eki Görüntüle 1859546
Benimki senin 2. Sıradakiden az daha koyuydu az önce sabaha koyulasmasi lazım o zaman bu durumda paylaşırım mutlaka:)

Benimki senin 2. Sıradakiden az daha koyuydu az önce sabaha koyulasmasi lazım o zaman bu durumda paylaşırım mutlaka:)

Oooo çok iyi ben o ikinci sıradakini yumurta aki olduktan sonra yapmıştım :)

Sabah koyulasir belki aksama catlayabilir:)

Yine test yaparsın ama yarın akşam ve ondan sonraki akşam degerlendirmek gerek gibi görünüyor

Bugün güç toplayın fındık fistik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…