TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Beth18 canim test yapacaktim yaptin mi merak ettim
canim ilgin icin ayrica teselkur ederim yapacaktim hatta perdeciye borcum vardi yaninda da eczane vardi alacaktim adet olacakmisim gibi geliyor o yuzden almadim moralimi bozmak istemedim acikcasi yarin adet tarihim aksam olurum sanirim ama Allahima yalvariyorum insallah olmam canim

En iyisini yapmissin o zaman canim adet beklemek en guzeli biz yokmus gibi dusunelim varsa sürpriz olsun insallah olmazsin

Sen nezaman yapmayı dusunuyorsun cnm ?
Can ben bu ay hamile olmadigimi düşünüyorum cunku dogum kontrol hapini gecen ay biraktim daha ilk denemeden hemen olmaz o yuzden yapmayacagim test bi de nacizane tavsiyem adet gecikmesinden once test yapmamak ben ilk gebeligimde iki gun once ogrenmistim o iki gun zehir gibi gecmisti kimyasal olur mu korkusundan gerci kaybettim bebgimi 8 haftalikken ama yine de adet beklemek en iyisi oluyo psikolojik olarak

Merhaba kızlar ben yeni katıldım 2ay önce bi buçuk aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum adetim gecikmezdi on gündür yok test yaptım negatif

Tmm cnm bende yapmayacağım adetim geçmeden

Kürtaj olalı tam 6 ay oldu kalbi durmuştu bebeğinin

Bu ayda olmazsa doktora gtmeyi düşünüyorum

Merhaba kızlar ben yeni katıldım 2ay önce bi buçuk aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum adetim gecikmezdi on gündür yok test yaptım negatif

Hoşgeldin cnm
Geçmiş olsun kürtaj olunca adet biraz geç yada erken oluyor sonra inş düzene girer

Neden kalbi durmuş araştirildimi ?

Tmm cnm bende yapmayacağım adetim geçmeden

Kürtaj olalı tam 6 ay oldu kalbi durmuştu bebeğinin

Bu ayda olmazsa doktora gtmeyi düşünüyorum
Bende 8 nisan da kurtaj oldum canim 3 adet bekle dedi doktor bende risk almamak icin dogum kontrol hapi kullandim haziran da da adet oldum icmedim sonra doktora gitmek hem strest yapiyo hemde rahatlatiyo inşallah olur bu ay canim saglikla kucagina alirsin

ara ara adet sancılarım başladı bununla beraber göğüslerimin ucu ağrıyor azcık ve 2 gündür ishal durumu var.

bu gece yada yarın sabaha gelir diye düşünüyorum.keşke gelmese

yesa bu sabah uyandığım da bol miktarda uzayan kıvamı incelmiş akıntıyı gördüm. sence çatlamış mıdır? işin kötüsü eşimle iyi değilim henüz hiç birliktelik olmadı. geçmiş midir sence bu ayda böyle?

H hasretsinan65 eşim varikoselden ameliyat oldu. son evresiydi spermleri çok azalmıştı acil ameliyat oldu. 7 ay oldu olalı. başkalarını bilemem ama bizim varikoselden dolayı olmadı bebek diyebilirim.

canım uzayan akıntı yumurta akı kıvamında ıse ben yumurtalama cok yakın ama hala catlamamıs dıye bılıyorum bu aksam ne yap ne et esınle barış :)

canım uzayan akıntı yumurta akı kıvamında ıse ben yumurtalama cok yakın ama hala catlamamıs dıye bılıyorum bu aksam ne yap ne et esınle barış :)

yumurta akı kıvamındaydı evet.
bilmiyorum hiç iyi değiliz ama bakacağım.
çok üzülürüm bu ay boşa giderse zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…