- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.381
canim ilgin icin ayrica teselkur ederim yapacaktim hatta perdeciye borcum vardi yaninda da eczane vardi alacaktim adet olacakmisim gibi geliyor o yuzden almadim moralimi bozmak istemedim acikcasiBeth18 canim test yapacaktim yaptin mi merak ettim
Geçmiş olsunmerhaba kızlar, bu ay olmadı yine geldi benimkiler ..ÜZGÜNÜM
yeni BAT 16 AĞUSTOS M melekler-engelchen listeye ekleyebilirseniz...
En iyisini yapmissin o zaman canim adet beklemek en guzeli biz yokmus gibi dusunelim varsa sürpriz olsun insallah olmazsincanim ilgin icin ayrica teselkur ederim yapacaktim hatta perdeciye borcum vardi yaninda da eczane vardi alacaktim adet olacakmisim gibi geliyor o yuzden almadim moralimi bozmak istemedim acikcasiyarin adet tarihim aksam olurum sanirim ama Allahima yalvariyorum insallah olmam canim
Canim idrar testi erken yumurtlama olmazsa o kadar erken gostermiyo ki battas misiz bu arada hiicc negatif diye dert etme bekle bakalim zaten su donem bebegin yerlesme donemi dollenme olduysaGünaydın kızlar
Bata 4 gün var dayanamayıp test yaptım negatif
Canim idrar testi erken yumurtlama olmazsa o kadar erken gostermiyo ki battas misiz bu arada hiicc negatif diye dert etme bekle bakalim zaten su donem bebegin yerlesme donemi dollenme olduysa
Can ben bu ay hamile olmadigimi düşünüyorum cunku dogum kontrol hapini gecen ay biraktim daha ilk denemeden hemen olmaz o yuzden yapmayacagim test bi de nacizane tavsiyem adet gecikmesinden once test yapmamak ben ilk gebeligimde iki gun once ogrenmistim o iki gun zehir gibi gecmisti kimyasal olur mu korkusundan gerci kaybettim bebgimi 8 haftalikken ama yine de adet beklemek en iyisi oluyo psikolojik olarakSen nezaman yapmayı dusunuyorsun cnm ?
Temmuz ve Ağustos 2016 da hamile
olmak isteyen bayanlar
@mtkt 17 temmuz
@Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
Beth18 19 temmuz
yesa 20 temmuz
pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@hiranur3419 22 Temmuz
@tostos16 23 temmuz
Kuzugiller 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@meleklerim benim2 27 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
H hasretsinan65 30 temmuz
pembepatiks 31 temmuz
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
@berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
@ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
@solitarywoman 4 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
BirAsilAnnesi 5 Ağustos
@Kuzum ask 6 Ağustos
@sernur3535 8 Ağustos
@Masal_ayaz 8 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
@gulbensworld 14 Ağustos
@maya_gallo 15 Ağustos
@mtkt 16 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
Merhaba kızlar ben yeni katıldım 2ay önce bi buçuk aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum adetim gecikmezdi on gündür yok test yaptım negatifSenin de küçük değilmiş canım.başın sağolsun rabbim eyüp peygamber sabrı versin.ben bebeğimi 5 ay beklemiştim onun için şimdi dr ne derse desin 1 adet geçince korunmayı bırakacaktım zaten.pisikolojik olarak da kendimi iyi hissediyorum.
Dediğin gibi hayırlısı..
Can ben bu ay hamile olmadigimi düşünüyorum cunku dogum kontrol hapini gecen ay biraktim daha ilk denemeden hemen olmaz o yuzden yapmayacagim test bi de nacizane tavsiyem adet gecikmesinden once test yapmamak ben ilk gebeligimde iki gun once ogrenmistim o iki gun zehir gibi gecmisti kimyasal olur mu korkusundan gerci kaybettim bebgimi 8 haftalikken ama yine de adet beklemek en iyisi oluyo psikolojik olarak
Merhaba kızlar ben yeni katıldım 2ay önce bi buçuk aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum adetim gecikmezdi on gündür yok test yaptım negatif
Bende 8 nisan da kurtaj oldum canim 3 adet bekle dedi doktor bende risk almamak icin dogum kontrol hapi kullandim haziran da da adet oldum icmedim sonra doktora gitmek hem strest yapiyo hemde rahatlatiyo inşallah olur bu ay canim saglikla kucagina alirsinTmm cnm bende yapmayacağım adetim geçmeden
Kürtaj olalı tam 6 ay oldu kalbi durmuştu bebeğinin
Bu ayda olmazsa doktora gtmeyi düşünüyorum
Bende 8 nisan da kurtaj oldum canim 3 adet bekle dedi doktor bende risk almamak icin dogum kontrol hapi kullandim haziran da da adet oldum icmedim sonra doktora gitmek hem strest yapiyo hemde rahatlatiyo inşallah olur bu ay canim saglikla kucagina alirsin
cnm hiç üzülme Allah ol desin yeter ki benim eşimin arkadaşına doktor varikosel var ameliyat olmalısın demiş ama olmamış eşi şimdi 2.ye hamile bile yani hiç belli olmuyor bu işlerArkadaş lar acil cevap verin erkeklerde varikosel hamilelige engelmi
Arkadaş lar acil cevap verin erkeklerde varikosel hamilelige engelmi
yesa bu sabah uyandığım da bol miktarda uzayan kıvamı incelmiş akıntıyı gördüm. sence çatlamış mıdır? işin kötüsü eşimle iyi değilim henüz hiç birliktelik olmadı. geçmiş midir sence bu ayda böyle?
canım uzayan akıntı yumurta akı kıvamında ıse ben yumurtalama cok yakın ama hala catlamamıs dıye bılıyorum bu aksam ne yap ne et esınle barış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?