- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.401
yumurta akı kıvamındaydı evet.
bilmiyorum hiç iyi değiliz ama bakacağım.
çok üzülürüm bu ay boşa giderse zaten.
canım üzülme hiç yumurtlama gününü yakaladık diye hamile olacağız diye bir şey yok bak bana :)
ama sen yine de aranızdaki problemleri çözmeye çalış
bebek için değil mutlu olmak için.. 3 günlük dünya yarın ne olacağının garantısı yok o yüzden uzatmamak en guzelı :)
Ya eşimde agrı oluyo interneten araştırdım varikosel olabilirmiş yarın doktora gidicez varmı yokmu diye bide eşimin işi çok yorucu akşama kadar ayakta bacaklarında bile varis varevet canım engel diye biliyorum ben ama ameliyat cok kolaymış 15 dk suruyormus dıye duydum ben...
Evet hamilelige engelmiş bide spermlere çok zarar veriyormuş teşekürler cevap içinH hasretsinan65 eşim varikoselden ameliyat oldu. son evresiydi spermleri çok azalmıştı acil ameliyat oldu. 7 ay oldu olalı. başkalarını bilemem ama bizim varikoselden dolayı olmadı bebek diyebilirim.
İnşallah dedigin gibi olur geçen ay kimyasal geçirdim de acaba ondanmı öyle olducnm hiç üzülme Allah ol desin yeter ki benim eşimin arkadaşına doktor varikosel var ameliyat olmalısın demiş ama olmamış eşi şimdi 2.ye hamile bile yani hiç belli olmuyor bu işler
Ya eşimde agrı oluyo interneten araştırdım varikosel olabilirmiş yarın doktora gidicez varmı yokmu diye bide eşimin işi çok yorucu akşama kadar ayakta bacaklarında bile varis var
Hayırlısı olsun, umutlar öbür ayasabah tek çizgiyi gördüm. gelen giden yok ama yakın gibi hissediyorum
Aynen inşallah yoktur öyle birşeydoktor bi tanı koysun bakalım
Geçmiş olsun
Temmuz ve Ağustos 2016 da hamile
olmak isteyen bayanlar
P Prenseslale 17 temmuz
Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
yesa 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@hiranur3419 22 Temmuz
@tostos16 23 temmuz
@nefertiti989 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@meleklerim benim2 27 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
H hasretsinan65 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
@berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
@ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
@solitarywoman 4 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
BirAsilAnnesi 5 Ağustos
@Kuzum ask 6 Ağustos
@sernur3535 8 Ağustos
@Masal_ayaz 8 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
gulbensworld 14 Ağustos
@maya_gallo 15 Ağustos
P Prenseslale 16 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
Canim ben de 34 yaşındayım ve bir yillik evliyim bu 7. deneme oldu bakalim 7 gün var bata ki inşallah gelmez. Yaşlar geciyor inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruzBu ay doktorumla konuşucam, normal yolla olmuyor 1 yıl oldu deneyeli, aşılama yapar mı acaba? evlilikte 3 yılı da geçtik
üzülüyorum..keşke daha önce denemelere başlasaymışız...yine de kısmet vardır bi hayır deyip, kendimizi rahatlatıyoruz ama, ne yapalım işte, yaş oldu 35.. off kızlar çok bunaldım yaaa
Canim ben de 34 yaşındayım ve bir yillik evliyim bu 7. deneme oldu bakalim 7 gün var bata ki inşallah gelmez. Yaşlar geciyor inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz
Canım şimdi okudum yaa, çok çok geçmiş olsun...Allah inşallah hepimize hayırlı zamanlarımızda evlat nasip eder. ne diyeyimbende 28 yaşındayım. 5,5 yıl oldu evleneli. baştan kariyer dedim hayatımızı yaşayalım dedik eşimle.kendimizi hazır hissettik ilk denemede kısmet oldu geçen sene bu ay taze hamiştim.ama kısmet işte ölü doğum oldu .40 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu. herşeye rağmen geleceğe umutla bakabilmek çok güzel. bugünümüze şükürler olsun
Haklısın canım ama zamanın içinde işte isteklerimiz hemen olsun istiyoruz. her zamaa aklıselim düşünemiyoruz yada oto kontrollü olamıyoruzsıkmayın canınızı kızlar bende 32 yaşındayım ama ş güç borç harç derken anca sıra geldi, bekliyoruz ama bana öyle geliyor ki bu cocuk konusunun ne yaşla ilgisi var ne zenginlik fakirlikle zamanı var sadece olması gerekiyorsa olacak bir arkadaşım evlendi 41 yaşında eşi de 45 evlenir evlenmez cocuk düşündü doktorlar olmaz dedi öyle dedi böyle dedi şimdi kızı var 7 aylık nur topu gibi. o sebepten vardır bir hayrı sağlıkla gelsin de zamanın da gelsin demek lazım. içinizi ferah tutun
başın sağ olsunbende 28 yaşındayım. 5,5 yıl oldu evleneli. baştan kariyer dedim hayatımızı yaşayalım dedik eşimle.kendimizi hazır hissettik ilk denemede kısmet oldu geçen sene bu ay taze hamiştim.ama kısmet işte ölü doğum oldu .40 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu. herşeye rağmen geleceğe umutla bakabilmek çok güzel. bugünümüze şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?