TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yumurta akı kıvamındaydı evet.
bilmiyorum hiç iyi değiliz ama bakacağım.
çok üzülürüm bu ay boşa giderse zaten.

canım üzülme hiç yumurtlama gününü yakaladık diye hamile olacağız diye bir şey yok bak bana :)

ama sen yine de aranızdaki problemleri çözmeye çalış

bebek için değil mutlu olmak için.. 3 günlük dünya yarın ne olacağının garantısı yok o yüzden uzatmamak en guzelı :)

doğru diyorsun. Allah hakkımızda hayırlısını yazsın. herşey olacağına varır. çok sağ ol canım benim.

evet canım engel diye biliyorum ben ama ameliyat cok kolaymış 15 dk suruyormus dıye duydum ben...
Ya eşimde agrı oluyo interneten araştırdım varikosel olabilirmiş yarın doktora gidicez varmı yokmu diye bide eşimin işi çok yorucu akşama kadar ayakta bacaklarında bile varis var

H hasretsinan65 eşim varikoselden ameliyat oldu. son evresiydi spermleri çok azalmıştı acil ameliyat oldu. 7 ay oldu olalı. başkalarını bilemem ama bizim varikoselden dolayı olmadı bebek diyebilirim.
Evet hamilelige engelmiş bide spermlere çok zarar veriyormuş teşekürler cevap için

M melekler-engelchen , canım listeye eklemişsin teşekkürler ama liste başından silinmemişim orada eski bat kalmış..

Bu ay doktorumla konuşucam, normal yolla olmuyor 1 yıl oldu deneyeli, aşılama yapar mı acaba? evlilikte 3 yılı da geçtik
üzülüyorum..keşke daha önce denemelere başlasaymışız ...yine de kısmet vardır bi hayır deyip, kendimizi rahatlatıyoruz ama, ne yapalım işte, yaş oldu 35.. off kızlar çok bunaldım yaaa

Canim ben de 34 yaşındayım ve bir yillik evliyim bu 7. deneme oldu bakalim 7 gün var bata ki inşallah gelmez. Yaşlar geciyor inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz

sıkmayın canınızı kızlar bende 32 yaşındayım ama ş güç borç harç derken anca sıra geldi, bekliyoruz ama bana öyle geliyor ki bu cocuk konusunun ne yaşla ilgisi var ne zenginlik fakirlikle zamanı var sadece olması gerekiyorsa olacak bir arkadaşım evlendi 41 yaşında eşi de 45 evlenir evlenmez cocuk düşündü doktorlar olmaz dedi öyle dedi böyle dedi şimdi kızı var 7 aylık nur topu gibi. o sebepten vardır bir hayrı sağlıkla gelsin de zamanın da gelsin demek lazım. içinizi ferah tutun

bende 28 yaşındayım. 5,5 yıl oldu evleneli. baştan kariyer dedim hayatımızı yaşayalım dedik eşimle.kendimizi hazır hissettik ilk denemede kısmet oldu geçen sene bu ay taze hamiştim.ama kısmet işte ölü doğum oldu .40 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu. herşeye rağmen geleceğe umutla bakabilmek çok güzel. bugünümüze şükürler olsun

işte aslında biraz teslim olmak lazım bazısı malını mülkünü döküyor bir evlat sahibi olmak için ama olmayınca ne yapacaksın bazısı da korunurken hamile kalıyor o sebepten gercek bir teslimiyet, tevekkül lazım bu konuda tabiki hayaller kurmak beklemek bu işin heyecanı ama ben burada bazen okudukça bazılarının iyice kendilerini harap ettiklerini görüyorum, sonra kendimi de o durumda yakalayıp kızıyorum kendime eşim gecenlerde artık her fiki fiki de aklında cocuk varmış gibi geliyor dedi bana o kadar haklı ki, resmen o lafı tokat gibi geldi biraz kendime geldim:) ben deneyeli öyle aylar yıllar da olmadı ama insan kendini kaptırıyor işte

Canım şimdi okudum yaa, çok çok geçmiş olsun...Allah inşallah hepimize hayırlı zamanlarımızda evlat nasip eder. ne diyeyim

Ha
Haklısın canım ama zamanın içinde işte isteklerimiz hemen olsun istiyoruz. her zamaa aklıselim düşünemiyoruz yada oto kontrollü olamıyoruz ınşallah en kısa zamanda Allah hepimize evlat nasip eder,

başın sağ olsun , eminin sağlıklı uzun ömürü bir bebeğin olacaktır kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…