- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.421
Bu ay doktorumla konuşucam, normal yolla olmuyor 1 yıl oldu deneyeli, aşılama yapar mı acaba? evlilikte 3 yılı da geçtik
üzülüyorum..keşke daha önce denemelere başlasaymışız...yine de kısmet vardır bi hayır deyip, kendimizi rahatlatıyoruz ama, ne yapalım işte, yaş oldu 35.. off kızlar çok bunaldım yaaa
Başın sagolsun canim Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesinbende 28 yaşındayım. 5,5 yıl oldu evleneli. baştan kariyer dedim hayatımızı yaşayalım dedik eşimle.kendimizi hazır hissettik ilk denemede kısmet oldu geçen sene bu ay taze hamiştim.ama kısmet işte ölü doğum oldu .40 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu. herşeye rağmen geleceğe umutla bakabilmek çok güzel. bugünümüze şükürler olsun
Nasılsın batdaşım nasıl gidiyo günler az kaldı belirtin falan varmıBaşın sagolsun canim Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin
İlk oluşumundan kaynaklanan sorun var dediler ben hiç anlamamıştım zaten kalp sesini duymaya gittim kalbi durmuş dedi şok oldumİnş cnm hepimiz
Hoşgeldin cnm
Geçmiş olsun kürtaj olunca adet biraz geç yada erken oluyor sonra inş düzene girer
Neden kalbi durmuş araştirildimi ?
İyiyim tatlim bugün progesteron testi için doktora gittim. Doktor yumurtan catlamis gözüküyor test sonucu netlestirir dedi. Sonucu netten öğrendim 12.22 tarin doktira gostericem. Belirtim de yok canim. Senin nasil gidiyor kaldi 7 gün...Nasılsın batdaşım nasıl gidiyo günler az kaldı belirtin falan varmı
Ay çok sevindim senin için inşallah bu ay olucak. Bende de aynı herşey daha tam birsey diyemiycem belirti için. Ya bu progestanı ne için baktırdın banada bilgi verirmisin Canımİyiyim tatlim bugün progesteron testi için doktora gittim. Doktor yumurtan catlamis gözüküyor test sonucu netlestirir dedi. Sonucu netten öğrendim 12.22 tarin doktira gostericem. Belirtim de yok canim. Senin nasil gidiyor kaldi 7 gün...
Amin inşallahAllahım hepimize hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin
Canım progestanı biraz araştırdım 10 üstünde çıkan sonuçlar yumurtlamanın çok iyi oldugunu gösteriyormuş belki bu ay hamişsindirİyiyim tatlim bugün progesteron testi için doktora gittim. Doktor yumurtan catlamis gözüküyor test sonucu netlestirir dedi. Sonucu netten öğrendim 12.22 tarin doktira gostericem. Belirtim de yok canim. Senin nasil gidiyor kaldi 7 gün...
canım bende kürtaj ve ölü dogumdan sonra pıhtılaşma oldugunu öğrendim. şuan coraspin kullanıyorum. bu ilacı da ilk defa duydum.istersen doktoruna danışarak ilaç değiştirKızlar merhabalar ben şubatta kürtaj olmuştum. Geçen ay Dr um ecopirin diye kan sulandırıcı ilaç verdi 1 ay kullandım 2.kutuya başlamıştım baştan önemsemedim ama sonra baktım artıyor bacağımda morluklar oluştu ve gün geçtikçe arttı acaba sizden kullanan oldu mu bu ilacı? ?
Ilişkiden sonra koku oluyormu enfeksiyonda olabilir doktora bir görünmende fayda varKızlar karnımda bugün öyle bir ağrı başladı ki dik duramıyorum. Her attığım adımda karnım acıyor. Daha doğrusu rahmim tamamen ağrıyor. Bazen ağrı o kadar şiddetleniyor ki nefes alamıyorum. Yumurtlama dönemi diye her gün ilişki oldu. Acaba o yüzden mikrop falan mı kaptım? İçinizde rahim enfeksiyonu geçiren var mı? O enfeksiyonda böyle ağrı olur mu? Acile gitsem bir şey anlamayacaklar
yesa canım sen şimdi daha çatlamamıştır bu akşamla yarın akşamı değerlendir mi diyorsun?
Pıhtılasma hangi testle öğreniliyorcanım bende kürtaj ve ölü dogumdan sonra pıhtılaşma oldugunu öğrendim. şuan coraspin kullanıyorum. bu ilacı da ilk defa duydum.istersen doktoruna danışarak ilaç değiştir
eğitim ve araştırma hastanelinde tıbbı genetik bölümünde yapılan trombofoli paneli ile öğreniliyor. genelde tekrarlayan düşükler için yapılıyor. hatta ben ölü doğum yaptıgımda doktoruma sordum o da aynı seyi söylemişti. senin ilki düşük bu bu ölü dogum yaptırmana gerek yok diye .bebeğimde eş yaşlanması ve gelişme geriliği vardı bu gibi durumlarda perinatologlar pıhtılaşma testlerinin yapılmasını öneriyorlarmış. malesef bebeğimi kaybettim adlı forumda pıhtılaşma sorunundan dolayı ölü doğum yapan biçok arkadaş var neyazıkki. onların yönlendirmeleri ile yaptırdım teslerimi .4 değerim heterozigot çıktı. iyiki doktorumun ağzına bakmamışım. bana bu konuda yardımcı olan ,bildiklerini paylaşan kk bayanlarından Allah razı olsunPıhtılasma hangi testle öğreniliyor
Bende doktorumdan buna yönelik bir öneri duymadım ne yazıkki delet hastaneleri basından atmaya çalışıyor bazen bende birçok bilgiyi burdan öğrendimeğitim ve araştırma hastanelinde tıbbı genetik bölümünde yapılan trombofoli paneli ile öğreniliyor. genelde tekrarlayan düşükler için yapılıyor. hatta ben ölü doğum yaptıgımda doktoruma sordum o da aynı seyi söylemişti. senin ilki düşük bu bu ölü dogum yaptırmana gerek yok diye .bebeğimde eş yaşlanması ve gelişme geriliği vardı bu gibi durumlarda perinatologlar pıhtılaşma testlerinin yapılmasını öneriyorlarmış. malesef bebeğimi kaybettim adlı forumda pıhtılaşma sorunundan dolayı ölü doğum yapan biçok arkadaş var neyazıkki. onların yönlendirmeleri ile yaptırdım teslerimi .4 değerim heterozigot çıktı. iyiki doktorumun ağzına bakmamışım. bana bu konuda yardımcı olan ,bildiklerini paylaşan kk bayanlarından Allah razı olsun
Bana çokuygun bir konu olduğunu düşündüm canımsukretmekgerek seni burda görmek ne hoş tatlım
yesa sana yazdıktan sonra lavaboya gittim sıktım kendimi yine akıntı fena halde devam ediyor morelim yerine geldi bence henüz geç değil şans devam ediyor. hadi Allah ım inşallah. bu akşam değerlendireceğim yarında zaten 21inden itibaren tatilde oteldeyim orada da devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?