TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bir sorun yoksa ve 1 yıldır olmuyorsa asılama demek coooookk mantıklı bence

Başın sagolsun canim Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin

Nasılsın batdaşım nasıl gidiyo günler az kaldı belirtin falan varmı
İyiyim tatlim bugün progesteron testi için doktora gittim. Doktor yumurtan catlamis gözüküyor test sonucu netlestirir dedi. Sonucu netten öğrendim 12.22 tarin doktira gostericem. Belirtim de yok canim. Senin nasil gidiyor kaldi 7 gün...

Ay çok sevindim senin için inşallah bu ay olucak. Bende de aynı herşey daha tam birsey diyemiycem belirti için. Ya bu progestanı ne için baktırdın banada bilgi verirmisin Canım

Canım progestanı biraz araştırdım 10 üstünde çıkan sonuçlar yumurtlamanın çok iyi oldugunu gösteriyormuş belki bu ay hamişsindir

Kızlar merhabalar ben şubatta kürtaj olmuştum. Geçen ay Dr um ecopirin diye kan sulandırıcı ilaç verdi 1 ay kullandım 2.kutuya başlamıştım baştan önemsemedim ama sonra baktım artıyor bacağımda morluklar oluştu ve gün geçtikçe arttı acaba sizden kullanan oldu mu bu ilacı? ?

Benim yaşımda 26 arkadaşlar. evleneli eylülde 4. yıla girecek. 20 aydır istiyoruz bebek ama olmuyor. 7 ay önce eşim ameliyat oldu varikoselden. değerleri düzeldi şükürler olsun. bende sıkıntı yok. bekliyoruz bakalım. Allah tez zamanda muradımızı verir inşallah hepimizin. AMİN.

canım bende kürtaj ve ölü dogumdan sonra pıhtılaşma oldugunu öğrendim. şuan coraspin kullanıyorum. bu ilacı da ilk defa duydum.istersen doktoruna danışarak ilaç değiştir

Ilişkiden sonra koku oluyormu enfeksiyonda olabilir doktora bir görünmende fayda var

Pıhtılasma hangi testle öğreniliyor
eğitim ve araştırma hastanelinde tıbbı genetik bölümünde yapılan trombofoli paneli ile öğreniliyor. genelde tekrarlayan düşükler için yapılıyor. hatta ben ölü doğum yaptıgımda doktoruma sordum o da aynı seyi söylemişti. senin ilki düşük bu bu ölü dogum yaptırmana gerek yok diye .bebeğimde eş yaşlanması ve gelişme geriliği vardı bu gibi durumlarda perinatologlar pıhtılaşma testlerinin yapılmasını öneriyorlarmış. malesef bebeğimi kaybettim adlı forumda pıhtılaşma sorunundan dolayı ölü doğum yapan biçok arkadaş var neyazıkki. onların yönlendirmeleri ile yaptırdım teslerimi .4 değerim heterozigot çıktı. iyiki doktorumun ağzına bakmamışım. bana bu konuda yardımcı olan ,bildiklerini paylaşan kk bayanlarından Allah razı olsun

sukretmekgerek seni burda görmek ne hoş tatlım

yesa sana yazdıktan sonra lavaboya gittim sıktım kendimi yine akıntı fena halde devam ediyor morelim yerine geldi bence henüz geç değil şans devam ediyor. hadi Allah ım inşallah. bu akşam değerlendireceğim yarında zaten 21inden itibaren tatilde oteldeyim orada da devam eder

Bende doktorumdan buna yönelik bir öneri duymadım ne yazıkki delet hastaneleri basından atmaya çalışıyor bazen bende birçok bilgiyi burdan öğrendim

Bana çokuygun bir konu olduğunu düşündüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…