- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Aşılamadan 15 gün sonra test yapılmalı. Gecen yıl doktorum demiştiMerhaba kızlar. Bu ay ilk aşılamam yapıldı. Dün 12. gündü, kan verdim negatif çıktı. Yani muhtemelen yarın regl olacağım.Ona göte BAT yazarım
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan arkadaşlar buyrun topigime
Bat tarihleri
1)@dimaam 1 temmuz
2)@country 1 temmuz
3)@enginkelime 1 temmuz
4)@gulbensworld 1 temmuz
5)@minikincir 2 temmuz
6)@emelll42 3 temmuz
7)@morordek 4 temmuz
8)@Zanamm174 5 temmuz
9@kutuphanekedisi 5 temmuz
10)@melekbaby 5 temmuz
11)@nisan 152 5 temmuz
12) M melekler-engelchen 6 temmuz
13)@Petunyasemen 7 temmuz
14)@berraksucan 7 temmuz
15)@Kuzum ask 7 temmuz
16)@Emineeemm 8 temmuz
17)@xiexie 9 temmuz
18)@zehragnydn 9 temmuz
19)@tristris 11 temmuz
20)@nesne 11 temmuz
21)@ervanazim 13 temmuz
22)@umut-001 15 temmuz
23)@mtkt 17 temmuz
24)@Tutuy 17 temmuz
25)@cansu0812 18 temmuz
26)@LadeyNa 18 temmuz
27)@amelia2 19 temmuz
28)yesa 20 temmuz
29)@yagmur0790 22 temmuz
30)@endless love 24 temmuz
İyiyimm tatlimmm napayim bebek yapiyorumdaha baslangictayim.gercekten o dusunceye girince cok farkli oluyor insan ;sizlere diyordum yok rahat olun yok kasilmayin, akisina birakin ister istemez etkileniyr insan.suan en ufak bisey olsa kendime direk yuksek sesle psikolojikk psikolojik sakin beynin oyununa gelme diyorum.birde oruclu olunca kafam fazla basmiyor dusunecek halim kalmiyor .hic arastirma yapmiyorm , yoksa ne okusam bende boyleyim diyecegim sen nasilsin ? Bi ara yoktun.
ya zaten ben boylelerını anlamıyorum benım dr.da acele etmeyın olur dıyo eşim 33 ben 29 nereye acele etme dr. ben daha 3 cocuk yapmak ıstıyorum dıyemedım tabiYa canım aslında nasıl oluyor bilmiyorum ama millet çatır çatır hamile kalıyor adet bitiyor 3 gün içinde hamile kalıyor adet 4 gün var hamile kalıyor
Benim bildiğim yumurta çatlar 24 saat yaşar (hadi 36 saat yasasin) o arada ya içeride sperm olur döllenme gerçekleşir ya da beraberlik olur o yeni spermler dollenmeyi gerçekleştirir
Valla o yüzden Allahin taktiri diyorum
Ben yumurtalama günüme denk getiriyorum ama olmuyor millet garip bir şekilde garip zamanlarda hamile kalıyor :)
yada sureklı beraber olmakBi de kaliteli sperm 3 4 gün yaşarmiş sen yumurtlama gününden 4 un önce beraber oldun o spermler de dölleyebilir:)
Amannnnnnnnnn en iyisi hiç takmamak:)
ya zaten ben boylelerını anlamıyorum benım dr.da acele etmeyın olur dıyo eşim 33 ben 29 nereye acele etme dr. ben daha 3 cocuk yapmak ıstıyorum dıyemedım tabi
yada sureklı beraber olmak
aynen benımde canım 29 ve ılk cocuk ama bu gıdısle cocuk 30 yada 31ımde olacakyesa
aynen hayırlısı bende mı ovulasyon testı alsam ya bayramdan once gelse mi acaba?Hayırlısı bakalim.canim :)
Benim de yasim 29:) vallahi gun asiri her gun hepsini denedik olmuyor olmuyorree. Yarin ovulasyon siparis ediyorum ve sogan kurune basliyorumAyyy sürekli olunca da sperm kalitesi düşüyormus gün aşırı olmasi önemliymiş
Ben de 29 yaşımdayım. Bu arada ilk çocuk olacak :)
Inanmiyorum ya bunu size yazarken regl geldihayirlisi artik temmuza dualarimm
Tv de ibrahim saracoglunu cok izlerdim ben eskiden telefonla kadinlar baglanirdi cocugum olmuyor diye o da hep sogan kuru onerirdi ve bunu uygulayip hamile olan o kadar cok insan var ki. Ben de bu ay basliycam zaten vajinal enfeksiyonum da vardi fitil kullandim ona da faydasi olur insallahsogan kuru nasıl ne işe yarıyor canımruzigarr
Artik oyle oldum ki hic olmayacak gibime geliyor 3 aydir husrana ugruyorumHayırlısı canım benim
Yılmak yok temmuza devam :)
Artik oyle oldum ki hic olmayacak gibime geliyor 3 aydir husrana ugruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?