TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

oooo iyiymiş koley gele, Allah işinizi rast getirsin bizde ara vermiştik bebek yapmaya çünkü sınavım vardı sınava az zaman kalınca girememiştim birde bilg.dan giriyordum o bozuldu falan yaa bu psikoloji nasıl bir şey gerçekten yaa insanın sinirini bozuyor en iyisi okumamak araştırmamak,bende bugün kendimi oruç oruç temizliğe verdim ne yapayım

ya zaten ben boylelerını anlamıyorum benım dr.da acele etmeyın olur dıyo eşim 33 ben 29 nereye acele etme dr. ben daha 3 cocuk yapmak ıstıyorum dıyemedım tabi

Bi de kaliteli sperm 3 4 gün yaşarmiş sen yumurtlama gününden 4 un önce beraber oldun o spermler de dölleyebilir:)

Amannnnnnnnnn en iyisi hiç takmamak:)
yada sureklı beraber olmak

ya zaten ben boylelerını anlamıyorum benım dr.da acele etmeyın olur dıyo eşim 33 ben 29 nereye acele etme dr. ben daha 3 cocuk yapmak ıstıyorum dıyemedım tabi

yada sureklı beraber olmak

Ayyy sürekli olunca da sperm kalitesi düşüyormus gün aşırı olmasi önemliymiş

Ben de 29 yaşımdayım. Bu arada ilk çocuk olacak :)

Kizlarr merhabalr. Dun aksam 25. Gunumde yani pembe akintim geldi yogun. Sabahina adet olcam dedim cunku oyle oluyor benim ama olmadim. Bu ne olabilir?

Ayyy sürekli olunca da sperm kalitesi düşüyormus gün aşırı olmasi önemliymiş

Ben de 29 yaşımdayım. Bu arada ilk çocuk olacak :)
Benim de yasim 29:) vallahi gun asiri her gun hepsini denedik olmuyor olmuyorree. Yarin ovulasyon siparis ediyorum ve sogan kurune basliyorum

sogan kuru nasıl ne işe yarıyor canım ruzigarr
Tv de ibrahim saracoglunu cok izlerdim ben eskiden telefonla kadinlar baglanirdi cocugum olmuyor diye o da hep sogan kuru onerirdi ve bunu uygulayip hamile olan o kadar cok insan var ki. Ben de bu ay basliycam zaten vajinal enfeksiyonum da vardi fitil kullandim ona da faydasi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…