- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.641
Evet canim serephone yumurta gelisimi icin digeride rahimin ic yuzegini iyilestiriyormus hamilelik olursa dusugu engelliyormusbu yumurta olgunlaştırma yada çatlatmak için ilaçlar mı cnm
Evet canim serephone yumurta gelisimi icin digeride rahimin ic yuzegini iyilestiriyormus hamilelik olursa dusugu engelliyormus
iki aydır. ama canım zaten ben yaklaşık 4,5 ay önce ölü doğum yaptım. 2.adetimden sonra bıraktım korunmayı.daha önce iki gebelik geçirdim hiç böle sorunlarım olmamıştı.ne kadardır deniyorsun
Bence yumurtanin catladigi gunden 14 gün sonra falan yapsan cikarbenim periodum cok uzun 40 gün falan ve bu ay 10 Temmuzda reglim bitti, bende ovulasyon testini yapmaya başladım biter bitmez cok enteresan 12 ve 13. günler pozitif cıktı dün akşam ve bu sabah yaptığım da ise oldukça silikleşmişti muhtemelen yumurtam çatladı diye düşünüyorum ama akıntım o kadar az olduki normalde akıntıdan anlardım hiç anlayamadım pozitif cıkmasına da sasırdım bu sebepten. neyse şimdi bata neredeyse 22 gün var ve ben erken yumurtladım galiba şimdi bat tarihine kadar beklemem mi gerekir test yapmak için? resmen 1 ay var önümde :d
Gözün aydın canımmm :)) inşallah bize de böyle güzel haberi böyle güzel bir heycan ile vermek nasip olur
bende erken yumurtladım akıntı oldu ilişkide oldu sonrasında gün aşırı ilişkilerim oldu bende bekleyemiyorum artık çok sıkıldım 4 ağustos hiç gelmiyecek gibi geliyor banabenim periodum cok uzun 40 gün falan ve bu ay 10 Temmuzda reglim bitti, bende ovulasyon testini yapmaya başladım biter bitmez cok enteresan 12 ve 13. günler pozitif cıktı dün akşam ve bu sabah yaptığım da ise oldukça silikleşmişti muhtemelen yumurtam çatladı diye düşünüyorum ama akıntım o kadar az olduki normalde akıntıdan anlardım hiç anlayamadım pozitif cıkmasına da sasırdım bu sebepten. neyse şimdi bata neredeyse 22 gün var ve ben erken yumurtladım galiba şimdi bat tarihine kadar beklemem mi gerekir test yapmak için? resmen 1 ay var önümde :d
öyle mi dersin hassas testlerden mi alıp bakmak lazım acabaBence yumurtanin catladigi gunden 14 gün sonra falan yapsan cikar
bebek düşünmeden önce ne hızlı geliyor bu regl dönemi derdim cok agrılı gecer benm söylenirdim şimdi gercekten upuzun geliyor gerci zaten benim ki uzunda cok zaman olmadı denemeye başlayalı ama bu ayda tutmazsa önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyorum artık hormonlarıma falan baksınlarbende erken yumurtladım akıntı oldu ilişkide oldu sonrasında gün aşırı ilişkilerim oldu bende bekleyemiyorum artık çok sıkıldım 4 ağustos hiç gelmiyecek gibi geliyor bana
Eğer yumurtlamandan eminsen ki eminsin testte görmüşsün pozitifi. Genelde yumurtlamadan 14 gun sonra belli oldugunu okudum forumlarda. Yumurtanin döllenmesi 3gün rahme yerleşmesi 3-4 gün surermis tabi bunun idrara gecmesi filan iste 14. gun yap benceöyle mi dersin hassas testlerden mi alıp bakmak lazım acaba
benim periodum cok uzun 40 gün falan ve bu ay 10 Temmuzda reglim bitti, bende ovulasyon testini yapmaya başladım biter bitmez cok enteresan 12 ve 13. günler pozitif cıktı dün akşam ve bu sabah yaptığım da ise oldukça silikleşmişti muhtemelen yumurtam çatladı diye düşünüyorum ama akıntım o kadar az olduki normalde akıntıdan anlardım hiç anlayamadım pozitif cıkmasına da sasırdım bu sebepten. neyse şimdi bata neredeyse 22 gün var ve ben erken yumurtladım galiba şimdi bat tarihine kadar beklemem mi gerekir test yapmak için? resmen 1 ay var önümde :d
Cok sevindim canım insallah saglıkla kucagına da alırsın :)hamileyiiiiiim M melekler-engelchen Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki benimde bebeğim tutundu bana
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın dünden beri ne yaptıgımı bilmiyor vaziyette dolaşıyorum ortalarda...
tüm tahminlerim ve rüyam doğru çıktı çok şükür
o 2. çizgiyi böylesine kıpkırmızı göreceğimi hiç tahmin etmezdim
şükürler olsun hepinize en kısa sürede nasip etsin Allah
benim periodum cok uzun 40 gün falan ve bu ay 10 Temmuzda reglim bitti, bende ovulasyon testini yapmaya başladım biter bitmez cok enteresan 12 ve 13. günler pozitif cıktı dün akşam ve bu sabah yaptığım da ise oldukça silikleşmişti muhtemelen yumurtam çatladı diye düşünüyorum ama akıntım o kadar az olduki normalde akıntıdan anlardım hiç anlayamadım pozitif cıkmasına da sasırdım bu sebepten. neyse şimdi bata neredeyse 22 gün var ve ben erken yumurtladım galiba şimdi bat tarihine kadar beklemem mi gerekir test yapmak için? resmen 1 ay var önümde :d
Bu ay bende senin gibi ilk defa lekelenme yaşadım. İki ayrı doktora sordum. Bazen yumurtlama dönemine yakın günlerde olur telaş yapma dedi. Gelecek ay tekrarlarda ultrasonla baktır dediler.NEDEN CVB VEREN YOK
kızlar merhaba şimdi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz lütfen haziran 26 da hasta oldum 5 gün sürüyor 31 haziranda bitti 4 temmuzda eşimle birlikte olduk. bayramda tatile gittik. tatilin son günü 12 temmuzda kahve rengi kanamam oldu ilkkez böyle birşey yaşadım. yerleşme kanaması olabilir miydi diye çok heyecanlandım. kanamadın 3-4 günra bi kaçtane evde test yaptım negatif35 günde bir hasta oldugum için 31 temmuz bat .inanılmaz karın ağrım ve kasıklarımda batmalarım var, belim inanılmaz agrıyor ve entarasandır hiç doymuyorum sürekli agzım dolu bi garip hissediyorum.Hamile olabilir miyim tekrar test mi yapsam bi fikir verin lütfen
adet döngün nedir?6 temmuzda adet oldm 13 temmuzda tamamen bitti şimdi hamile kalmak için ne zaman ilişki yaşamam lazım anlayan bilen var mı?lütfen?
6 temmuzda adet oldm 13 temmuzda tamamen bitti şimdi hamile kalmak için ne zaman ilişki yaşamam lazım anlayan bilen var mı?lütfen?
6 temmuzda adet oldm 13 temmuzda tamamen bitti şimdi hamile kalmak için ne zaman ilişki yaşamam lazım anlayan bilen var mı?lütfen?
Bu ay bende senin gibi ilk defa lekelenme yaşadım. İki ayrı doktora sordum. Bazen yumurtlama dönemine yakın günlerde olur telaş yapma dedi. Gelecek ay tekrarlarda ultrasonla baktır dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?