TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Evet canim serephone yumurta gelisimi icin digeride rahimin ic yuzegini iyilestiriyormus hamilelik olursa dusugu engelliyormus

BEN KULLANMADIM canım fakat ilaçtan önce 10 yemek kaşıgı bal+ 10 çay kaşığı tarçın+ 30 gr çörekotu nu macun şeklinde yapıp regl ikinci gününden itiraben 12. gününe kadar kullanmanı öneririm arkadalar ilk denemelerinde sırayla hamile kaldılar.

benim periodum cok uzun 40 gün falan ve bu ay 10 Temmuzda reglim bitti, bende ovulasyon testini yapmaya başladım biter bitmez cok enteresan 12 ve 13. günler pozitif cıktı dün akşam ve bu sabah yaptığım da ise oldukça silikleşmişti muhtemelen yumurtam çatladı diye düşünüyorum ama akıntım o kadar az olduki normalde akıntıdan anlardım hiç anlayamadım pozitif cıkmasına da sasırdım bu sebepten. neyse şimdi bata neredeyse 22 gün var ve ben erken yumurtladım galiba şimdi bat tarihine kadar beklemem mi gerekir test yapmak için? resmen 1 ay var önümde :d

Benim reglime 6 gun var bu ilaclari kullandm suan beklemedeyim insallah tutmusdir bu ay tutmadiysa bunuda denicem ama icimde bi umut var goguslerim cok siddetli sizlamaya acimaya basladi bugun ara sirada sag tarafima bicak saplaniyo gibi bi agri oluyo umarim adet yaklasdigi icin olmuyodur bunlar

Bence yumurtanin catladigi gunden 14 gün sonra falan yapsan cikar

Gözün aydın canımmm :)) inşallah bize de böyle güzel haberi böyle güzel bir heycan ile vermek nasip olur

Allah her birinize nasip etsin en güzel zamanda canı gönülden diliyorum bunu dilerim herkesin kucağı dolsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun

bende erken yumurtladım akıntı oldu ilişkide oldu sonrasında gün aşırı ilişkilerim oldu bende bekleyemiyorum artık çok sıkıldım 4 ağustos hiç gelmiyecek gibi geliyor bana

bende erken yumurtladım akıntı oldu ilişkide oldu sonrasında gün aşırı ilişkilerim oldu bende bekleyemiyorum artık çok sıkıldım 4 ağustos hiç gelmiyecek gibi geliyor bana
bebek düşünmeden önce ne hızlı geliyor bu regl dönemi derdim cok agrılı gecer benm söylenirdim şimdi gercekten upuzun geliyor gerci zaten benim ki uzunda cok zaman olmadı denemeye başlayalı ama bu ayda tutmazsa önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyorum artık hormonlarıma falan baksınlar

öyle mi dersin hassas testlerden mi alıp bakmak lazım acaba
Eğer yumurtlamandan eminsen ki eminsin testte görmüşsün pozitifi. Genelde yumurtlamadan 14 gun sonra belli oldugunu okudum forumlarda. Yumurtanin döllenmesi 3gün rahme yerleşmesi 3-4 gün surermis tabi bunun idrara gecmesi filan iste 14. gun yap bence

benimde aynı şekilde 35 gün de bir hasta oluyorum ama düzenli her ay oluyorum reglimin 9 günü falan birliktelik oldu 17 günü falan da kahve rengi lekelenmem oldu erken yumutlama olmuş olabilir diye ama test yaptım negatif iilişkiden sonra 15 gün beklemek lazım diyolar bilemedim idarar testi için

Cok sevindim canım insallah saglıkla kucagına da alırsın :)

İlişki üzerinden 13 gun geçince bi yap bakalım :)

Bu ay bende senin gibi ilk defa lekelenme yaşadım. İki ayrı doktora sordum. Bazen yumurtlama dönemine yakın günlerde olur telaş yapma dedi. Gelecek ay tekrarlarda ultrasonla baktır dediler.

6 temmuzda adet oldm 13 temmuzda tamamen bitti şimdi hamile kalmak için ne zaman ilişki yaşamam lazım anlayan bilen var mı?lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…