- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.661
18 temmuz - 22 temmuz arası önemli :)
8 gün mü sürdü adetiniz
16-22 Temmuz arası gözüküyor canım reglinden itibaren 11- 18 günlerde demişti doktor
ya adet döngüsü 28 gün değilse? 30-33-35 te olabilir
benimde öyle doktor öyle demişti o yuzden biraz uzayabilir dedi regline 14 kala gbi düşün ama önce de olabili herkesin vucudu farklı regliden sonra başlanmalı sanki :)ya adet döngüsü 28 gün değilse? 30-33-35 te olabilir
olabilir tabii mevcut bilgiler dahilinde yardımcı olmaya calıstık :)
sonra kızlar neden benım sorularıma cevap vermıyorsunuz dıyor arkadaşlar :)
benimde öyle doktor öyle demişti o yuzden biraz uzayabilir dedi regline 14 kala gbi düşün ama önce de olabili herkesin vucudu farklı regliden sonra başlanmalı sanki :)
kürtajdn snra 34,35 olduadet döngün nedir?
5 gün kanama oluyr 6. ve 7. gün koyu kahve renginde gelir 8. gün tamamen biter18 temmuz - 22 temmuz arası önemli :)
8 gün mü sürdü adetiniz
31 Temmuz görünüyor bat senin cnmay haklısın valla bende o nedenle sordum döngüsünü ama cevap vermezse cevap alamaz bana geç kalmış gibi geldi son günleri olabilir değerlendirmek için inşallah ilişki olmuştur
aynen canım reglden sonra 2 hafta değerlendirilmeli bence tabi ovu testi ya da yumurta takibi yapılmıyorsa. ama benim gibi bat bekleme sıkıntı oluyor sonraben 2 temmuzda regl oldum 6sında bitti 7sinde ilişki başladı hala devam ediyor
çalışmalara başlamadıysan şimdiden başla hesabıma göre 27sinde yumurtlayacaksın tabi erken ya da geç olma ihtimalinide hesaba katmak lazımkürtajdn snra 34,35 oldu
33 günde bir oluyorum canım hiç 28 günde olmadım ben üstelik 2 aydır çok düzensizim o nedenle adet bitince hemen ilişki oldu benim hesabıma göre bat 4 ağustos ya da daha fazla bilemiyorum31 Temmuz görünüyor bat senin cnm
33 günde bir oluyorum canım hiç 28 günde olmadım ben üstelik 2 aydır çok düzensizim o nedenle adet bitince hemen ilişki oldu benim hesabıma göre bat 4 ağustos ya da daha fazla bilemiyorummayısta 47. gün haziranda 39. gün oldum
ay inşallah olumlu şeyler duyarız :) kim kime cvb vermiyor ya ben burada yeniyim yani yeni yazmaya başladım yanlış yere mi yazdım acep :)
yok yok doğru yerdesın gıtme bı yere :)
hep beraber hamıle kalalım ınsallah :)
Arkadaş lar idrar testi ni açmı yoksa tokmu yapmak gerekir bata 4 kaldı belirtiler var diye yapıyorum bu gün yapıcamda
doğru yazıyon canım devam inşallah hep birlikte güzel haberler veririzay inşallah olumlu şeyler duyarız :) kim kime cvb vermiyor ya ben burada yeniyim yani yeni yazmaya başladım yanlış yere mi yazdım acep :)
sabah uyanınca ilk idrarla yap canımArkadaş lar idrar testi ni açmı yoksa tokmu yapmak gerekir bata 4 kaldı belirtiler var diye yapıyorum bu gün yapıcamda
Teşekürler canım peki şuan yapsam 3 saat oldu idrara çıkmayalı normal kaset testac tok onemlı degıl de
ilk idrar olması lazım sabah uyanınca :) en net bılgıyı o verır :)
Teşekürler bencede sabahı bekliyeyim.az kaldı zaten sabır edeyim birazsabah uyanınca ilk idrarla yap canım
Sabah ilk idrarla birde azcık soğut öyle yap idrar sıcak olunca testi bozabiliyorTeşekürler bencede sabahı bekliyeyim.az kaldı zaten sabır edeyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?