TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

çalışmalara başlamadıysan şimdiden başla hesabıma göre 27sinde yumurtlayacaksın tabi erken ya da geç olma ihtimalinide hesaba katmak lazım
peki şey dediler bana iki güne bir yapın bide sabah gün aşırı yapın ona inanır mısın?bildiğin püf noktalar var mı?

peki şey dediler bana iki güne bir yapın bide sabah gün aşırı yapın ona inanır mısın?bildiğin püf noktalar var mı?

Doktorlar gerçekten de 1 gun boş geçip 1 gun deneme yapmayi öneriyor

Adet bittikten sonra 8 10 12 14 16 18 20 22 diye ya da

7 9 11 13 15 17 19 21 diye devam.etmek gibi

Buradaki arkadaşlar ise beraberlik öncesi kahve beraberlik sonrasi hemen kalkmama gibi önerilerde bulunuyor tabii doktorlar buna inanmıyor bilimsel bi açıklama yok diyorlar

bakalım bu hafta baslayalım diom ama bnım kocAnın sagı solu belli degıl.

KIZLAR NOLUT YARDIM BU SITEDE VARDI Bİ YERDE AMA ŞİMDİ BULAMIYORUM ??
Kızlar benimde moraller bozuk biraz gün aşırı ilişki dusunuyorduk ama bazı sebeplerden uygulayamadik adet bitiminden 8.gun oldu bidaha olamadı ama akinti takibi yapıyorum sanırım hebuz yumurtlamadim sizden bi ricam var bu akintiyla ilgili bilgisi olan yazabilirmik mesela önce beyaz kremsi sonra su falan diye ben şuan beyaz kremsi görüyorum ne kadar sürüyor bu dönem ?

canım o kremsi beyaz akıntı bende de oluyor ara ara ama onu takmıyorum

ASIL ONEMLI OLAN AKINTI

yumurta akı kıvamında yapışkan cok afedersın sumuk gıbı bır akıntı

bu yumurta çatlaması yakın demek

sonra su gibi bir akıntı oluyor o da yumurta çatladık demek (AMA BUNU SAPTAMAK BIRAZ ZOR :)

yesa
Cevabin icin cok tesekkur ederim suan hala beyaz kremsi dewam ediyorda bende acaba bunun bir sırası var mı acaba diye merak ettim bide son olarak bu beyaz seffaf akinti bi kaç gün sürebilir değil mi o haberci yani yani illa ki 1 gün olacak bişey değil ben geçen ay 1 gün gördüm Aaa tamam dedim sonra ki günler hiç takip etmedim sonra o ıslaklıkliği hissettim hatta adet oldum herhalde dedim ama demekki o yumurtlma akintisiymis kaçırmışim geçen ay

Hayırlı olsun. Gözün aydın. Çooook sevindim. Yupppi bir hamile daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…