- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.681
Teşekürler canım peki şuan yapsam 3 saat oldu idrara çıkmayalı normal kaset test
Çok teşekürler canım ya dedigin gibi yapıcam yarınSabah ilk idrarla birde azcık soğut öyle yap idrar sıcak olunca testi bozabiliyor
Tamam yarın sabah yapıcam teşekürlerSabredebilirsen sabah yap canim:)
peki şey dediler bana iki güne bir yapın bide sabah gün aşırı yapın ona inanır mısın?bildiğin püf noktalar var mı?çalışmalara başlamadıysan şimdiden başla hesabıma göre 27sinde yumurtlayacaksın tabi erken ya da geç olma ihtimalinide hesaba katmak lazım
peki şey dediler bana iki güne bir yapın bide sabah gün aşırı yapın ona inanır mısın?bildiğin püf noktalar var mı?
bakalım bu hafta baslayalım diom ama bnım kocAnın sagı solu belli degıl.Doktorlar gerçekten de 1 gun boş geçip 1 gun deneme yapmayi öneriyor
Adet bittikten sonra 8 10 12 14 16 18 20 22 diye ya da
7 9 11 13 15 17 19 21 diye devam.etmek gibi
Buradaki arkadaşlar ise beraberlik öncesi kahve beraberlik sonrasi hemen kalkmama gibi önerilerde bulunuyor tabii doktorlar buna inanmıyor bilimsel bi açıklama yok diyorlar
yaa su isim etiketleyip konusmak istedğim kişiyi nasıl etiketlerim bileniniz var mı?
KIZLAR NOLUT YARDIM BU SITEDE VARDI Bİ YERDE AMA ŞİMDİ BULAMIYORUM ??
Kızlar benimde moraller bozuk biraz gün aşırı ilişki dusunuyorduk ama bazı sebeplerden uygulayamadik adet bitiminden 8.gun oldu bidaha olamadı ama akinti takibi yapıyorum sanırım hebuz yumurtlamadim sizden bi ricam var bu akintiyla ilgili bilgisi olan yazabilirmik mesela önce beyaz kremsi sonra su falan diye ben şuan beyaz kremsi görüyorum ne kadar sürüyor bu dönem ?
Hayırlı olsun. Gözün aydın. Çooook sevindim. Yupppi bir hamile dahahamileyiiiiiim M melekler-engelchen Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki benimde bebeğim tutundu bana
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın dünden beri ne yaptıgımı bilmiyor vaziyette dolaşıyorum ortalarda...
tüm tahminlerim ve rüyam doğru çıktı çok şükür
o 2. çizgiyi böylesine kıpkırmızı göreceğimi hiç tahmin etmezdim
şükürler olsun hepinize en kısa sürede nasip etsin Allah
HayırlısıYok canım demiştim ya eşimle yumurtlama günlerinde ayrıydik diye memleketteydim ben
Kırmızılar da geldi zaten
M melekler-engelchen yeni bat 20 agustos :)
Arkdslar yeni katldim araniza bi sorum olacakti acaba msjmi goren varmi bu saatte aranzda
Asilama yaptran varmi acaba onunla ilgli soracaktm
Ozelde yptryorm ben rapor cikarirsan igneleri yaro fyatna alyosn benm igneler 180 tuttu asilamada 60 lira okadr ins uc gun snra bakalmBen yaptırmadım hiç Canım.ancak bu ay da tutmazsa düşünüyorum aşılamayı maliyeti ne kadar kı ??hazir ben seni bulmuşken ben sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?