- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.701
Sanirim kisa araliklarla ama keskin agrilarKizlar merhaba hamilelikte ara ara mi kasik ağrısı oluyor yoksa surekli mi?
Teşekkür ederim canim vala aynen öyle ara ara ama keskin boyleSanirim kisa araliklarla ama keskin agrilar
sözde iki tane kızım var tecrubeliyim yaniSanirim kisa araliklarla ama keskin agrilar
Hyecandandr:)sözde iki tane kızım var tecrubeliyim yani
Hyecandandr:)
Canım ben deniz kenarında yaşıyorum, her gün denizdeyim. tKizlar biz tatildeyiz bu arada, deniz vs... Bir zarari olur mu acaba? @umut-001 icin bir sknti olmamisti diye hatirliyorum gerci.
Zaten yumurtlama zamani da dundu takvime gore. Esimle en erken 14.gunde biraraya gelebildik. Ama bana daha once yumurtladim gibi geliyor. Cok fazla da degerlendiremedim sanki. Neyse oyle durumumu paylasayim dedim. Herkese bol sans.
Canımmmm bebişin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla doğsun, huzurla büyüsün inşallah. İçimi nasıl rahatlattın anlatamam. Allah senden razı olsun. Ben deniz kenarında yaşıyorum. Eylül sonuna kadar regl olmadığım her gün denize giriyorum. Ekime kadar hiç şansım yok mu diye düşünüyordum. Hatta birkaç sayfada sordum. İnşallah benim de olur artık, birlikte büyütürüz :)bizim bebiş tatilde oldu sigara kullanmıyrum normalde orda sigara içki deniz havuz hepsine girdim..
normalde hayatımda olmayan yiyecekleri bile yedim içtim..
tutunacağı varsa tutunuyor yavrucuk
Allahın taktiri
içiniz rahat olsun tatilinizi keyifle geçirin inşallah
Canım havuza girilmiyor hamileykenSagol canim evet bebek icin zarari olmayacagini dusunuyorum ben de ama iltihaba sebep olabilir kaygisi tasidim. Havuz cok sknti normalde, mikrobik denize gore ama deniz daha masum gibi. Bakalim hayirlisi.
Gir sen de denize herhangi bir kaygi tasima canim.
Ben yaptırdım canımAsilama yaptran varmi acaba onunla ilgli soracaktm
yesa
Cevabin icin cok tesekkur ederim suan hala beyaz kremsi dewam ediyorda bende acaba bunun bir sırası var mı acaba diye merak ettim bide son olarak bu beyaz seffaf akinti bi kaç gün sürebilir değil mi o haberci yani yani illa ki 1 gün olacak bişey değil ben geçen ay 1 gün gördüm Aaa tamam dedim sonra ki günler hiç takip etmedim sonra o ıslaklıkliği hissettim hatta adet oldum herhalde dedim ama demekki o yumurtlma akintisiymis kaçırmışim geçen ay
Nasil oldu peki ilk mi yaptrdin canim tuttumu agri olmusmuydu islem esnasindaBen yaptırdım canım
yesa canım merhaba ne yaptın seni merak ettim bi bakayım dedim
Ozelde yptryorm ben rapor cikarirsan igneleri yaro fyatna alyosn benm igneler 180 tuttu asilamada 60 lira okadr ins uc gun snra bakalm
amin. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .bugün adet 3. gün. hormon için kan verdim. öğleden sonra çıkıcakmış .salı günü gidebilirim ancak .hastane uzak ve ters istikametYupppppoiiiiii
İkimiz de hamile kalalım insallah
Bu ay durmak yok bol çalışma var :)
Oamin. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .bugün adet 3. gün. hormon için kan verdim. öğleden sonra çıkıcakmış .salı günü gidebilirim ancak .hastane uzak ve ters istikamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?