TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım ben deniz kenarında yaşıyorum, her gün denizdeyim. t
Canımmmm bebişin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla doğsun, huzurla büyüsün inşallah. İçimi nasıl rahatlattın anlatamam. Allah senden razı olsun. Ben deniz kenarında yaşıyorum. Eylül sonuna kadar regl olmadığım her gün denize giriyorum. Ekime kadar hiç şansım yok mu diye düşünüyordum. Hatta birkaç sayfada sordum. İnşallah benim de olur artık, birlikte büyütürüz :)

Canım havuza girilmiyor hamileyken

Aynen canım bazılarında Bir kaç gün surruyormus benim de 1 gun

Bundan sonra yakalarsinn sen o zaman o İslak ligi da farketmissin ne güzel :)

Bata 4gün kalmışşşş. Bu ay hesap kitap yapmadım gün saymadım ne kadar rahatmış meğer ama şuan heyecan yaptım az kaldığını görünce.bu ay ben çok umutsuzum ama eşim hamilesin diyo.kaç aydır hamileyim hamileyim bu ay kesin hamileyim diyordum eşimde değilsin diyordu bu ay tam tersi oldu hafi hayırlısı.gerçi bu ay değişik belirtiler yaşıyorum ama umut etmiyorum sonra hüsran oluyor

Yupppppoiiiiii

İkimiz de hamile kalalım insallah

Bu ay durmak yok bol çalışma var :)
amin. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .bugün adet 3. gün. hormon için kan verdim. öğleden sonra çıkıcakmış .salı günü gidebilirim ancak .hastane uzak ve ters istikamet

amin. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .bugün adet 3. gün. hormon için kan verdim. öğleden sonra çıkıcakmış .salı günü gidebilirim ancak .hastane uzak ve ters istikamet
O

Aaaaa benim de Adetin 2. Günü smear testi yaptirmistim onun sonucuna geldim belki prolaktin baktiririm ben de

meraba kızlar :)
bu hafta benim adetten sonraki ilk haftam dün hafif sarı bi lekelenmem olmuş yumurtlama olamaz sanırım.ve ilişki sonrasında çok hafif bi yanma oluyo.daha önce mantar olduğumda da sarı akıntı geliyodu ama daha yoğundu ve yanmada daha çok oluyodu.tekrarlıyo olabilir mi acaba.tekrarlarsa hamile kalmama engel yaratır mı

pembesu hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Kızlar smear testi sonucumu aldim

Enfeksiyon varmış

Hem vajinal hem ağızdan bi antibiyotik verdi

İlişkiyi de yasakladi

Umutlar inşallah eylül ayında

Eylül ayı bizim ayimiZ olsun inslalah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…