- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.721
herhangibi şikayetin varmıydı canımKızlar smear testi sonucumu aldim
Enfeksiyon varmış
Hem vajinal hem ağızdan bi antibiyotik verdi
İlişkiyi de yasakladi
Umutlar inşallah eylül ayında
Eylül ayı bizim ayimiZ olsun inslalah :)
herhangibi şikayetin varmıydı canım
ben de 4,5 ay önce ölü doğum yaptım. vücudumda geçmeyen bi ateş var. 2 aydırda korunmuyorum yumurtlama günüden sonra resmen düşük sancısı gibi sancı oluyor rahminde.biraz araştırdım rahim için iltihabı filan olabilirmiş belirtilerden yola çıkarsak.iki kez jinokolojik muayene oldum herşey normal deyip gönderdiler.ee peki bu ağrılar neyin nesi bide bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyorum ne alakaysa. adet olunca geçiyorYok canım sadece akinti vardı ama her kadında vardır diye düşünüyordum :)
ben de 4,5 ay önce ölü doğum yaptım. vücudumda geçmeyen bi ateş var. 2 aydırda korunmuyorum yumurtlama günüden sonra resmen düşük sancısı gibi sancı oluyor rahminde.biraz araştırdım rahim için iltihabı filan olabilirmiş belirtilerden yola çıkarsak.iki kez jinokolojik muayene oldum herşey normal deyip gönderdiler.ee peki bu ağrılar neyin nesi bide bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyorum ne alakaysa. adet olunca geçiyor
Geçmiş olsun canim tedavi sonrasi bebisin bekletmeden gelir inşallahKızlar smear testi sonucumu aldim
Enfeksiyon varmış
İlişkiyi de yasakladi
ayyy nasıl bişey ki o.acıtıyor mu çokSmear sonucu net bilgi verir canım bi bekle bakalım
yaa battaş tık biz .sana ilişki yasak oldumu böle .herhangibi şikayetin varmıydı canım
Geçmiş olsun canim tedavi sonrasi bebisin bekletmeden gelir inşallah
yaa battaş tık biz .sana ilişki yasak oldumu böle .
umarım evdeki hesap çarşıya uyar bu seferAyyy aynen ya dur bakalim kıyısından köşesinden yakalayabilirmiyiz diye hesap yapıyorum :)
Sanırım benimde olmadı hasta olmayı bekliyorumBu ay da olmadi galiba kızlar... Kasigimda hafif adet agrisi gibi ağrı var.
Yanilmayi cok istiyorum ama gecen aylarda yasadigimin aynisiSanırım benimde olmadı hasta olmayı bekliyorum
Umarım yanılıyoruzdurYanilmayi cok istiyorum ama gecen aylarda yasadigimin aynisi
ayyy nasıl bişey ki o.acıtıyor mu çok
Hayirlisi canim, sendeki bu pozitiflik olduktan sonra Allah da insallah gonlune gore verecek, merak etme senKızlar smear testi sonucumu aldim
Enfeksiyon varmış
İlişkiyi de yasakladi
Canim belli olmaz ama cok odaklanma agrilara batmalara falan. Adet olacaksan oyle de olacaksin boyle de. İnsallah bebis vardir :)Bu ay da olmadi galiba kızlar... Kasigimda hafif adet agrisi gibi ağrı var.
Hayirlisi canim, sendeki bu pozitiflik olduktan sonra Allah da insallah gonlune gore verecek, merak etme sen
Bu ay da olmadi galiba kızlar... Kasigimda hafif adet agrisi gibi ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?