TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar smear testi sonucumu aldim

Enfeksiyon varmış

Hem vajinal hem ağızdan bi antibiyotik verdi

İlişkiyi de yasakladi

Umutlar inşallah eylül ayında

Eylül ayı bizim ayimiZ olsun inslalah :)
Gecmis olsun canim bi ara bende de cikmisti sadece fitil kullanmistim cok cabuk gecmisti

Nasilsiniz kizlar bu aydan bende hic umutlu değilim,olması gereken zamanlarda su karisikliklardan dolayi olamadi maaalesef.gecse bile normal devam ediyoruz ..@yesa1 gecmis olsun canim.sen iyi olda belki arada derede olur.

canım bende dun sabah aynıydım dedim olacam heralde tanıdık ağrılarım vardı ama bugün normale döndüm hiç belirtim yok hele dün aksam bel ve kasık ağrısından ölecektim
Hayırlısı olsun hakkimizda canim bazen oluyor umutsuzluk kaplıyor bazende rabbim ol dedikten sonra niye olmasin diyorum. Kafayı yedik hep birlikte

Hayırlısı bakalim canim

Smear testinde çıktı

Jem ağızdan antibiyotik hem de vajinal verdi ya temizlenir bi şey kalmaz :)
benimde hep smearda çıkıyor canım ya zaten smear 15günde sonucu geliyor ozaman kadar kendi geçiyor ama işte ilacı tedbir amaçlı veriyor 1 hafta ile 20 gün arasında cinsel yasak veriyorlar fitili kullan çok rahatlayacaksın harika bir şey ben her sene 1 sefer oldum mantar ilacın koruyuculuğu 1 sene galiba

Ben de daha önce kullanmıştım canım fitil ilk etapta zorlanmistim ama şimdi sıkıntı etmiyorum adet bitsin başlayacağım ikisine de :)

Bizim burada 4 gunde çıktı smear sonucu ama ben hemen almaya gidemedim adet 2. Günü denk getirdim :)

4 gün süpermiş canım özelde mi yaptırdın ben hep devlette yaptırıyorum

Off ya adet 3. Günü hormon testi yaptırmaya gittim güya bakılan hormonlar arasında prolaktin filan yokki. Kadın dogumcu kalabalık akıllılık yapıp hastanedeki aile hekimine gittim bakılan üre glikoz vs . Şaka gibi ve ben Şok. Neysek tsh normale dönmüş şükür. Diğerlerinde de bi sorun yoktur. Geçen sene baktirmistim normaldi değişmemiştir herhalde :)

Eki Görüntüle 1861051
yesa canım yorumlar mısın ovulasyon testim. Ateşimde hep 36.4 dü bugün ölçtüm 36.8
Çok heyecanlandım.

Canım hem test hem de ateş yumurtlama çok yakın diyor

Bu aksam degerlendir yarın 11 13 arasında bi test daha yap bakalım

Bi de aynı saatte ateşini olc yükselme devam mi:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…