- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.741
Gecmis olsun canim bi ara bende de cikmisti sadece fitil kullanmistim cok cabuk gecmistiKızlar smear testi sonucumu aldim
Enfeksiyon varmış
Hem vajinal hem ağızdan bi antibiyotik verdi
İlişkiyi de yasakladi
Umutlar inşallah eylül ayında
Eylül ayı bizim ayimiZ olsun inslalah :)
Hayırlısı olsun hakkimizda canim bazen oluyor umutsuzluk kaplıyor bazende rabbim ol dedikten sonra niye olmasin diyorum. Kafayı yedik hep birliktecanım bende dun sabah aynıydım dedim olacam heralde tanıdık ağrılarım vardı ama bugün normale döndüm hiç belirtim yok hele dün aksam bel ve kasık ağrısından ölecektim
Ozelde cikardm canm sdece nufus ornegi veriyosn okdrRaporu özel hastanede mi çıkardın canim yoksa devlette mi ?nasil oluyor ?
Ozelde cikardm canm sdece nufus ornegi veriyosn okdr
Hayırlısı olsun hakkimizda canim bazen oluyor umutsuzluk kaplıyor bazende rabbim ol dedikten sonra niye olmasin diyorum. Kafayı yedik hep birlikte
yesa geçmiş olsun enfeksiyon dediği mantardır büyük ihtimalle mantar malesef hepimizin yaşadığı sorun
benimde hep smearda çıkıyor canım ya zaten smear 15günde sonucu geliyor ozaman kadar kendi geçiyor ama işte ilacı tedbir amaçlı veriyor 1 hafta ile 20 gün arasında cinsel yasak veriyorlar fitili kullan çok rahatlayacaksın harika bir şey ben her sene 1 sefer oldum mantar ilacın koruyuculuğu 1 sene galibaHayırlısı bakalim canim
Smear testinde çıktı
Jem ağızdan antibiyotik hem de vajinal verdi ya temizlenir bi şey kalmaz :)
benimde hep smearda çıkıyor canım ya zaten smear 15günde sonucu geliyor ozaman kadar kendi geçiyor ama işte ilacı tedbir amaçlı veriyor 1 hafta ile 20 gün arasında cinsel yasak veriyorlar fitili kullan çok rahatlayacaksın harika bir şey ben her sene 1 sefer oldum mantar ilacın koruyuculuğu 1 sene galiba
4 gün süpermiş canım özelde mi yaptırdın ben hep devlette yaptırıyorumBen de daha önce kullanmıştım canım fitil ilk etapta zorlanmistim ama şimdi sıkıntı etmiyorum adet bitsin başlayacağım ikisine de :)
Bizim burada 4 gunde çıktı smear sonucu ama ben hemen almaya gidemedim adet 2. Günü denk getirdim :)
4 gün süpermiş canım özelde mi yaptırdın ben hep devlette yaptırıyorum
Aaa bende güzel haberlerini alırım inş. Diyodum. Hayırlısı tatlım inşallah ağıstosta güzel haberler verirsin. Bende durum aynı erteledik bebişi tayini bekliyoruz canımNe yapayım canım adet 2. Gunum devam :)
Sen ne yapiyorsun
Eki Görüntüle 1861051
yesa canım yorumlar mısın ovulasyon testim. Ateşimde hep 36.4 dü bugün ölçtüm 36.8
Çok heyecanlandım.
Tamam canım yarın sabah da yapayım.Canım hem test hem de ateş yumurtlama çok yakın diyor
Bu aksam degerlendir yarın 11 13 arasında bi test daha yap bakalım
Bi de aynı saatte ateşini olc yükselme devam mi:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?