TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Basın sağolsun canım Rabbim sabır versin bana Dr um test yapmadan verdi o yüzden kararsızım

kızlar merhaba bir süredir giremedim yine.
hamileler var sanırım tebrik ediyorum Allah kucaklarına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
ben bu ay epey sıkı tutucam gün aşırı ilişki olayını dedim lakin öyle olmuyormuş evdeki hesap çarşıya uymuyormuş.
7. ve 12. günü değerlendirebildik sadece
bugün artık 19. gün artık çok geç bu ayda olmadı gibi.
Allah tan hayırlısı hayırlı zamanda gelsin miniğim inşallah..

Kızlar ya amh hormonum da 13 çıkmış. İnternetten baktım şimdi. Üst sınır 10.
Doktor ne diyor canım

Bazı doktorlar üst sınırın biraz üstünu de normal kabul ediyor

Benim bu doktor sanırım fsh ya da tsh ye takıntılı BİRAz o değerler önemli deyip duruyor o nasıldı senin

aynen hiçte kolay değilmiş bazen vakit olsa bile insanın canı istemiyor ne bileyim alışmışız istediğimiz özlediğimiz zaman birlikte olmaya galiba ben 1 dolu 2 boş yaptım hep bu ay sperm 3 gün yaşıyor diyorlar ya bakalım bu ay tutmazsa diğer ay biraz daha zorlayıp gün aşırı yaparız

kızlar birde aklıma bir soru takıldı?
1 ayda sadece 1 keremi yumurtlanır?
2 farklı zamanda yumurta çatlar mı?

bazen adet düzensizliklerinde olabiliyor canım ama nadir yani

Doktor ne diyor canım

Bazı doktorlar üst sınırın biraz üstünu de normal kabul ediyor

Benim bu doktor sanırım fsh ya da tsh ye takıntılı BİRAz o değerler önemli deyip duruyor o nasıldı senin
Tsh 2.21 fsh 6.59
Şimdi ateşimi ölçtüm 36.3

Günaydın hanımlar
Beklenmeyen bat tam gününde geldi
Çalışıyordum yaz döneminde çalismadm ister istemez aklımda olup çok dusunuyorsun olacaksa da olmuyor uğraş olmaynca
Çalışırken dusunecek pek vaktim olmuyordu rastgele hamile kalmıştm 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğinin
nasip değilmiş
Tam 6 ay oldu kürtaj olalı

Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasn en kısa zamanda herkesin gönlündeki olur inş
Buraya girincede etkileniyorum çok
İş baş vurusunda bulunmustum bu hafta tekrar işe başlıyorum
Artık rastgele
Ağustos grubunda olmayacağım kendinize iyi bakın Allaha emanet olun bol şans

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vermek için yine bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…