- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.761
Ben ne yapsam bilemedim şimdi ilacı kullansam mi biraksam miBazı ilaçlar sonradan yan etki yapiyo
Basın sağolsun canım Rabbim sabır versinbenim düşük ve ölü dogum olmak üzere iki kaybım var canım. test yaptırdım pıhtılaşma çıktı. yanlış bilgi vermek istemem kullandıgınız ilaç hakkında da bilgim yok doktorunuza danışmak en iyisi.
iki aydır kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum herhangibir yanetkisini görmedim ben.
Geçen ay yapıldı. Vajinayı açmak için kullanılan alet acıtıyor ama birkaç saniye süren bir işlem. Tutmadı maalesef. Tutma ihtimali normal ilişkiyle aynı. Yani %10-15Nasil oldu peki ilk mi yaptrdin canim tuttumu agri olmusmuydu islem esnasinda
kızlar birde aklıma bir soru takıldı?
1 ayda sadece 1 keremi yumurtlanır?
2 farklı zamanda yumurta çatlar mı?
Kızlar hamile kalmak için kefir diye bişey duydum kullanan var mi
Doktor ne diyor canımKızlar ya amh hormonum da 13 çıkmış. İnternetten baktım şimdi. Üst sınır 10.
kızlar merhaba bir süredir giremedim yine.
hamileler var sanırım tebrik ediyorum Allah kucaklarına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
ben bu ay epey sıkı tutucam gün aşırı ilişki olayını dedim lakin öyle olmuyormuş evdeki hesap çarşıya uymuyormuş.
7. ve 12. günü değerlendirebildik sadece
bugün artık 19. gün artık çok geç bu ayda olmadı gibi.
Allah tan hayırlısı hayırlı zamanda gelsin miniğim inşallah..
kızlar birde aklıma bir soru takıldı?
1 ayda sadece 1 keremi yumurtlanır?
2 farklı zamanda yumurta çatlar mı?
Tsh 2.21 fsh 6.59Doktor ne diyor canım
Bazı doktorlar üst sınırın biraz üstünu de normal kabul ediyor
Benim bu doktor sanırım fsh ya da tsh ye takıntılı BİRAz o değerler önemli deyip duruyor o nasıldı senin
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vermek için yine beklerizGünaydın hanımlar
Beklenmeyen bat tam gününde geldi
Çalışıyordum yaz döneminde çalismadm ister istemez aklımda olup çok dusunuyorsun olacaksa da olmuyor uğraş olmaynca
Çalışırken dusunecek pek vaktim olmuyordu rastgele hamile kalmıştm 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğinin
nasip değilmiş
Tam 6 ay oldu kürtaj olalı
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasn en kısa zamanda herkesin gönlündeki olur inş
Buraya girincede etkileniyorum çok
İş baş vurusunda bulunmustum bu hafta tekrar işe başlıyorum
Artık rastgele
Ağustos grubunda olmayacağım kendinize iyi bakın Allaha emanet olun bol şans
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vermek için yine bekleriz
Tsh 2.21 fsh 6.59
Şimdi ateşimi ölçtüm 36.3
Eki Görüntüle 1861195
Canımyesa şimdide böyle çıktı. Birde koltuk altmdan ölçtüm ateşimi 35.9 bu durum nedir şimdi ;(
Çok az bi siliklik varCanım hafif siliklesmis dünkü testi yan yana getirip baksana silikleşmiş değil mi yumurta catlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?