- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.781
Çok az bi siliklik var
Sperm kalitesi düşüyo mudur acaba. Bugünü de değerlendiririmCatlamis canım yumurta catladiktan sonra 24 saati var dün gece catladiysa bu geceye kadar zaman var
Bu aksam çok önemli :2
Hayırlısı olsun canım.Kizlar adet oldum bat gecelei 4 gun oldu ama malesefki yine geldi beklenen misafiM melekler-engelchen yeni bat 20 agustos
Sperm kalitesi düşüyo mudur acaba. Bugünü de değerlendiririm
Kizlar adet oldum bat gecelei 4 gun oldu ama malesefki yine geldi beklenen misafiM melekler-engelchen yeni bat 20 agustos
Ben işimi şansa bırakmayım. Çok ümitli değilim ama yapayım yine :)4 gün üst üste yapıp hamile kalan da var valla bilemedim:)
Kızlar hamile kalmak için kefir diye bişey duydum kullanan var mi
Bekledigim adet geldi:) yeni bat 19 agustos M melekler-engelchen
Bi günün lafi olmaz yine bekleriz beraber :)kurtajdan once 28 gunde bir regl oluyodum simdi 27 ye dustu insanlarin suresi uzaliyo benim kisaliyo her seyim bi cins :) bu arada ayda iki kez yumurtlama oluyo çift yumurta ikizleri de o yuzden oluyo arada bende iki kez yumurtluyorum :)20 olsaydı da beraber bekleseydik:)
İlaç kullanıp birden çok yumurtan gelişmişse farklı zamanda çatlayabilirkızlar birde aklıma bir soru takıldı?
1 ayda sadece 1 keremi yumurtlanır?
2 farklı zamanda yumurta çatlar mı?
Canım arkadaşım 21 gün yapmış yaa4 gün üst üste yapıp hamile kalan da var valla bilemedim:)
Canım arkadaşım 21 gün yapmış yaa
Bana da bir arkadaşım dedi kefır içmiş hamile kalmış :)Kefir bilirim hatta içerim ama hamilelik ile alakası tuhaf
Acaba farklı bi kefir mi var
Ben bugün başladım aslında yumurtlama döneminde içilirse kız olur diyorlarKefir lohusa kadınlara süt yapar diye duymuştum.
Ben bugün başladım aslında yumurtlama döneminde içilirse kız olur diyorlar
Ramazanda baya hurma yedim ama bana gelen olmadı. İnşallah sana faydası olur :)Faydalı bisey bağışıklığın da güçlenir ama kız olur mu bilemembende hurma yiyorum Bi kaç gündür şifa niyetine deyip.insallah faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?