TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

20 olsaydı da beraber bekleseydik:)
Bi günün lafi olmaz yine bekleriz beraber :)kurtajdan once 28 gunde bir regl oluyodum simdi 27 ye dustu insanlarin suresi uzaliyo benim kisaliyo her seyim bi cins :) bu arada ayda iki kez yumurtlama oluyo çift yumurta ikizleri de o yuzden oluyo arada bende iki kez yumurtluyorum :)

yesa canım çok geçmiş olsun Allah daha büyük sorunlardan korusun
Bende bu ay yumurtlamiyorum galiba yada kaçırdım dun aksam sanki adet olmus gibi ıslaklık vardı ama ondan öncesi hep beyaz akıntı oldu yumurta kıvamı olmadı hiç bugün de kasiklarim agriyor anlamadım ki hiç takvime göre bugün yumurtlama gunu ama şimdi geçti mi geçmedi mi anlamıyorum geçen ay tam tarihte yumurta aki akıntıyı görmüştüm bu ay yok göremeden ıslaklık oldu bide zaten degerlwndirwmedim doğru düzgün napicam ben

Merhaba kızlar bugünü saymazsak bata kaldi 2 ama bende hicbir belirti yok. Bu ay belirti aramiycam belirtiler beni kandırıyor dedim hic belirti yasamadim. Galiba bu ay da olmadi moralim bozuldu yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…