- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Bana da iki hafta sonra yap dedi ama 12. gün öğrenen çok var. İlk günü saymadan dün 12. gündü ve 2,8 çıktı maalesefAşılamadan 15 gün sonra test yapılmalı. Gecen yıl doktorum demişti
Evet doktor yaşımı sorunca 29 dedim.Daha çok gençsin diyor. Sanki bir çocuk yapacağızya zaten ben boylelerını anlamıyorum benım dr.da acele etmeyın olur dıyo eşim 33 ben 29 nereye acele etme dr. ben daha 3 cocuk yapmak ıstıyorum dıyemedım tabi
yada sureklı beraber olmak
Canım Temmuzda benim 30 ay olacak. 12 yıl sonra çocuğu olan gördüm. Kaderimiz belli, bize sabretmek düşer. Bu atasözü olamış: İnsanlar plan yaparken Tanrı yukarıdan gülümsermişArtik oyle oldum ki hic olmayacak gibime geliyor 3 aydir husrana ugruyorum
@ayliiiiin
Kolay gelsin canimm. Bende ugrastim biraz sonra gücüm kalmadi attim kendimi.sende musait bi zamanda basla artik sinavdi vs derken asil hayat sinavi basliyor iyi calis sinavina bakayim
Ah o can teyzeler yokmu toplumsal baskilar ,aile bakani hepsihaklısın valla canım yaa kpss,yükseklisans,özel ders ..vs derken hayat sınavından kalcambizim apartmandaki teyzeler örneğin sınavdan anlamıyor çocuk düşünmüyomusun? kaç yıldır evlisin? deyip duruyorlar canım teyzelerim
ya ramazan da temizlik zor oluyor iki iş yapsam dünyanın işini yapmış gibi yoruluyorum. daha da yemek var şöyle parmağımızı tıklatsak yemekler hazır olsa dimi yaa
Ah o can teyzeler yokmu toplumsal baskilar ,aile bakani hepsisorma kadinin isi cok zor hergun ne pisirsem derdi ben suna inandim artik sen ne kadar istersen iste o vaktini bekliyor.benm bu 4. Hamilelgim olacak cok sukur kizim varda.3 hamileligimde sunu anlatayim ben aslinda adet gibi birsey oldum ama ona ragmen deli gibi dua ettim Allahim nolur olsn nolur olsun sen yoktan var edensin adet dahi olsam sen onu var edebilirsin vs die secdelere kapandim.noldu cok sukur allahim benm duami kabul etti.ama ben sadece yeterki olsun dedim ve riskli gebelik yasadim alindi.simdide diyorumki Allahim ben aciz bi kulunum herseyi senden isterim ama bilmemki hangisi benim icin hayirlisi sen hayirli olani nasip et.cann kizlar sizde dualarinizi eksik etmeyin olmuyorsa emin olalim vardr bi sebebi erken olup aci yasamaktansa varsin gec olsun guc olmasin.
Var gibi kan testi yaptir istersen byle testleri gorunce heyecanlaniyrm yaKızlar testim böyle çıktı dostinex kulanıyom bu arada gebeliğe engelmiş diye biliyom 5 gün once habım biti dün reglm olmadım
Yok tatlim unutmuş olabilirsin 4. hamilelik olacak ama sadece bir tane kizin var 4 yasina girdi ..bir kimyasal gebelik 1 kürtaj yasadim.yani Dr tabiriyle 2 ölü bir yasayan..ayy bakamazdim ben .kizima bir kardeş olsun yeterliMaşallah 4. Mu olacak bu inşallah
İlk 3 u kaç yaşındalar cinsiyetleri ne 4 zor olmaz mı yahu :)
Evet bende gördüm kan testiyle netlestirebilirsinKızlar testim böyle çıktı dostinex kulanıyom bu arada gebeliğe engelmiş diye biliyom 5 gün once habım biti dün reglm olmadım hafif çift zigi var
Yok tatlim unutmuş olabilirsin 4. hamilelik olacak ama sadece bir tane kizin var 4 yasina girdi ..bir kimyasal gebelik 1 kürtaj yasadim.yani Dr tabiriyle 2 ölü bir yasayan..ayy bakamazdim ben .kizima bir kardeş olsun yeterli
Ah o can teyzeler yokmu toplumsal baski
Ah o can teyzeler yokmu toplumsal baskilar ,aile bakani hepsisorma kadinin isi cok zor hergun ne pisirsem derdi ben suna inandim artik sen ne kadar istersen iste o vaktini bekliyor.benm bu 4. Hamilelgim olacak cok sukur kizim varda.3 hamileligimde sunu anlatayim ben aslinda adet gibi birsey oldum ama ona ragmen deli gibi dua ettim Allahim nolur olsn nolur olsun sen yoktan var edensin adet dahi olsam sen onu var edebilirsin vs die secdelere kapandim.noldu cok sukur allahim benm duami kabul etti.ama ben sadece yeterki olsun dedim ve riskli gebelik yasadim alindi.simdide diyorumki Allahim ben aciz bi kulunum herseyi senden isterim ama bilmemki hangisi benim icin hayirlisi sen hayirli olani nasip et.cann kizlar sizde dualarinizi eksik etmeyin olmuyorsa emin olalim vardr bi sebebi erken olup aci yasamaktansa varsin gec olsun guc olmasin.
İnş cnm yaVar gibi kan testi yaptir istersen byle testleri gorunce heyecanlaniyrm ya
Dostinex kulndım ben hiç beklemiyodum inş vardrEvet bende gördüm kan testiyle netlestirebilirsin
Kizlar benim dun gece pembe akintim geldi bugun de tek bir damla kan ilk kez oluyor bu. Muhtemelen yarina kadar adetim sokulecek ama acaba demeden alamiyorum kendimi.bir de zaten batim bugunlerde yani yerlesme olamaz
Insallah yerlesme kanamasidir ama yerlesme kanamasi kahverengi lekelenme seklinde oluo genelde ama kisiden kisiyede degisebilirKizlar benim dun gece pembe akintim geldi bugun de tek bir damla kan ilk kez oluyor bu. Muhtemelen yarina kadar adetim sokulecek ama acaba demeden alamiyorum kendimi.bir de zaten batim bugunlerde yani yerlesme olamaz
Evet canim yani durumu ilk kez yasiyorum ama belli adet olcam bugun gelen de onculerdiInsallah yerlesme kanamasidir ama yerlesme kanamasi kahverengi lekelenme seklinde oluo genelde ama kisiden kisiyede degisebilir
Evet canim yani durumu ilk kez yasiyorum ama belli adet olcam bugun gelen de onculerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?