TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

ya zaten ben boylelerını anlamıyorum benım dr.da acele etmeyın olur dıyo eşim 33 ben 29 nereye acele etme dr. ben daha 3 cocuk yapmak ıstıyorum dıyemedım tabi

yada sureklı beraber olmak
Evet doktor yaşımı sorunca 29 dedim.Daha çok gençsin diyor. Sanki bir çocuk yapacağız

Artik oyle oldum ki hic olmayacak gibime geliyor 3 aydir husrana ugruyorum
Canım Temmuzda benim 30 ay olacak. 12 yıl sonra çocuğu olan gördüm. Kaderimiz belli, bize sabretmek düşer. Bu atasözü olamış: İnsanlar plan yaparken Tanrı yukarıdan gülümsermiş

@ayliiiiin
Kolay gelsin canimm. Bende ugrastim biraz sonra gücüm kalmadi attim kendimi. sende musait bi zamanda basla artik sinavdi vs derken asil hayat sinavi basliyor iyi calis sinavina bakayim

haklısın valla canım yaa kpss,yükseklisans,özel ders ..vs derken hayat sınavından kalcam bizim apartmandaki teyzeler örneğin sınavdan anlamıyor çocuk düşünmüyomusun? kaç yıldır evlisin? deyip duruyorlar canım teyzelerim
ya ramazan da temizlik zor oluyor iki iş yapsam dünyanın işini yapmış gibi yoruluyorum. daha da yemek var şöyle parmağımızı tıklatsak yemekler hazır olsa dimi yaa

Ah o can teyzeler yokmu toplumsal baskilar ,aile bakani hepsi sorma kadinin isi cok zor hergun ne pisirsem derdi ben suna inandim artik sen ne kadar istersen iste o vaktini bekliyor.benm bu 4. Hamilelgim olacak cok sukur kizim varda.3 hamileligimde sunu anlatayim ben aslinda adet gibi birsey oldum ama ona ragmen deli gibi dua ettim Allahim nolur olsn nolur olsun sen yoktan var edensin adet dahi olsam sen onu var edebilirsin vs die secdelere kapandim.noldu cok sukur allahim benm duami kabul etti.ama ben sadece yeterki olsun dedim ve riskli gebelik yasadim alindi.simdide diyorumki Allahim ben aciz bi kulunum herseyi senden isterim ama bilmemki hangisi benim icin hayirlisi sen hayirli olani nasip et.cann kizlar sizde dualarinizi eksik etmeyin olmuyorsa emin olalim vardr bi sebebi erken olup aci yasamaktansa varsin gec olsun guc olmasin.

Maşallah 4. Mu olacak bu inşallah

İlk 3 u kaç yaşındalar cinsiyetleri ne 4 zor olmaz mı yahu :)

Kızlar testim böyle çıktı dostinex kulanıyom bu arada gebeliğe engelmiş diye biliyom 5 gün once habım biti dün reglm olmadım hafif çift zigi var

Eklentiler

• 20160625_202954.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 99
Maşallah 4. Mu olacak bu inşallah

İlk 3 u kaç yaşındalar cinsiyetleri ne 4 zor olmaz mı yahu :)
Yok tatlim unutmuş olabilirsin 4. hamilelik olacak ama sadece bir tane kizin var 4 yasina girdi ..bir kimyasal gebelik 1 kürtaj yasadim.yani Dr tabiriyle 2 ölü bir yasayan..ayy bakamazdim ben .kizima bir kardeş olsun yeterli

Yok tatlim unutmuş olabilirsin 4. hamilelik olacak ama sadece bir tane kizin var 4 yasina girdi ..bir kimyasal gebelik 1 kürtaj yasadim.yani Dr tabiriyle 2 ölü bir yasayan..ayy bakamazdim ben .kizima bir kardeş olsun yeterli

Anladım canım benimne güzel olur gerçekten kızına bir kardes :)

Ah o can teyzeler yokmu toplumsal baski

çok haklısın her zaman hakkımızda hayırlısını istemeliyiz canım Rabbim hayırlı günler göstersin hepimizeee çok amin

Kizlar benim dun gece pembe akintim geldi bugun de tek bir damla kan ilk kez oluyor bu. Muhtemelen yarina kadar adetim sokulecek ama acaba demeden alamiyorum kendimi.bir de zaten batim bugunlerde yani yerlesme olamaz

Kizlar benim dun gece pembe akintim geldi bugun de tek bir damla kan ilk kez oluyor bu. Muhtemelen yarina kadar adetim sokulecek ama acaba demeden alamiyorum kendimi.bir de zaten batim bugunlerde yani yerlesme olamaz

Hep böyle eniyi ihtimale gidiyor aaklımız kuzu inşallah gönlümuzden geçen sonuçla karşılaşırız canimcimm:*

Insallah yerlesme kanamasidir ama yerlesme kanamasi kahverengi lekelenme seklinde oluo genelde ama kisiden kisiyede degisebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…