- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.001
yaaa yumurtlama dönemindeyim 2 güne bir yanaşalım diom ama adam dayanmıo afedersin butyn spermleri öldürüo üstelik günaşırı yanaşalım diom yorgunum kalkamam dio kalkmıo vallah canımdan bezdimm
Ya bişey sorcam ben ovülasyon testi aldım da pek bilmiyorum akşam mı yapmam gerekiyo saati önemli mi ki
Benim de bat günüm dun sabah biraz kasik agrim vardi erken gelecek herhalde dedim sonra agrim geçti bu sabah gene basladi inşallah adet yerine bebisler gelir.
İnşallah canim aminBende ayniyim.umarim gelir bebisler benim gecen hafta goguslerim cok sancidi ve sisdi patlicak gibi ama simdi normale donduler aslinda adet gunume yakin sismeleri lazm degilmiydi yarin adet gunum hayirlisi artk
güzel haberler verirsin inşallahbir garip oblomov inşallah canim bekliyorum bakalim gelmezse yarin test yapicam
Benim bugün canim adet agrisi dışında hic belirti yok adet olucam acabaKızlar bat tarihi bugün yarın yada öbürgün olanlar burada mı hadi ses verin.belirtiler varmı durumlarınız Nasıl.
Bendee bat 20 temmuzBende yokum bat 26 temmuz
böyle yorumlar görünce daha çok ümitleniyoruz vallaBelli olmaz ben 2. Hamileliğimde adet olucam sanmıştım okadar aynıydı ki belirtiler
Ayy inşallah canim 3 saattir agrim var ama gelen giden yokBelli olmaz ben 2. Hamileliğimde adet olucam sanmıştım okadar aynıydı ki belirtiler
Slm kızlar benim bat 1 ağustos bu sabah ucuz testlerden evde vardı yapayım dedim gözümü şasi yaptığımda görebildiğim yada öyle zannettigim çizgi gördüm. Çok çok Erken olduğunu biluyor um ama bi umut işte. . Sizlerle de fotoyu paylasayım belki girebilen çıkar
@yesa1 yesacim biliyorum çok oldum ama anlamlandiramadigimdan senin engin bilgine basvuruyorumben bugün yine ovulasyon testi yaptim hatta isteyken yaptım saat 11.30 gibi yine çok koyu 2. Çizgi çıktı normalde bu ikinci yumurtlama ise eğer 3 gun boyunca bu kadar koyu çıkması normal kabul edilebilir mi? Fotoğrafta ekledim
Kizlar her sey o kadar karisik ki.
Esimin 6-7 aylik bir sureyle egitim icin yurt disina cikmasi gerektigini ogrendik. Bu ay hamile kalirsam (bat 3 agustos) esim hamileligim suresince yanimda olamayacak. Manevi olarak ikimiz icin de zor gunler gececek. O yuzden simdi bir bebek isteyip istemedigimizden emin degiliz. Ayrica yasim 28. Allah izin verirse 2 cocuk istiyoruz ve ben ertelemek zorunda kaliyorum. Belki de tedavi gerekecekti. Oyle olursa sure daha da uzayacak.
Simdi ise coktan yumurtlama donemi gecti. Belki de hamileyim ve ogrenecegimiz zaman ne kadar sevinecegimizi bilmiyorum. Ben bu surecte doyasiya sevinmek, bu sureci doyasiya yasamak istiyorum.
Bu ay 6. denemiz olacak.
Lafi cok uzattim, neyse allah hayirli zamanda nasip etsin.
Cok sevineceginiz bir zamanda hamilelik haberleri alin insallah.
reglim düzensiz olduğundan emin de olamıyorum cumaya kadar böyle cıkarsa cuma günü kan verceğima artık sanırım. hayırlısı olsun:)Bence sen yarin bir kan mi versen acaba ?
Bu kadar zamandir ovulasyon testi yapiyorum, daha basima boyle bir durum gelmedi.
canım ovulasyon günün geçtiyse ve hala çift çizgi görüyorsn hamile olma ihtimalin var kan testi ya da gebelik testi yap bence@yesa1 yesacim biliyorum çok oldum ama anlamlandiramadigimdan senin engin bilgine basvuruyorumben bugün yine ovulasyon testi yaptim hatta isteyken yaptım saat 11.30 gibi yine çok koyu 2. Çizgi çıktı normalde bu ikinci yumurtlama ise eğer 3 gun boyunca bu kadar koyu çıkması normal kabul edilebilir mi? Fotoğrafta ekledim
Canim normalde ovulasyon testini belli sure aivi almadan yapiyoruz ya bunu oyle yapmiyosun di mi yapiyosan eger bi de gelisine yap su falan ic oncesinde oyle yap ben senin hamile oldugunu düşünüyorum :)@yesa1 yesacim biliyorum çok oldum ama anlamlandiramadigimdan senin engin bilgine basvuruyorumben bugün yine ovulasyon testi yaptim hatta isteyken yaptım saat 11.30 gibi yine çok koyu 2. Çizgi çıktı normalde bu ikinci yumurtlama ise eğer 3 gun boyunca bu kadar koyu çıkması normal kabul edilebilir mi? Fotoğrafta ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?