TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yaaa yumurtlama dönemindeyim 2 güne bir yanaşalım diom ama adam dayanmıo afedersin butyn spermleri öldürüo üstelik günaşırı yanaşalım diom yorgunum kalkamam dio kalkmıo vallah canımdan bezdimm

canım hiç moralini bozma bir dolu 2 boş yapsanda olur erkekler malesef bizim kadar titizlenmiyorlar eşim kendinden çok emindi ilk seferde olcak diye bu ay 3. ayım ama 2 aydır aksilikler peşimizi bırakmadı ama bu ayı çok güzel değerlendirdik sürekli soruyor daha hamile değilmisin diye bende daha belli olmaz çok var diyince hatta kendi istedi hep hadi yapalım diye

Ya bişey sorcam ben ovülasyon testi aldım da pek bilmiyorum akşam mı yapmam gerekiyo saati önemli mi ki

canım sabah 11den sonra akşam 8den önce yani 11le 8 arası yapacaksın

Benim de bat günüm dun sabah biraz kasik agrim vardi erken gelecek herhalde dedim sonra agrim geçti bu sabah gene basladi inşallah adet yerine bebisler gelir.

tatlım inşallah regl olmazsında güzel haberler verirsin

Kizlar her sey o kadar karisik ki.
Esimin 6-7 aylik bir sureyle egitim icin yurt disina cikmasi gerektigini ogrendik. Bu ay hamile kalirsam (bat 3 agustos) esim hamileligim suresince yanimda olamayacak. Manevi olarak ikimiz icin de zor gunler gececek. O yuzden simdi bir bebek isteyip istemedigimizden emin degiliz. Ayrica yasim 28. Allah izin verirse 2 cocuk istiyoruz ve ben ertelemek zorunda kaliyorum. Belki de tedavi gerekecekti. Oyle olursa sure daha da uzayacak.
Simdi ise coktan yumurtlama donemi gecti. Belki de hamileyim ve ogrenecegimiz zaman ne kadar sevinecegimizi bilmiyorum. Ben bu surecte doyasiya sevinmek, bu sureci doyasiya yasamak istiyorum.
Bu ay 6. denemiz olacak.
Lafi cok uzattim, neyse allah hayirli zamanda nasip etsin.
Cok sevineceginiz bir zamanda hamilelik haberleri alin insallah.

@yesa1 yesacim biliyorum çok oldum ama anlamlandiramadigimdan senin engin bilgine basvuruyorum ben bugün yine ovulasyon testi yaptim hatta isteyken yaptım saat 11.30 gibi yine çok koyu 2. Çizgi çıktı normalde bu ikinci yumurtlama ise eğer 3 gun boyunca bu kadar koyu çıkması normal kabul edilebilir mi? Fotoğrafta ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20160726-121635.webp
    4 KB · Görüntüleme: 50

Canim ne yaptin testi tekrarlayabildin mi? Bu arada iki seyi daha merak ediyorum aslinda. Birincisi testin markasi neydi? İkincisi bu cizgi damlattiktan sonra hemen mi belirdi? İnsallah hamilesindir.

Bence sen yarin bir kan mi versen acaba ?
Bu kadar zamandir ovulasyon testi yapiyorum, daha basima boyle bir durum gelmedi.

canım sana tavsiyem bebeği ertelemeyin eşinin yokluğunda sana destek olacak ailen var mı yaşın 28 geçte değil erkende değil o nedenle şimdi bir tane doğurup ikincisi içinde 30lu yaşlarında düşünmeye başlamalısın belki böylesi en hayırlısıdır bilemezsin ki bu arada eşim 6 ay boyunca hiç gelmeden mi orada kalacak

Bence sen yarin bir kan mi versen acaba ?
Bu kadar zamandir ovulasyon testi yapiyorum, daha basima boyle bir durum gelmedi.
reglim düzensiz olduğundan emin de olamıyorum cumaya kadar böyle cıkarsa cuma günü kan verceğima artık sanırım. hayırlısı olsun:)

canım ovulasyon günün geçtiyse ve hala çift çizgi görüyorsn hamile olma ihtimalin var kan testi ya da gebelik testi yap bence

Canim normalde ovulasyon testini belli sure aivi almadan yapiyoruz ya bunu oyle yapmiyosun di mi yapiyosan eger bi de gelisine yap su falan ic oncesinde oyle yap ben senin hamile oldugunu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…