- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Evet ya sözde ben de mayısta hamileydim planlarıma göre(!). Temmuz oldu, bu aydan da cok ümitli degilim.Canım Temmuzda benim 30 ay olacak. 12 yıl sonra çocuğu olan gördüm. Kaderimiz belli, bize sabretmek düşer. Bu atasözü olamış: İnsanlar plan yaparken Tanrı yukarıdan gülümsermiş
Kizlar vajinal yanmaya ne iyi gelir? Fitillerim bitti azaldi yanmam ama hala var ney dindiirir biliyor musunuz
Nasıl yanma Can'ım bazen bendede oluyor. Şimdilerde spermler içeri girince yakıyorKizlar vajinal yanmaya ne iyi gelir? Fitillerim bitti azaldi yanmam ama hala var ney dindiirir biliyor musunuz
Doktor mantar degil dedi. Ama evde vardi travacort surdum demin de pek fayda etmedi belki de tarihi gecti acali 1yili gecti. Yanmanin gecmemesi iyilesmedim anlamina mi geliyor?mantar mıydı canım senin sorunun eğer mantarsa travocort krem iyi gelir sağlık ocağından yazdırabilirsin.kremin ismini yanlış yazmış olabilirim Google a yazarsan çıkar.
Canim vajinal bolgemde yanma var ice dogru. Iliskiyle ilgisi yok benimkininNasıl yanma Can'ım bazen bendede oluyor. Şimdilerde spermler içeri girince yakıyor
Doktor mantar degil dedi. Ama evde vardi travacort surdum demin de pek fayda etmedi belki de tarihi gecti acali 1yili gecti. Yanmanin gecmemesi iyilesmedim anlamina mi geliyor?
Geçmiş olsun Can'ımCanim vajinal bolgemde yanma var ice dogru. Iliskiyle ilgisi yok benimkinin
Ben de regl oldum canım. Salı günü 2. aşılama için tedaviye başlayacağım inşallah kist olmamışsaEvet ya sözde ben de mayısta hamileydim planlarıma göre(!). Temmuz oldu, bu aydan da cok ümitli degilim.
Valla canım senin de güzel haberi almanı can-ı gönülden istiyorum inan kiBen de regl oldum canım. Salı günü 2. aşılama için tedaviye başlayacağım inşallah kist olmamışsa
İnşallah canım. Hepimizin olacak inşallah. Hastanede benimle bekleyen biri 38 yaşındaydı. Bir tane olsun yeter diyor. Yaşımız tam zamanı. Olur inşallahValla canım senin de güzel haberi almanı can-ı gönülden istiyorum inan kiBunca aydır bekliyorsun insallah olur..
Ayy Bir tane olsun yeter diyor demek ki. Ona şükür hiç olmamaktansa. Allah isteyen her kuluna hayırlısağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah canım. Hepimizin olacak inşallah. Hastanede benimle bekleyen biri 38 yaşındaydı. Bir tane olsun yeter diyor. Yaşımız tam zamanı. Olur inşallah
Geldiiim :)
Bizim 12 ayArtik oyle oldum ki hic olmayacak gibime geliyor 3 aydir husrana ugruyorum
Benim de öyle olmuştu geçen ay hatta iki gün filan sonra bildiğin adet oldumKizlar benim dun gece pembe akintim geldi bugun de tek bir damla kan ilk kez oluyor bu. Muhtemelen yarina kadar adetim sokulecek ama acaba demeden alamiyorum kendimi.bir de zaten batim bugunlerde yani yerlesme olamaz
gelecekse tam gelse bari strese sokuyor insanıAz once tuvalette yine peceteye kan geldi bu sefer basladi galiba
hiç gelmemesi temennimizdegelecekse tam gelse bari strese sokuyor insanı
Ya evet olacaksam olayim yani. Hayir olacam biliyorum ama nazlaniyor.. 27.gunum gerci muhtemelen yarin olurum bugun devam etmezsegelecekse tam gelse bari strese sokuyor insanı
Haklisiniz kizlar en guzeli hayirlisi ni istemek. @tostos16 ben de bugun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?