TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım Temmuzda benim 30 ay olacak. 12 yıl sonra çocuğu olan gördüm. Kaderimiz belli, bize sabretmek düşer. Bu atasözü olamış: İnsanlar plan yaparken Tanrı yukarıdan gülümsermiş
Evet ya sözde ben de mayısta hamileydim planlarıma göre(!). Temmuz oldu, bu aydan da cok ümitli degilim.

Kizlar vajinal yanmaya ne iyi gelir? Fitillerim bitti azaldi yanmam ama hala var ney dindiirir biliyor musunuz

mantar mıydı canım senin sorunun eğer mantarsa travocort krem iyi gelir sağlık ocağından yazdırabilirsin.kremin ismini yanlış yazmış olabilirim Google a yazarsan çıkar.

mantar mıydı canım senin sorunun eğer mantarsa travocort krem iyi gelir sağlık ocağından yazdırabilirsin.kremin ismini yanlış yazmış olabilirim Google a yazarsan çıkar.
Doktor mantar degil dedi. Ama evde vardi travacort surdum demin de pek fayda etmedi belki de tarihi gecti acali 1yili gecti. Yanmanin gecmemesi iyilesmedim anlamina mi geliyor?

Doktor mantar degil dedi. Ama evde vardi travacort surdum demin de pek fayda etmedi belki de tarihi gecti acali 1yili gecti. Yanmanin gecmemesi iyilesmedim anlamina mi geliyor?

hmm o zaman bilemiyorum canım bana mantar sebebiyle vermişti bu kremi ve işe yaramıştı. iç çamaşırını sık sık değiştir ve yüksek derecede ütüleyerek giy .

Valla canım senin de güzel haberi almanı can-ı gönülden istiyorum inan ki Bunca aydır bekliyorsun insallah olur..
İnşallah canım. Hepimizin olacak inşallah. Hastanede benimle bekleyen biri 38 yaşındaydı. Bir tane olsun yeter diyor. Yaşımız tam zamanı. Olur inşallah

İnşallah canım. Hepimizin olacak inşallah. Hastanede benimle bekleyen biri 38 yaşındaydı. Bir tane olsun yeter diyor. Yaşımız tam zamanı. Olur inşallah
Ayy Bir tane olsun yeter diyor demek ki. Ona şükür hiç olmamaktansa. Allah isteyen her kuluna hayırlısağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar benim dun gece pembe akintim geldi bugun de tek bir damla kan ilk kez oluyor bu. Muhtemelen yarina kadar adetim sokulecek ama acaba demeden alamiyorum kendimi.bir de zaten batim bugunlerde yani yerlesme olamaz
Benim de öyle olmuştu geçen ay hatta iki gün filan sonra bildiğin adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…