- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.021
Daha belli degil ne zaman gidecegi en erken 2 ay sonra gidecek. Yani eger simdi hamileysem dogumda da burda olmayacak. İstedigi zaman gelebilecek bir konumda degil canim. Ben gittikten 2-3 ay sonra gelirsin diyor ama calisiyorum. Ayrica hamilelik olursa seyahat durumu nasil olur hic bir fikrim yok. Her hamilelikte ayni riskler olmuyor malum. Ailem yanimda yakin oturuyoruz sayilir ama ne biliyim ben o bebek alisverislerini kocamla berbaer yapmak isterim. Doktora beraber gitmek, kalp atislarini beraber duymak, ayni anda sevinmek isterim. Hep bunun hayalini kurduk cunku. Allah ailemden razi olsun elbette ama esinin yaninda olmasi gibi olur mu? Bilmiyorum yaa. Zaten simdi hamileysem bunlari dusunmek icin cok gec.canım sana tavsiyem bebeği ertelemeyin eşinin yokluğunda sana destek olacak ailen var mı yaşın 28 geçte değil erkende değil o nedenle şimdi bir tane doğurup ikincisi içinde 30lu yaşlarında düşünmeye başlamalısın belki böylesi en hayırlısıdır bilemezsin ki bu arada eşim 6 ay boyunca hiç gelmeden mi orada kalacak
tatlım haklısın aslında eşinle birlikte yapmak istiyor insan ama ablamın eşi de işi gereği hep şehir dışındaydı pazardan pazara gördüler birbirlerini her şeyini biz birlikte yaptık içinde kaldı mı bilmem ama hep keyfini çıkarmaya baktı düşün doğuma girdi odaya çıktı hala yoktu eşi tabi senin durumunla aynı olur mu bilmem ama eğer hamileysen yapacak bir şey yok genç değiliz artık bende 29 yaşındayım ve bebeğim olsun da ne olursa olsun modundayım o nedenle erteleme dedim yinede boylu boyunca düşünün taşının öyle karar verin derimDaha belli degil ne zaman gidecegi en erken 2 ay sonra gidecek. Yani eger simdi hamileysem dogumda da burda olmayacak. İstedigi zaman gelebilecek bir konumda degil canim. Ben gittikten 2-3 ay sonra gelirsin diyor ama calisiyorum. Ayrica hamilelik olursa seyahat durumu nasil olur hic bir fikrim yok. Her hamilelikte ayni riskler olmuyor malum. Ailem yanimda yakin oturuyoruz sayilir ama ne biliyim ben o bebek alisverislerini kocamla berbaer yapmak isterim. Doktora beraber gitmek, kalp atislarini beraber duymak, ayni anda sevinmek isterim. Hep bunun hayalini kurduk cunku. Allah ailemden razi olsun elbette ama esinin yaninda olmasi gibi olur mu? Bilmiyorum yaa. Zaten simdi hamileysem bunlari dusunmek icin cok gec.
Cok sagol canim. Sehir disi olsa bir nebze daha kolay olur her sey. Yurt disinda olacak ve oyle yakin bi yere gitmiyor. İcinde kalir insanin elbette. Belli etmez sadece. Yani oyle tahmin ediyorum canim.tatlım haklısın aslında eşinle birlikte yapmak istiyor insan ama ablamın eşi de işi gereği hep şehir dışındaydı pazardan pazara gördüler birbirlerini her şeyini biz birlikte yaptık içinde kaldı mı bilmem ama hep keyfini çıkarmaya baktı düşün doğuma girdi odaya çıktı hala yoktu eşi tabi senin durumunla aynı olur mu bilmem ama eğer hamileysen yapacak bir şey yok genç değiliz artık bende 29 yaşındayım ve bebeğim olsun da ne olursa olsun modundayım o nedenle erteleme dedim yinede boylu boyunca düşünün taşının öyle karar verin derim
Adetinin kaçıncı günündesin. Üstüne görmüş olabilirsin .kan testi yaptırsan iyi olur.@yesa1 yesacim biliyorum çok oldum ama anlamlandiramadigimdan senin engin bilgine basvuruyorumben bugün yine ovulasyon testi yaptim hatta isteyken yaptım saat 11.30 gibi yine çok koyu 2. Çizgi çıktı normalde bu ikinci yumurtlama ise eğer 3 gun boyunca bu kadar koyu çıkması normal kabul edilebilir mi? Fotoğrafta ekledim
Kizlar her sey o kadar karisik ki.
Esimin 6-7 aylik bir sureyle egitim icin yurt disina cikmasi gerektigini ogrendik. Bu ay hamile kalirsam (bat 3 agustos) esim hamileligim suresince yanimda olamayacak. Manevi olarak ikimiz icin de zor gunler gececek. O yuzden simdi bir bebek isteyip istemedigimizden emin degiliz. Ayrica yasim 28. Allah izin verirse 2 cocuk istiyoruz ve ben ertelemek zorunda kaliyorum. Belki de tedavi gerekecekti. Oyle olursa sure daha da uzayacak.
Simdi ise coktan yumurtlama donemi gecti. Belki de hamileyim ve ogrenecegimiz zaman ne kadar sevinecegimizi bilmiyorum. Ben bu surecte doyasiya sevinmek, bu sureci doyasiya yasamak istiyorum.
Bu ay 6. denemiz olacak.
Lafi cok uzattim, neyse allah hayirli zamanda nasip etsin.
Cok sevineceginiz bir zamanda hamilelik haberleri alin insallah.
rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun inşallahCok sagol canim. Sehir disi olsa bir nebze daha kolay olur her sey. Yurt disinda olacak ve oyle yakin bi yere gitmiyor. İcinde kalir insanin elbette. Belli etmez sadece. Yani oyle tahmin ediyorum canim.
Bakalim canim tekrar tesekkur ederim destegin icin. Bizimkilere daha soylemedik yurt disi olayini. Herkes bizden su an hayirli bir bebek haberi bekliyor.
Dedigim gibi allah hepinize cok sevineceginiz bir zamanda bebek haberi versin. Herseyin en hayirlisi, en sevinclisi olsun. Hepinize bol sans.
Canım malesef bugün testte hiç bişey cikmadi hamis değilimCanim ne yaptin testi tekrarlayabildin mi? Bu arada iki seyi daha merak ediyorum aslinda. Birincisi testin markasi neydi? İkincisi bu cizgi damlattiktan sonra hemen mi belirdi? İnsallah hamilesindir.
bugünkünde sıvı aldım ama az dünkünde sıvı almamıştım önceki gün dikkat etmeden gelişi güzel yapmıştım bilmiyorum cumaya kadar takip edeceğim ama 3 gün bu kadar koyu cıkması normal mi 2. yumurtlama olsa ?Canim normalde ovulasyon testini belli sure aivi almadan yapiyoruz ya bunu oyle yapmiyosun di mi yapiyosan eger bi de gelisine yap su falan ic oncesinde oyle yap ben senin hamile oldugunu düşünüyorum :)
üstüne görmüş olma ihtimalim düşük cünkü cok kuvvetli regl oldum son reglimde şuan reglimin 21. günündeyim ama reglim düzensiz 11 gün önce yumurtlamıştım akıntı ve ovulasyon testine göreAdetinin kaçıncı günündesin. Üstüne görmüş olabilirsin .kan testi yaptırsan iyi olur.
canım şuan reglimin 21. günündeyim ama reglim düzensiz 11 gün önce yumurtlamıştım akıntı ve ovulasyon testine göre şuan reglime 10 günde olabilir 15te emin olamıyorumcanım ovulasyon günün geçtiyse ve hala çift çizgi görüyorsn hamile olma ihtimalin var kan testi ya da gebelik testi yap bence
anladım canım seninde benim gibi düzensiz desene bende 2 aydır düzensiz gidiyorum bu ay normal olmam gerekende mi olcam yoksa yine gecikecek mi bilemiyorum ovuda tahmin edemedim dolayısıyla reglimin 11. günü akıntım geldi başladım ilişkiye erken başlayınca da regl gününü beklemek zor oluyor. bende reglimin 25. günündeyim 33günde bir oluyorum normalde ama geciktimi 39-47 gün arasını buluyorcanım şuan reglimin 21. günündeyim ama reglim düzensiz 11 gün önce yumurtlamıştım akıntı ve ovulasyon testine göre şuan reglime 10 günde olabilir 15te emin olamıyorum
Canım malesef bugün testte hiç bişey cikmadi hamis değilimtest yanlış göstermiş. Testin markasi certain die bişey. Normal erken değildi. İlk 5 dakika da gölgesi oluştu sonra az daha koyulaştı zamanla. Yani zaten 7. Gun için mümkün değil gibi görünüyordu ama bi umut işte. Bu ayda olmadı kismet
Sagol canim. Ne guzel bu genc yasinda 2 cocugun var masallah, allah onlari sana bagislasin. Ben evleneli bir bir bucuk sene oluyor. Okul, is guc ancak sira geldi.21 ve 26 yaşımda 2 doğum yaptım. 30a girecem yine istiyorum. Geç kalmak istemiyorum. Sen de geç kalma bence. Hamileysen doğumdoğum yaptığında bu düşüncen çok yanlış gelecek. Çünkü yavrusuna aşık oluyor insan
İnşallah hayirlisi ne ise o olur canimKizlar agrim kesildi meraklardayim ne olacak
İnşallahhhböyle yorumlar görünce daha çok ümitleniyoruz vallainşallah adet olcaz diye düşündüğümüz anda süpriz yapar bebişlerimiz
Benim akşamdan beri vardı öğleden önce kesildi bakalım ne olacak merakla bekliyorumAyy inşallah canim 3 saattir agrim var ama gelen giden yok
Hamile olmayasın@yesa1 yesacim biliyorum çok oldum ama anlamlandiramadigimdan senin engin bilgine basvuruyorumben bugün yine ovulasyon testi yaptim hatta isteyken yaptım saat 11.30 gibi yine çok koyu 2. Çizgi çıktı normalde bu ikinci yumurtlama ise eğer 3 gun boyunca bu kadar koyu çıkması normal kabul edilebilir mi? Fotoğrafta ekledim
Hayırlısı olsun canım, üzme kendini. Dediğin gibi kısmet.. Bana bak mesela, biz 3 yıldır uğraşıyoruz ama henüz olan biten bir şey yok
Markasını da şundan dolayı sormuştum, ben de senin gibi internetten toplu alıyorum ama benimkinin markası Laboquick. Bir kere senin yaşadığın benim de başıma gelmişti maalesef. Ama insan negatifi görünce gerçekten kötü oluyor o anda, o yüzden anlayabiliyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?