TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Cok sagol canim. Benimle benzer ornekleri gorunce insan daha cok moral buluyor, guc buluyor. Eger hamileysem hayirli olan buymus demek ki. Herkes belli zorluklardan geciyor. Biz de ustesinden geliriz insallah canim. Cok sagol.

Kızlar nasılsınız? Ugrayamadım uzun bi süre. Bizim bu ay olmadı, yumurtlama günlerini degerlendiremedik. Ülkece yogun bir gündem yasadıgımız günlere denk geldi, bizim izinler iptal oldu, yumurtlama günlerimi yollarda harcadık. Su an kafam rahat oldugu icin gelip bi ugrayayım dedim :)
2 Agustos'ta reglim gelirse bir sonraki BAT da hala Agustos ayı icinde oluyormus (30'u gibi). Hala bu grupta devam edebilirim yani
Emineeemm canım senle de BAT'daş sayılırmısız, 3 Agustos senin de sanırım, listeden öyle gördüm. Olabilir mi bi seyler? Degerlendirdiniz mi? :)

Canım. Normalde 3 gün koyu çıkıp sonra siliklesme olabiliyor

Ama sen artık adet 2 3 gün kala bu durum nasıl yorumlanır bilemiyorum ki

inş hamilesindr bide ben birden kilo vermiştim ki herkesin belirtisi farklı ama kasıklarım cok fena agrıodu geceleri artıodu

Canım. Normalde 3 gün koyu çıkıp sonra siliklesme olabiliyor

Ama sen artık adet 2 3 gün kala bu durum nasıl yorumlanır bilemiyorum ki
saolasın yesacım ben cumaya kadar takip edeyim bakayım.

Ben normal olmadigini dusunuyorum cunku en fazla iki gun koyu oluyo 3. Gun siliklesiyo bi de sende de onu farkettim dikkat et ovulasyonda bu kadar koyu olmuyo ben hic bu kadar koyu gormemistim ovulasyonlarda yine de umut vermek de istemiyorum ama en iyisi kan testi senin icin

Canimm hoşgeldin ozledimm seni yawwff yook canim seninle ayni kaderi paylasiyirum maalesef olaylardan dolayi ne esim yanima gelebildi nede geldiginde bi vukuat gerceklesti daha kavusamadan haber geldi evimize geri donduk bizde yollardaydik,oylesine bi ay geciyor iste..bat hesaba gore 4 agustos canim oraya demisimde baktim sonradan.bigun farketmez...umudum agustosa aylar oncesinden ruya gormustum tam dogum gunuke yakin bebegim oluyordu bi 2-3 daha beklese ayni dogacaktik diyordum..hayliyle agustos tohumu olmasi lazim ,ruyam icin...hayirlisi diyelim hic bisey planlamayla olmuyor .

bir garip oblomov bir doku bir boş derken gunde bi defa yanasırız bazen 3 gunde bır oluo ama bir kez tek oluo
bir dolu 2 boş yazmıştım canım bir gün ilişki 2 gün ilişki yok yani günde bir defa değilde 2 günde bir sperm 3 gün canlı kalıyormuş normalde gün aşırı diyorlar ama bazen iş güç oluyo bazen adam istemiyo bazen biz istemiyoruz. yani kendimizi gün aşırıya şartlandırmamak lazım yeterki spermin yaşama gününü geçirmemek lazım yani 3. yada 4. gün mutlaka ilişki olmalı

Hadi bakalım insallah Agustos ayı herkese ugurlu gelir :)

yarın bir fırsatını bulabilirsem doktora gitmek istiyorum. hem yarın adetimin de 3. günü.
adetim geçen ay 40. günde gelirken bu ay neredeyse 20. gününde geldi.yani adet düzensizliği şikayeti ile gidicem.
adetimin 3. günü olunca belki hormon testi de yapılır diye düşündüm.
merak ettiğim adetli iken alttan muayene ister mi?
ve hormon testleri özel de muayene ücretinin içinde mi oluyor yoksa ekstra ücret mi istiyorlar?

Hadi bakalım insallah Agustos ayı herkese ugurlu gelir :)
Birde canim eve geldigimizden beri 4-5 kez degerlendirebildik..su 3 günde oyle uykum geliyorki halida uyuyup kaliyorum, yemeği yiyorum yan devriliyorum uyku ilaci almis gibiyim Esim kaldrip yatağa yatiriyor orada leş gibi yatiyorum ne es görüyorum ne bisey gündüz diyorum olsun etsin kendimce ama ben kendim iptalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…