- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.041
Cok sagol canim. Benimle benzer ornekleri gorunce insan daha cok moral buluyor, guc buluyor. Eger hamileysem hayirli olan buymus demek ki. Herkes belli zorluklardan geciyor. Biz de ustesinden geliriz insallah canim. Cok sagol.@kutuphanekedisi canim benim herşeyi akisina birakin.şuan olmamis durum için kafanda sadece kurgular var.benimde Esim kizimin hamileleginde göreve gitmişti.o göreve gittiğinde ben hamileymisim ogrendim ama soyleyemedim benimde hayallerim vardi şöyle boyle yapicam DİE ama Esim telefonda dedi sen eskiden adet oldum derdin vaktin geldi neden demiyorsun telefonda öğrendi ayri olsakta mutlulugumuz ortakti..doğuma gelebildi..kesinlikle ertelemeyin derim..hayati akisina birakip o anin tadini cikarmak lazim.
Hadi insallah canim, haberlerini bekliyoruz.Kizlar agrim kesildi meraklardayim ne olacak
yesa yesacim biliyorum çok oldum ama anlamlandiramadigimdan senin engin bilgine basvuruyorum ben bugün yine ovulasyon testi yaptim hatta isteyken yaptım saat 11.30 gibi yine çok koyu 2. Çizgi çıktı normalde bu ikinci yumurtlama ise eğer 3 gun boyunca bu kadar koyu çıkması normal kabul edilebilir mi? Fotoğrafta ekledim
Allahım inşallah vardır kızlar bebişler, sırayla hepimiz mutlu haberleri veririz inşallah dilinizle hep dua edin hepimiz için,dua kapısı açık olur kabul oluverir Allahım inşallah
inş allahım yaaa inş bu ay hamileyizidrAyy insallah bende oyle olurum bugun kendimi ok normal hissediom hic adete dair bi belirtm yok ne bi sanci ne bi kramp
Zor gerçekten senin de epey olmus. Peki bi nedeni var mı yoksa sebepsiz mi?
inş hamilesindir cnmBugün bat günüm ama gelen bişey yok akşamdan beri karnım ve belim ağrıyor hatta gece hastalanırım kesin dedim ama yok henüz
inş hamilesindr bide ben birden kilo vermiştim ki herkesin belirtisi farklı ama kasıklarım cok fena agrıodu geceleri artıoduCanim benim durumum senin anlattigin gibi. Bugün adet günüm kasik agrim var devamli degil de 10-15 dakika oluyor sonra geçiyor sonra tekrar başlıyor. Ayrica kuruluk da var inşallah adet olmam da ben de senin gibi hamisligimi ogrenirim. Senin yazini okuyunca umutlandim yoksa ha simdi olurum ha birazdan diye bekliyordum.
anladım canım seninde benim gibi düzensiz desene bende 2 aydır düzensiz gidiyorum bu ay normal olmam gerekende mi olcam yoksa yine gecikecek mi bilemiyorum ovuda tahmin edemedim dolayısıyla reglimin 11. günü akıntım geldi başladım ilişkiye erken başlayınca da regl gününü beklemek zor oluyor. bende reglimin 25. günündeyim 33günde bir oluyorum normalde ama geciktimi 39-47 gün arasını buluyorinşallah hamile olduğun için çift çizgiyi görüyorsundur regline daha varsa bekle ozaman haftaya cumartesi ya da pazar gebelik testi yapabilirsin
saolasın yesacım ben cumaya kadar takip edeyim bakayım.Canım. Normalde 3 gün koyu çıkıp sonra siliklesme olabiliyor
Ama sen artık adet 2 3 gün kala bu durum nasıl yorumlanır bilemiyorum ki
Ben normal olmadigini dusunuyorum cunku en fazla iki gun koyu oluyo 3. Gun siliklesiyo bi de sende de onu farkettim dikkat et ovulasyonda bu kadar koyu olmuyo ben hic bu kadar koyu gormemistim ovulasyonlarda yine de umut vermek de istemiyorum ama en iyisi kan testi senin icinbugünkünde sıvı aldım ama az dünkünde sıvı almamıştım önceki gün dikkat etmeden gelişi güzel yapmıştım bilmiyorum cumaya kadar takip edeceğim ama 3 gün bu kadar koyu cıkması normal mi 2. yumurtlama olsa ?
Canimm hoşgeldin ozledimm seni yawwffKızlar nasılsınız? Ugrayamadım uzun bi süre. Bizim bu ay olmadı, yumurtlama günlerini degerlendiremedik. Ülkece yogun bir gündem yasadıgımız günlere denk geldi, bizim izinler iptal oldu, yumurtlama günlerimi yollarda harcadık. Su an kafam rahat oldugu icin gelip bi ugrayayım dedim :)
2 Agustos'ta reglim gelirse bir sonraki BAT da hala Agustos ayı icinde oluyormus (30'u gibi). Hala bu grupta devam edebilirim yani
Emineeemm canım senle de BAT'daş sayılırmısız, 3 Agustos senin de sanırım, listeden öyle gördüm. Olabilir mi bi seyler? Degerlendirdiniz mi? :)
yesacım üstüne görmek ne demek hep duyarım ama anlamını bılmemAdetinin kaçıncı günündesin. Üstüne görmüş olabilirsin .kan testi yaptırsan iyi olur.
bir dolu 2 boş yazmıştım canım bir gün ilişki 2 gün ilişki yok yani günde bir defa değilde 2 günde bir sperm 3 gün canlı kalıyormuş normalde gün aşırı diyorlar ama bazen iş güç oluyo bazen adam istemiyo bazen biz istemiyoruz. yani kendimizi gün aşırıya şartlandırmamak lazım yeterki spermin yaşama gününü geçirmemek lazım yani 3. yada 4. gün mutlaka ilişki olmalıbir garip oblomov bir doku bir boş derken gunde bi defa yanasırız bazen 3 gunde bır oluo ama bir kez tek oluo
Hadi bakalım insallah Agustos ayı herkese ugurlu gelir :)Canimm hoşgeldin ozledimm seni yawwffyook canim seninle ayni kaderi paylasiyirum maalesef olaylardan dolayi ne esim yanima gelebildi nede geldiginde bi vukuat gerceklesti daha kavusamadan haber geldi evimize geri donduk bizde yollardaydik,oylesine bi ay geciyor iste..bat hesaba gore 4 agustos canim oraya demisimde baktim sonradan.bigun farketmez...umudum agustosa aylar oncesinden ruya gormustum tam dogum gunuke yakin bebegim oluyordu bi 2-3 daha beklese ayni dogacaktik diyordum..hayliyle agustos tohumu olmasi lazim ,ruyam icin...hayirlisi diyelim hic bisey planlamayla olmuyor .
hamile olsan da adet oluyorsun canımyesacım üstüne görmek ne demek hep duyarım ama anlamını bılmem
Canım ben de nisanda 10 gün erken oldum. Artık kendimizi sıkmaktan vücudu mahvediyoruz bence
Birde canim eve geldigimizden beri 4-5 kez degerlendirebildik..su 3 günde oyle uykum geliyorki halida uyuyup kaliyorum, yemeği yiyorum yan devriliyorum uyku ilaci almis gibiyim Esim kaldrip yatağa yatiriyor orada leş gibi yatiyorum ne es görüyorum ne bisey gündüz diyorum olsun etsin kendimce ama ben kendim iptalim.Hadi bakalım insallah Agustos ayı herkese ugurlu gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?