- 29 Eylül 2013
- 1.256
- 532
- 323
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.061
ya eşim işte onu anlamıo ki her gün yanaşıyor ve cevremdekilerde hergun oldugu için bebek olmuo diobir dolu 2 boş yazmıştım canım bir gün ilişki 2 gün ilişki yok yani günde bir defa değilde 2 günde bir sperm 3 gün canlı kalıyormuş normalde gün aşırı diyorlar ama bazen iş güç oluyo bazen adam istemiyo bazen biz istemiyoruz. yani kendimizi gün aşırıyaşartlandırmamak lazım yeterki spermin yaşama gününü geçirmemek lazım yani 3. yada 4. gün mutlaka ilişki olmalı
yesacım üstüne görmek ne demek hep duyarım ama anlamını bılmem
maşallah eşine ama spermler güçsüzleşiyor her gün olursaya eşim işte onu anlamıo ki her gün yanaşıyor ve cevremdekilerde hergun oldugu için bebek olmuo dio
son bir kaç gündür bende öyleyim dün eşim maça gitti saat 9da gelcem yemeğe bekle dedi ben o kadar acıktım ki yedim sonra sofrayı topladım gerisini hatırlamıyorum tv karşısında sızmışımBirde canim eve geldigimizden beri 4-5 kez degerlendirebildik..su 3 günde oyle uykum geliyorki halida uyuyup kaliyorum, yemeği yiyorum yan devriliyorum uyku ilaci almis gibiyim Esim kaldrip yatağa yatiriyor orada leş gibi yatiyorum ne es görüyorum ne bisey gündüz diyorum olsun etsin kendimce ama ben kendim iptalim.
Insallah canim senn neden olmadi pekiBende aynı canım bi buçuk sene oldu inşallah sene sonuna kadar hamile oluruz :)
evet benim gece hafta yumurta akı gördüğümde koyulaşmıştı ama bu kadar koyu değildi sonra cok silikleşti zaten o zaman yumurtladığıma eminim yumurta akını da yakalmıştım ama şimdi normal kremsi bir akıntı varBen normal olmadigini dusunuyorum cunku en fazla iki gun koyu oluyo 3. Gun siliklesiyo bi de sende de onu farkettim dikkat et ovulasyonda bu kadar koyu olmuyo ben hic bu kadar koyu gormemistim ovulasyonlarda yine de umut vermek de istemiyorum ama en iyisi kan testi senin icin
Ben bi buçuk senedir evliyim tam birinci senem doldu hamile olduğumu öğrendim ama kalbi durdu kürtaj oldum maalesef ,benden çok eşim istiyor bebeğimizin olmasını adetim bi gün geçse varmı acaba diyor hevesi kırılıyor ilkindede ona kalbinin durduğunu ben söyleyemedimInsallah aylacim allah tum isteyenlerr wersn insallah senn nedn olmadi peki
ben yaptırdım özeldekızlar hormon testlerini özel de yaptıran hiç olmadı mı? acillll cevap bekliyorummmm.
canım ben izmirdeyim karataş hastanesinde yaptırdım geçen sene 11. ayda yanlış hatırlamıyorsam 50+85 tl ödedim muayene ücreti artı test ücretiaşağı yukarı ne kadar tuttu canım?
kızlar hormon testlerini özel de yaptıran hiç olmadı mı? acillll cevap bekliyorummmm.
Cok uzuldum insallah canim allah herkeze nasio etsin bizlerede..yeni olmus ama kalirsin strest etme derler ya gerci biz etmeden duramiyoruz..Ben bi buçuk senedir evliyim tam birinci senem doldu hamile olduğumu öğrendim ama kalbi durdu kürtaj oldum maalesef ,benden çok eşim istiyor bebeğimizin olmasını adetim bi gün geçse varmı acaba diyor hevesi kırılıyor ilkindede ona kalbinin durduğunu ben söyleyemedimçok istiyoruz inşallah olur hepimizinde isim seçeriz bebişimize
Kizlar selam adete 4-5 gun kala erken gebelik testinden yapsam cikarmi esim persembe gunu sperm vericek eger persembe sabah ikinci cizgiyi gorursem gitmesine gerek kalmicak ama acaba cikarmi varsa bile... bilginiz varmi bu erken gebelik testleri ne kadar guvenilir uzerinde adetten 4 gun oncesine kadar cikabilir yaziyo bu arada yumurtlama gununden 10 gun gecmis olucak ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?