TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

ya eşim işte onu anlamıo ki her gün yanaşıyor ve cevremdekilerde hergun oldugu için bebek olmuo dio

son bir kaç gündür bende öyleyim dün eşim maça gitti saat 9da gelcem yemeğe bekle dedi ben o kadar acıktım ki yedim sonra sofrayı topladım gerisini hatırlamıyorum tv karşısında sızmışım sonra eşim gelmiş su istedim içim yandı diye sonrasını yine hatırlamıyorum ne ara uyudum bilmiyorum

evet benim gece hafta yumurta akı gördüğümde koyulaşmıştı ama bu kadar koyu değildi sonra cok silikleşti zaten o zaman yumurtladığıma eminim yumurta akını da yakalmıştım ama şimdi normal kremsi bir akıntı var

Insallah aylacim allah tum isteyenlerr wersn insallah senn nedn olmadi peki
Ben bi buçuk senedir evliyim tam birinci senem doldu hamile olduğumu öğrendim ama kalbi durdu kürtaj oldum maalesef ,benden çok eşim istiyor bebeğimizin olmasını adetim bi gün geçse varmı acaba diyor hevesi kırılıyor ilkindede ona kalbinin durduğunu ben söyleyemedim çok istiyoruz inşallah olur hepimizinde isim seçeriz bebişimize

adetim biteli 2 gün olması gerekiyorken iki gündür. kanla karışık akıntım var. ne alakaysa ilk kez böle oluyor. kan ve idrar testi yaptırdım. 4,5 ay önce ölü doğum yapmıştım. hala vücüdümda ateş var .herhangi bi şey çıkmadı .ultrasonda herşey normal gözüküyormuş. sanırım hormonel bi durum var. onun içinde gitmiştim. akıllılık yapıp aile hastanedeki aile hekimine gidince istediğim hormonlara bakılmamış .boşuna gitti bi ay .artık gelecek adete kaldı .umarım gelmez

Kizlar selam adete 4-5 gun kala erken gebelik testinden yapsam cikarmi esim persembe gunu sperm vericek eger persembe sabah ikinci cizgiyi gorursem gitmesine gerek kalmicak ama acaba cikarmi varsa bile... bilginiz varmi bu erken gebelik testleri ne kadar guvenilir uzerinde adetten 4 gun oncesine kadar cikabilir yaziyo bu arada yumurtlama gununden 10 gun gecmis olucak ????

Cok uzuldum insallah canim allah herkeze nasio etsin bizlerede..yeni olmus ama kalirsin strest etme derler ya gerci biz etmeden duramiyoruz..

Çıkar canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…