TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

@yesa1 ve bir garip oblomov teşekkür ederim. peki hangi hormonları isteyeceğine doktor mu karar veriyor?
birde adetli iken karından ultrasonla mı bakarlar alttan mı bakar?

Ilkınde doktor kendi kafasına göre istemiş prolaktin unutmuş mesela

İkinciyi ben prolaktin için gittim fsh ve lh de önemli o ikisine de bakalım dedi

Bana alttan bakti:)

@yesa1 ve bir garip oblomov teşekkür ederim. peki hangi hormonları isteyeceğine doktor mu karar veriyor?
birde adetli iken karından ultrasonla mı bakarlar alttan mı bakar?
alttan bakar canım en garantisi çünkü. doktor yazıyor canım hormon tahlillerini sen durumunu anlatırsın neden tahlil istediğini bütün hormonlarıma baktırmak istiyorum dersin o yazar sana

@reme1988 üstüne görmek hamile olduğun halde yinede adet günü adet görmektir. Nadiren olabiliyor..

Bu olayın vesilesiyle acı bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Adetimden 1hafta sonra sol kasığıma sanki tornavida saplanmış gibi bir ağrıyla uyandım. Hemen acile gittik. Ölüyorum sandım. Çocuğuma kim bakacak diyorum doktora giderken

Neyse sabah gittik akşama kadar ağrılı bir şekilde tahliller yapılıyor bişe yok diyorlar. Meğer ogün hastanenin hamilelik öğrenme cihazı bozulmuş. Akşam saat 9 gibi sen hamilemisin dediler yok dedim geçen hafta adettim . Kadın doğuma görün dediler. Gittik..Dış gebelik dedi.....
O ne dedim? Nolacak? Bebek tüpte sıkışmış orda büyümüş ve 2aylık.... üstelik o ağrı tüpümün yırtılma ağrısıymış.. ve ben 1 aydır o yırtıktan iç kanama yaşıyormuşum. Hemen 3saatlik ameliyatla tüpü ve bebeği aldılar. Şimdi tek tüple kaldım. Ve bu ay 2 yumurta göründü. Geliştirme iğnesi verdi. Eğer bu ayda olmazsa o tüpte tıkalı olabilir dedi. Dua edin lütfen..

Biliyorum bu konu hiç iç açıcı değil ama insanoğlunun başına herşey gelebiliyor.. En azından bilgi sahibi olalım.

Ilkınde doktor kendi kafasına göre istemiş prolaktin unutmuş mesela

İkinciyi ben prolaktin için gittim fsh ve lh de önemli o ikisine de bakalım dedi

Bana alttan bakti:)

yaa bende alttan bakar diye korkuyordum
bu kadın hastalıkları ve doğum bölümü nasıl dolu böyle yaa 3 tane özel hastahane de dolu olur mu resmen para basıyorlar.
yarın 3. günüm randevu bulamadım

alttan bakar canım en garantisi çünkü. doktor yazıyor canım hormon tahlillerini sen durumunu anlatırsın neden tahlil istediğini bütün hormonlarıma baktırmak istiyorum dersin o yazar sana

ya randevu bulamadım nasıl bir şeyse yarın hepsi dolu
en erken cuma gününe buldum o zamanda artık benim 5. günüm oluyor

canım benim arkadaşımda yaşadı aynı sorunu üstelik o zehirlendi kana karışmış ve 6 ay boyunca kan değişimi oldu ve tabi bu arada bebek yasak korundular çok şükür şimdi yasakları bitti kız iyi ama fena derecede kilo aldı şimdi onları vermekle uğraşıyor beterin beteri var derler inşallah kısa zamanda iyi olursun bebeğini kucağına alırsın. her şeye hazırlıklı olmak lazım iyide kötüde biz insanlar için

yaa bende alttan bakar diye korkuyordum
bu kadın hastalıkları ve doğum bölümü nasıl dolu böyle yaa 3 tane özel hastahane de dolu olur mu resmen para basıyorlar.
yarın 3. günüm randevu bulamadım
evet malesef çok dolu oluyorlar ben gittiğimde adetlerim düzenliydi ve olacağım tarihten 1-2 gün sonrasına alıyordum ve gerçektende 2. 3. günüme denk geliyordu ama şimdi almak istesem adetlerim düzensiz bende açıkta kalırım devlette yaptırsan canım yaşadığın şehirde iyi bir devlet hastanesi mutlaka vardır

Benimde tam 7 kişi ve konuştuğumuz tek şey onların gebelikleri
bizimkilerinde hepsinin 2şer çocuğu var beni çocuktan soğutmaya çalışıyorlar diyorum siz yapmasaydınız ama hepsi şansına hamile kalmışlar ilkide ikinciside planlı programlı yok aralarında diyorum nasıl yumurtlama günlerini tutturdular hayret sorun bizim kafalarda heralde

Benimde tam 7 kişi ve konuştuğumuz tek şey onların gebelikleri
Evet malesef. Aldıklarını,bebeğin ultroson fotolarını atıyolar. Hele komşum gözüme sokuyo ya sinir oluyorum. İçimden diyorum ben olsam bu kadar yapmam. Karşımdakide istiyo sonuçta.

Evet malesef. Aldıklarını,bebeğin ultroson fotolarını atıyolar. Hele komşum gözüme sokuyo ya sinir oluyorum. İçimden diyorum ben olsam bu kadar yapmam. Karşımdakide istiyo sonuçta.

Bende dün biraz içlendim daha önce bir düşügüm oldu ve hala hamile değilim.hamile arkadaşlarım bunu bildiği halde sürekli foto atıyorlar göbeklerinin videosunu gönderiyorlar.Nasıl bir vicdandır bu dedim. rabbim kucaklarına almayı nasip etsin gözüm yok ama bu kadar olgun olmak zorunda mıyım düşüncesizliklerine ve onlar bu kadar bencil olmak zorundalar mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…