- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.081
@yesa1 vebir garip oblomov teşekkür ederim. peki hangi hormonları isteyeceğine doktor mu karar veriyor?
birde adetli iken karından ultrasonla mı bakarlar alttan mı bakar?
Sagol cnm insallahÇıkar canım :)
alttan bakar canım en garantisi çünkü. doktor yazıyor canım hormon tahlillerini sen durumunu anlatırsın neden tahlil istediğini bütün hormonlarıma baktırmak istiyorum dersin o yazar sana@yesa1 vebir garip oblomov teşekkür ederim. peki hangi hormonları isteyeceğine doktor mu karar veriyor?
birde adetli iken karından ultrasonla mı bakarlar alttan mı bakar?
Canim muayene ücretinin yaninda tedtlet ivin de ücret ödüyorsun.kızlar hormon testlerini özel de yaptıran hiç olmadı mı? acillll cevap bekliyorummmm.
Ilkınde doktor kendi kafasına göre istemiş prolaktin unutmuş mesela
İkinciyi ben prolaktin için gittim fsh ve lh de önemli o ikisine de bakalım dedi
Bana alttan bakti:)
alttan bakar canım en garantisi çünkü. doktor yazıyor canım hormon tahlillerini sen durumunu anlatırsın neden tahlil istediğini bütün hormonlarıma baktırmak istiyorum dersin o yazar sana
yaa bende alttan bakar diye korkuyordum
bu kadın hastalıkları ve doğum bölümü nasıl dolu böyle yaa 3 tane özel hastahane de dolu olur mu resmen para basıyorlar.
yarın 3. günüm randevu bulamadım
ya randevu bulamadım nasıl bir şeyse yarın hepsi dolu
en erken cuma gününe buldum o zamanda artık benim 5. günüm oluyor
ağzın bal yesin allah hayırlısını versin inşallahHamile olmayasın
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı Zaman'da hayırlı evlatlar kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahağzın bal yesin allah hayırlısını versin inşallah
canım benim arkadaşımda yaşadı aynı sorunu üstelik o zehirlendi kana karışmış ve 6 ay boyunca kan değişimi oldu ve tabi bu arada bebek yasak korundular çok şükür şimdi yasakları bitti kız iyi ama fena derecede kilo aldı şimdi onları vermekle uğraşıyor beterin beteri var derler inşallah kısa zamanda iyi olursun bebeğini kucağına alırsın. her şeye hazırlıklı olmak lazım iyide kötüde biz insanlar için@reme1988 üstüne görmek hamile olduğun halde yinede adet günü adet görmektir. Nadiren olabiliyor..
Bu olayın vesilesiyle acı bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Adetimden 1hafta sonra sol kasığıma sanki tornavida saplanmış gibi bir ağrıyla uyandım. Hemen acile gittik. Ölüyorum sandım. Çocuğuma kim bakacak diyorum doktora giderken
Neyse sabah gittik akşama kadar ağrılı bir şekilde tahliller yapılıyor bişe yok diyorlar. Meğer ogün hastanenin hamilelik öğrenme cihazı bozulmuş. Akşam saat 9 gibi sen hamilemisin dediler yok dedim geçen hafta adettim . Kadın doğuma görün dediler. Gittik..Dış gebelik dedi.....
O ne dedim? Nolacak? Bebek tüpte sıkışmış orda büyümüş ve 2aylık.... üstelik o ağrı tüpümün yırtılma ağrısıymış.. ve ben 1 aydır o yırtıktan iç kanama yaşıyormuşum. Hemen 3saatlik ameliyatla tüpü ve bebeği aldılar. Şimdi tek tüple kaldım. Ve bu ay 2 yumurta göründü. Geliştirme iğnesi verdi. Eğer bu ayda olmazsa o tüpte tıkalı olabilir dedi. Dua edin lütfen..
Biliyorum bu konu hiç iç açıcı değil ama insanoğlunun başına herşey gelebiliyor.. En azından bilgi sahibi olalım.
evet malesef çok dolu oluyorlar ben gittiğimde adetlerim düzenliydi ve olacağım tarihten 1-2 gün sonrasına alıyordum ve gerçektende 2. 3. günüme denk geliyordu ama şimdi almak istesem adetlerim düzensiz bende açıkta kalırımyaa bende alttan bakar diye korkuyordum
bu kadın hastalıkları ve doğum bölümü nasıl dolu böyle yaa 3 tane özel hastahane de dolu olur mu resmen para basıyorlar.
yarın 3. günüm randevu bulamadım
Aynen hemen stres yapıyoruz inşallah olur hepimizinde canımCok uzuldum insallah canim allah herkeze nasio etsin bizlerede..yeni olmus ama kalirsin strest etme derler ya gerci biz etmeden duramiyoruz..
Günaydın kızlar. Etrafımda en yakın arkadaşlarım dahil 10 kişi hamile. Moralim bozuluyo artık
bizimkilerinde hepsinin 2şer çocuğu var beni çocuktan soğutmaya çalışıyorlarBenimde tam 7 kişi ve konuştuğumuz tek şey onların gebelikleri
Evet malesef. Aldıklarını,bebeğin ultroson fotolarını atıyolar. Hele komşum gözüme sokuyo ya sinir oluyorum. İçimden diyorum ben olsam bu kadar yapmam. Karşımdakide istiyo sonuçta.Benimde tam 7 kişi ve konuştuğumuz tek şey onların gebelikleri
Evet malesef. Aldıklarını,bebeğin ultroson fotolarını atıyolar. Hele komşum gözüme sokuyo ya sinir oluyorum. İçimden diyorum ben olsam bu kadar yapmam. Karşımdakide istiyo sonuçta.
Sen canım ??Cok uzuldum insallah canim allah herkeze nasio etsin bizlerede..yeni olmus ama kalirsin strest etme derler ya gerci biz etmeden duramiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?