- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.101
Benimde var öyle tanıdıklarım sanki doğurabilen tek canlı gibi davranıyorlar sinir oluyorum ben hiç yokmuş gibi normal bi şekilde devam ederim hayatima
Benm tuplerimde sikinti wardi laparoskopi oldum 2 asilama yaptrdm olmafi simdi 3 aydir bekliyorum kendi olur belki diyeSen canım ??
Ayy çok üzüldüm geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bebişle yüzün gülsün tez zamanda..@reme1988 üstüne görmek hamile olduğun halde yinede adet günü adet görmektir. Nadiren olabiliyor..
Bu olayın vesilesiyle acı bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Adetimden 1hafta sonra sol kasığıma sanki tornavida saplanmış gibi bir ağrıyla uyandım. Hemen acile gittik. Ölüyorum sandım. Çocuğuma kim bakacak diyorum doktora giderken
Neyse sabah gittik akşama kadar ağrılı bir şekilde tahliller yapılıyor bişe yok diyorlar. Meğer ogün hastanenin hamilelik öğrenme cihazı bozulmuş. Akşam saat 9 gibi sen hamilemisin dediler yok dedim geçen hafta adettim . Kadın doğuma görün dediler. Gittik..Dış gebelik dedi.....
O ne dedim? Nolacak? Bebek tüpte sıkışmış orda büyümüş ve 2aylık.... üstelik o ağrı tüpümün yırtılma ağrısıymış.. ve ben 1 aydır o yırtıktan iç kanama yaşıyormuşum. Hemen 3saatlik ameliyatla tüpü ve bebeği aldılar. Şimdi tek tüple kaldım. Ve bu ay 2 yumurta göründü. Geliştirme iğnesi verdi. Eğer bu ayda olmazsa o tüpte tıkalı olabilir dedi. Dua edin lütfen..
Biliyorum bu konu hiç iç açıcı değil ama insanoğlunun başına herşey gelebiliyor.. En azından bilgi sahibi olalım.
İnşallah olur sen umudunu kaybetme canım Allahım nasip eder inşallah o duyguyu tattırırBenm tuplerimde sikinti wardi laparoskopi oldum 2 asilama yaptrdm olmafi simdi 3 aydir bekliyorum kendi olur belki diye
Aynen benim bi tanıdığım var doğmuş 7 aylık bebeğini kaybetti Allah göstermesin verdiği gibi alır vakti gelince ,Allah'ım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat versin bazen bakıyorum hiç bakmıyor çocuğa ilgilenmiyor kızıyo sürekli batiriyosun diye keşke olsunda naparsa yapsınBi gun hiç unutmuyorum çocuklu arkadaşlarla toplandık evde birinin kocasi karısına latife yaptı takıldı öylesine bisey söyledi.kiz bacak bacak ustune atti sana bir evlat verdim bisey söylemeye Hakkı'n yok.kolay mı cocuk yapmak dedi böbürlenerekve defalarca tekrarladı o an oyle derin Bi acı hissettim ki başımı eğdim bu kişiler evlat sahibi olmaya çalıştığımı bilen kişiler.herseyi geçtim o evladı kocana sen vermedin Allah nasip etti seni de buna aracı kıldı Nasıl bu kadar büyüklenerek konuşabiliyosun.Rabbim dilediği icin Bi evladın oldu sadece sen başardın diye değil
Amin canm insallah herkese nasip etsn sanadaİnşallah olur sen umudunu kaybetme canım Allahım nasip eder inşallah o duyguyu tattırır
Canim muayene ücretinin yaninda tedtlet ivin de ücret ödüyorsun.
Hiç korkma canım amannn o kadar alismislar ko sen de alış boşver bi şey yok :)
Bazı Yerlerde 2 ile 5 arası olur diyor canım. Hormon testı ıcın :)
hastanedeki konuştuğum kişi yarın gelin doktor gerekli testleri istesin sonuçla birlikte muayenenizi cuma günü olun dedi benimde kafama yattı yarın bir gidcm bakalım.
evet malesef çok dolu oluyorlar ben gittiğimde adetlerim düzenliydi ve olacağım tarihten 1-2 gün sonrasına alıyordum ve gerçektende 2. 3. günüme denk geliyordu ama şimdi almak istesem adetlerim düzensiz bende açıkta kalırımdevlette yaptırsan canım yaşadığın şehirde iyi bir devlet hastanesi mutlaka vardır
Aaaa supermis bu :)
Amin canim haklisin burda guya sirf kadin dogum hastanesi var ama ilk alttan muayenemi orda olmustum kadin resmen kendimi tecavuz edilmis gibi hissettirdi o kadar kotu davrandi. Ama baska bir hastanede gittigim doktordan o kadar memnun kaldim ki hamileligimin baslarinda oraya gidecegim sonlara yaklasirken ornegim 30 32. Haftada ozele gidicem istedigim bir doktor var tabi kismet olursadevlete 1 defa gittim tövbe dedim canım Rabbim düşürmesin inşallah.
bende hep özele gittim ne paralar döktüm hiç bir sonuç alamadım devlet hastanesine yeni bir doktor gelmiş uzmanmış dediler adanada olan varsa bilir marsa kadın doğumda doktora çekinerek gittim kalabalıktan başım döndü adeta Allahtan randevu almıştım içeri girdim ve bütün korkularım bitiverdi aniden bukadar kibar nazik ilgili bir doktor görmedim bana bütün raporlarını getir dedi muayene etti götürdüm her şeyi toplayıp rahim filmi eşimin sonuçlarını falan 5 dk inceledi benimlede 5dk konuştu çatlatma iğnesi uygulayacağız falan filan ben çok memnun kaldım cnmdevlete 1 defa gittim tövbe dedim canım Rabbim düşürmesin inşallah.
Özeldede devlettede iyi doktorlar var ama onu bulmak şans :)bende hep özele gittim ne paralar döktüm hiç bir sonuç alamadım devlet hastanesine yeni bir doktor gelmiş uzmanmış dediler adanada olan varsa bilir marsa kadın doğumda doktora çekinerek gittim kalabalıktan başım döndü adeta Allahtan randevu almıştım içeri girdim ve bütün korkularım bitiverdi aniden bukadar kibar nazik ilgili bir doktor görmedim bana bütün raporlarını getir dedi muayene etti götürdüm her şeyi toplayıp rahim filmi eşimin sonuçlarını falan 5 dk inceledi benimlede 5dk konuştu çatlatma iğnesi uygulayacağız falan filan ben çok memnun kaldım cnm
kızlar benim göğüs uçlarım güneş yanığı gibi yanıyor acıyor bir de eşim sen çok sıcaksın yanıyorsun deyip duruyor dayanamayacağım yarın yumurtlamanın 11.günü gebelik testi yapsam diyorum çıkar mı sizce
Amin canim haklisin burda guya sirf kadin dogum hastanesi var ama ilk alttan muayenemi orda olmustum kadin resmen kendimi tecavuz edilmis gibi hissettirdi o kadar kotu davrandi. Ama baska bir hastanede gittigim doktordan o kadar memnun kaldim ki hamileligimin baslarinda oraya gidecegim sonlara yaklasirken ornegim 30 32. Haftada ozele gidicem istedigim bir doktor var tabi kismet olursa
Canm bnde senn gbi dvlete gttim insan yerine koymuyolr orda ve alttn bkmyolr ultrsnla bkp ya bi flikasit yda bska bse vryolr pek ilgli dgl onlr icn nkdr cok hstaya bkarlrsa okdr iyi bn marsaya gtmstim kske gtmeseydm ayrica canm alttan muayenedenmi krkyosn.inanki korkcak bse yokki acimiyo aslnda ksiden ksiye dgsyo ama bu acidan korkarsak bebegmzi nsl dgururzmantıklı imiş canım. benim zaten alttan muayeneye ekstra bir korkum var 1 kere gittim devlet hastanesine aynı anda 5 kişiyi içeri aldılar zaten derdini anlatamıyorsun herkes birbirine bakıyor içerden muayene odasından kadınların doğum gibi çığlık sesi geliyor doktor benim derdimi bile yüzüme bakıp doğru dürüst dinlemeden çıkart altını geç içeri dedi.ben içerden gelen sesleri duyunca çok korktum zaten mümkün mü o şekilde oraya gitmem? ben de ben alttan muayeneden korkuyorum dedim o da kimliğimi uzattı o zaman herhangi bir kan tahlili istemem buyur dedi gönderdi. ben de bir daha düşürme Allah ım diye dua ettim normal bir doktor olsa bende giderdim. diğer doktorların odasının önünde durdum gözlemledim onlarda aynı 4-5 kişiyi aynı anda alıyorlar o yüzden mecburen parama kıyarak özele gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?