TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ayrica canm hamle olsaydn gene bi nevi git rurin muayenelerni yapsnlr derdm eger ccuk tdavsi goreceksen ozelden bska yere gtme

aynen canım bulunduğun şehre ve hastaneye göre hatta en çok doktora göre değişebiliyor herşey buradaki devlet hastanesindeki düstur maalesef aynı anda 4-5 kişiyi muayene odasına almak bende biraz hassas bir insanım o yüzden gidemedim.özel de kötü yok mu kesinlikle var. özelde doktorun biri bana sen pko sun 3 yıl doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi.ben şok oldum tabi eşimde çünkü bunu çok duygusuz bir şekilde söyledi. eşim de peki neden olur bu pko nelere dikkat edelim dedi. doktor da Allah vergisi bu kız böyle bunu böyle kabul edeceksin dedi ikimizde şok olduk. hemen başka bir doktora gittik hiç öyle birşey yok nasıl böyle bir şey söylemiş o doktor dedi.içim rahat etmeyip 2 doktora daha gittim onlarda pko değilsin dedi. ama o kadın böyle korkuttu bizi.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah..

Son düzenleme:

yok daha sonra özele gidip alttan muayene oldum evet korkacak bir şey yokmuş ama o doktorun o yüz ifadesi ile ve içerdekilerden gelen sesleri de duyunca doktoru kasap kendimi de kurbanlık hissettim

Selam kızlar iki yıldır gebe kalma uğraşılarım Sony'nda ilk defa silik de olsa cılıZ da olsa bir ikinci çizgiyi görebildim. Adete 5 gün kala baktırdım. Aşılamanın 13. Günü değerim 21.7 çıktı sizce düşük mü? Endişeliyim biraz

Kızlar merhaba. Pazar gününden beri regl bekliyorum, olmadım. Cumartesi akşam test negatifti. Sabah mı yapsaydım testi. Off

Canım hayırlı, uğurlu olsun. Bence bu değerin sizcesi olmaz ama birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptırırsan kesinleşimiş olur. Aşılama yaptıran ve erkenden kan testinde 6 ya da 12 gibi değerler görenleri biliyorum. Çünkü aşılama ilaçlarında bu hormon var ama seninki yüksek. İlaçlardan değildir heralde

İnşallah Canımmm inşallah bebişim tutunmuştur bana. Evet iki gün sonra yeniden yaptıracağız Canımmm.

Su gibi akar gider bu iki gün de güzel haberi alırsın inşallah. Ben de geçen ay ilk kez aşılama yaptırdım ama olmadı. Senin de ilk denemen miydi?
Evet Can'ım ilk denememdi. Amin inşallah Canımmm. Allahım isteyen herkese içinde de bana versin

Gogus yanmasi haric bende dun hic dokmedigim kadar ter doktum sanki atesli hasta gibiydim yemegi zor yedim tabagima damladi ter o derece sonra yattim esim geldi yaniyorsun sen dedi o an atesimi olcmek aklima gelmedi sabah olctum 36.6 cikti

Burdaki devlettede 4 5 kisi alirlar ama muayene ozel bir oda da yapiliyor ilk baslarda derdimi anlatmaya cekinirdim ama alistim artik ozelin devletten tek farki bu bende hep ozele gidiyordum ama artik para yetistiremedim bende tahlil vs devlette muayeneyi ozelde olurum diyorum

Sonucunu doktor gordu mu bence guzel bir deger 2 gunde 2 katina cikti mi tamamdir hadi hayirlisi olsun

Doktoradan bugün randevu almaya çalışıyorum canım

Günaydın kızlar ne yazik ki ben bugun tset yapmayi düşünürken dün aksam 11 gibi adetim geldi. Cok umutlanmistim hayirli zaman degilmis demek ki.

Bat tarihim 23 ağustos M melekler-engelchen canim

Bir de kızlar doktor adetin 3. günü gel dedi. Dün günün bitmesine 1 saat vardi o yuzden dünü saymayip bugünden düşününce cumaya randevu alayim diyorum siz ne dersiniz

canım hayırlısı olsun hakkında ne diyorduk yeni ay yeni umutlar bu arada evet cumaya randevu al

canım hayırlısı olsun hakkında ne diyorduk yeni ay yeni umutlar bu arada evet cumaya randevu al
Evet canim umutlar gerceklessin ağustosta yüzümüz gülsün inşallah Cuma günü gideyim bakalım doktora tedaviye başlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…