- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.121
Ayrica canm hamle olsaydn gene bi nevi git rurin muayenelerni yapsnlr derdm eger ccuk tdavsi goreceksen ozelden bska yere gtmeCanm bnde senn gbi dvlete gttim insan yerine koymuyolr orda ve alttn bkmyolr ultrsnla bkp ya bi flikasit yda bska bse vryolr pek ilgli dgl onlr icn nkdr cok hstaya bkarlrsa okdr iyi bn marsaya gtmstim kske gtmeseydm ayrica canm alttan muayenedenmi krkyosn
bende hep özele gittim ne paralar döktüm hiç bir sonuç alamadım devlet hastanesine yeni bir doktor gelmiş uzmanmış dediler adanada olan varsa bilir marsa kadın doğumda doktora çekinerek gittim kalabalıktan başım döndü adeta Allahtan randevu almıştım içeri girdim ve bütün korkularım bitiverdi aniden bukadar kibar nazik ilgili bir doktor görmedim bana bütün raporlarını getir dedi muayene etti götürdüm her şeyi toplayıp rahim filmi eşimin sonuçlarını falan 5 dk inceledi benimlede 5dk konuştu çatlatma iğnesi uygulayacağız falan filan ben çok memnun kaldım cnm
Canm bnde senn gbi dvlete gttim insan yerine koymuyolr orda ve alttn bkmyolr ultrsnla bkp ya bi flikasit yda bska bse vryolr pek ilgli dgl onlr icn nkdr cok hstaya bkarlrsa okdr iyi bn marsaya gtmstim kske gtmeseydm ayrica canm alttan muayenedenmi krkyosn.inanki korkcak bse yokki acimiyo aslnda ksiden ksiye dgsyo ama bu acidan korkarsak bebegmzi nsl dgururz
Hngi shrdesn adnami gttgin ozel hstne hngsi cnm smdiyok daha sonra özele gidip alttan muayene oldum evet korkacak bir şey yokmuş ama o doktorun o yüz ifadesi ile ve içerdekilerden gelen sesleri de duyunca doktoru kasap kendimi de kurbanlık hissettim
Hngi shrdesn adnami gttgin ozel hstne hngsi cnm smdi
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Bence bu değerin sizcesi olmaz ama birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptırırsan kesinleşimiş olur. Aşılama yaptıran ve erkenden kan testinde 6 ya da 12 gibi değerler görenleri biliyorum. Çünkü aşılama ilaçlarında bu hormon var ama seninki yüksek. İlaçlardan değildir heraldeSelam kızlar iki yıldır gebe kalma uğraşılarım Sony'nda ilk defa silik de olsa cılıZ da olsa bir ikinci çizgiyi görebildim. Adete 5 gün kala baktırdım. Aşılamanın 13. Günü değerim 21.7 çıktı sizce düşük mü? Endişeliyim biraz
İnşallah Canımmm inşallah bebişim tutunmuştur bana. Evet iki gün sonra yeniden yaptıracağız Canımmm.Canım hayırlı, uğurlu olsun. Bence bu değerin sizcesi olmaz ama birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptırırsan kesinleşimiş olur. Aşılama yaptıran ve erkenden kan testinde 6 ya da 12 gibi değerler görenleri biliyorum. Çünkü aşılama ilaçlarında bu hormon var ama seninki yüksek. İlaçlardan değildir heralde
Su gibi akar gider bu iki gün de güzel haberi alırsın inşallah. Ben de geçen ay ilk kez aşılama yaptırdım ama olmadı. Senin de ilk denemen miydi?İnşallah Canımmm inşallah bebişim tutunmuştur bana. Evet iki gün sonra yeniden yaptıracağız Canımmm.
Evet Can'ım ilk denememdi. Amin inşallah Canımmm. Allahım isteyen herkese içinde de bana versinSu gibi akar gider bu iki gün de güzel haberi alırsın inşallah. Ben de geçen ay ilk kez aşılama yaptırdım ama olmadı. Senin de ilk denemen miydi?
kızlar benim göğüs uçlarım güneş yanığı gibi yanıyor acıyor bir de eşim sen çok sıcaksın yanıyorsun deyip duruyor dayanamayacağım yarın yumurtlamanın 11.günü gebelik testi yapsam diyorum çıkar mı sizce
mantıklı imiş canım. benim zaten alttan muayeneye ekstra bir korkum var 1 kere gittim devlet hastanesine aynı anda 5 kişiyi içeri aldılar zaten derdini anlatamıyorsun herkes birbirine bakıyor içerden muayene odasından kadınların doğum gibi çığlık sesi geliyor doktor benim derdimi bile yüzüme bakıp doğru dürüst dinlemeden çıkart altını geç içeri dedi.ben içerden gelen sesleri duyunca çok korktum zaten mümkün mü o şekilde oraya gitmem? ben de ben alttan muayeneden korkuyorum dedim o da kimliğimi uzattı o zaman herhangi bir kan tahlili istemem buyur dedi gönderdi. ben de bir daha düşürme Allah ım diye dua ettim normal bir doktor olsa bende giderdim. diğer doktorların odasının önünde durdum gözlemledim onlarda aynı 4-5 kişiyi aynı anda alıyorlar o yüzden mecburen parama kıyarak özele gidiyorum
Selam kızlar iki yıldır gebe kalma uğraşılarım Sony'nda ilk defa silik de olsa cılıZ da olsa bir ikinci çizgiyi görebildim. Adete 5 gün kala baktırdım. Aşılamanın 13. Günü değerim 21.7 çıktı sizce düşük mü? Endişeliyim biraz
Doktoradan bugün randevu almaya çalışıyorum canımGogus yanmasi haric bende dun hic dokmedigim kadar ter doktum sanki atesli hasta gibiydim yemegi zor yedim tabagima damladi ter o derece sonra yattim esim geldi yaniyorsun sen dedi o an atesimi olcmek aklima gelmedi sabah olctum 36.6 cikti
Burdaki devlettede 4 5 kisi alirlar ama muayene ozel bir oda da yapiliyor ilk baslarda derdimi anlatmaya cekinirdim ama alistim artik ozelin devletten tek farki bu bende hep ozele gidiyordum ama artik para yetistiremedim bende tahlil vs devlette muayeneyi ozelde olurum diyorum
Sonucunu doktor gordu mu bence guzel bir deger 2 gunde 2 katina cikti mi tamamdir hadi hayirlisi olsun
hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinDoktoradan bugün randevu almaya çalışıyorum canım
canım hayırlısı olsun hakkında ne diyorduk yeni ay yeni umutlarGünaydın kızlar ne yazik ki ben bugun tset yapmayi düşünürken dün aksam 11 gibi adetim geldi. Cok umutlanmistim hayirli zaman degilmis demek ki.
Bat tarihim 23 ağustos M melekler-engelchen canim
Bir de kızlar doktor adetin 3. günü gel dedi. Dün günün bitmesine 1 saat vardi o yuzden dünü saymayip bugünden düşününce cumaya randevu alayim diyorum siz ne dersiniz
Doktor beklememi söyledi. Cumartesiye kadarhakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
@meleklerim benim2 27 temmuz
@kubito 27 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
@hasretsinan65 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
@uydurukpirenses 31 temmuz
@Pelukk 1 Ağustos
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
@berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
@ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
bir garip oblomov 4 Ağustos
ayllllliiiin35 5Ağustos
@Cemre Yaman 5 Ağustos
@Kuzum ask 6 Ağustos
@sernur3535 8 Ağustos
@Masal_ayaz 8 Ağustos
@reme1988 10 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
@gulbensworld 14 Ağustos
@maya_gallo 15 Ağustos
@LadeyNa 15 Ağustos
@mtkt 16 Ağustos
@4elegance 18 Ağustos
@nefertiti989 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
@yesa1 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@endless love 22 Ağustos
beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
Evet canim umutlar gerceklessin ağustosta yüzümüz gülsün inşallahcanım hayırlısı olsun hakkında ne diyorduk yeni ay yeni umutlarbu arada evet cumaya randevu al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?