- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.141
bu arada değerin yükselecektir ondan beklemeni söylemiştir canım sabır ne kaldı ki cumartesiyeDoktor beklememi söyledi. Cumartesiye kadar
canım test fotonu atar mısın?Benim ki 25 temmuzdu 3 gün oldu geçeli biraz karnım agrıyo idrar testi yaptım bata iki kala Hayalet çizgi vardı
inşallah canım. tedavi dediğin aşıla ya da çatlatma falan mı yaptıracaksın?Evet canim umutlar gerceklessin ağustosta yüzümüz gülsün inşallahCuma günü gideyim bakalım doktora tedaviye başlayalım.
Arada bir bakiyodum da ben de 12. liğe yerleşsem ne guzel olur diye hayal kuruyodum nasip değilmiş dedigin gibi kim nu şanslı anne adayiay 12. hamile kim olacak acaba meraklardayım
Bilmiyorum tatlim doktor progesteron bsktirmaya gittigimde adet olursan ilac tedavisi uygulayalım 2-3 ay olmazsa rahim filmi falan cekeriz dedi. Ama ilactan kasti ne bilmiyorum zaten cok acrmiyim bu konularda cuma gidince ogrenirim artikinşallah canım. tedavi dediğin aşıla ya da çatlatma falan mı yaptıracaksın?
5 gün önce testi yapmıştım çöpe attım bugün de adet olmazsam yarın kan testi yapıcamcanım test fotonu atar mısın?
Çıkmaz bence biraz bekle ben bata iki gün kala yaptım hayalet çizgi gibi birşey vardı oda belirsizKızlar erken gebelik testi bat dan kaç gün önce sonuç verir bat 8 yapsam çıkar mı
Erken gebelik testimiydi canim normal testmiydi?Çıkmaz bence biraz bekle ben bata iki gün kala yaptım hayalet çizgi gibi birşey vardı oda belirsiz
Aynen benim de dün oturdugum yerde uyumuş kalmışım bide gogüslerim ovulasyondan beri çok acıyorYa çok uykum oluyo bu günler de acaba hamişmiyim ya karnım da batma oluyo
Normal 5 tllik test ti yaErken gebelik testimiydi canim normal testmiydi?
Benimde acıyordu geçti arada bi sızlama oluyoAynen benim de dün oturdugum yerde uyumuş kalmışım bide gogüslerim ovulasyondan beri çok acıyor
Benim ilk gebeliğin de de gogslerim çok şişmişti inşallah hamileyizdir yasa Rabbim hayırlısıyla nasip etsinBenimde acıyordu geçti arada bi sızlama oluyo
benim dün akşam yemek yaparken kasıklarımda çok batma oldu hatta yere kaşık düşürdüm onu almak için eğilirken baya bir acı hissettim ama umursamadım sabah işe gitmeden duş alayım dedim yerdeki şampuanı alırken eğildim o zamanda göbek deliğimin 4-5 parmak ilerisi sağ tarafımda hissettim batmayıYa çok uykum oluyo bu günler de acaba hamişmiyim ya karnım da batma oluyo
benimde bata 8 gün kaldı bu ay 31 çekiyormuş tamda şansımıza bir gün fazlaKızlar erken gebelik testi bat dan kaç gün önce sonuç verir bat 8 yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?