TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

inşallah canım. tedavi dediğin aşıla ya da çatlatma falan mı yaptıracaksın?
Bilmiyorum tatlim doktor progesteron bsktirmaya gittigimde adet olursan ilac tedavisi uygulayalım 2-3 ay olmazsa rahim filmi falan cekeriz dedi. Ama ilactan kasti ne bilmiyorum zaten cok acrmiyim bu konularda cuma gidince ogrenirim artik

Günaydın kızlar güne kötü başladım sabah test yaptım negatif çıktı malesef.ama bat nezman bilmiyorum son aylarda çok düzensiz olmaya başldı 13 temmuzda yumurtam çatlamıştı oyüzden dün hastalanırım diye düşünmüştüm ama ne adet geliyo nede bebiş moralim çok bozuk

Madem hamile değilim bari hasta olsam da en azından umutlarım bitse @yesa1 13 temmuzda yumurtam çatlamıştı bu sabah gebelik testim negatif çıktı ne diyorsun Can'ım yine de ihtimal varmı erken mi yaptım acaba testi ama hamile olsam silikte olsa çizgi çıkardı dimi

Ya çok uykum oluyo bu günler de acaba hamişmiyim ya karnım da batma oluyo
benim dün akşam yemek yaparken kasıklarımda çok batma oldu hatta yere kaşık düşürdüm onu almak için eğilirken baya bir acı hissettim ama umursamadım sabah işe gitmeden duş alayım dedim yerdeki şampuanı alırken eğildim o zamanda göbek deliğimin 4-5 parmak ilerisi sağ tarafımda hissettim batmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…