TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bence de canım çok mantıklı

Cook guzel cnm oncelikle tebrik ederim bu sonuc gayet normal adete daha 5 gun varmis... erken gebelik testimi yaptin cnm bende yarin sabah yapicam erken gebelik testi... insallah bende gorurum ikinci cizgiyi resmini gonderebilirmisin testin ?

Cook guzel cnm oncelikle tebrik ederim bu sonuc gayet normal adete daha 5 gun varmis... erken gebelik testimi yaptin cnm bende yarin sabah yapicam erken gebelik testi... insallah bende gorurum ikinci cizgiyi resmini gonderebilirmisin testin ?
Can'ım çok teşekkür ederim yok birtanem normal bir gebelik testiydi. İnşallahhhhhhhhhh sen de hamilesindir.

Ya kızlar ben adet geçtikten sonra sureklı akinti takibi yaptım ama yumurtlama akıntısı olmadı hep beyaz kremsi akinti neden olabilir böyle böyle bişey yaşayan var mı ???
benimde yumurta akı kıvamında hiç gelmedi akıntım bembeyaz yoğun kıvamlı baya baya fazla akıntım geldi bence herkesin akıntısının rengi aynı olacak diye bir kaide yok ona takılma akıntım varsa ilişki de olsun hayırlısı canım. valla millet hiç akıntı vs bakmadan hamile kalıyor bir biz takılıyoz bu konulara

Hayır canım dün sayılıyor. Ben de gece oldum. 2. gün gel dediği için sabah erkenden randevusuz gitmek zorunda kalmıştım

Çok dogru söylüyorsun biz bu kadar takip edip yine kalmiyoruz o da bi değişik işte benim normalde her ay olurdu bu ay olmadı sadece ve neden acaba dedim ama artık hayırlısı bu ay pek bi umudum yok ama birdaha ki ay inşallah

Benin ateşim 36.4 olur hep yumurtlamadan sonra 36.7 de kaldı acaba tuttu mu dedim içimde bir umut oluştu. Ne dersiniz ?
Canim dün gece 11 de adet oldum benim de yumurtlama sonrası 36.8 di hep ta ki adet gelene kadar. eğer adetin gelmez ve atesin hala yüksekse ancak o zaman hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…