- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.161
Günaydın kızlar ne yazik ki ben bugun tset yapmayi düşünürken dün aksam 11 gibi adetim geldi. Cok umutlanmistim hayirli zaman degilmis demek ki.
Bat tarihim 23 ağustos M melekler-engelchen canim
Bir de kızlar doktor adetin 3. günü gel dedi. Dün günün bitmesine 1 saat vardi o yuzden dünü saymayip bugünden düşününce cumaya randevu alayim diyorum siz ne dersiniz
kızlar benim ovulasyon testinin renginde cok hafif açılma var 2. kez yumurtluyormuşum demekki:)
Ya kızlar ben adet geçtikten sonra sureklı akinti takibi yaptım ama yumurtlama akıntısı olmadı hep beyaz kremsi akinti neden olabilir böyle böyle bişey yaşayan var mı ???
Benim ki 25 temmuzdu 3 gün oldu geçeli biraz karnım agrıyo idrar testi yaptım bata iki kala Hayalet çizgi vardı
Cook guzel cnm oncelikle tebrik ederim bu sonuc gayet normal adete daha 5 gun varmis... erken gebelik testimi yaptin cnm bende yarin sabah yapicam erken gebelik testi... insallah bende gorurum ikinci cizgiyi resmini gonderebilirmisin testin ?Selam kızlar iki yıldır gebe kalma uğraşılarım Sony'nda ilk defa silik de olsa cılıZ da olsa bir ikinci çizgiyi görebildim. Adete 5 gün kala baktırdım. Aşılamanın 13. Günü değerim 21.7 çıktı sizce düşük mü? Endişeliyim biraz
Can'ım çok teşekkür ederim yok birtanem normal bir gebelik testiydi. İnşallahhhhhhhhhh sen de hamilesindir.Cook guzel cnm oncelikle tebrik ederim bu sonuc gayet normal adete daha 5 gun varmis... erken gebelik testimi yaptin cnm bende yarin sabah yapicam erken gebelik testi... insallah bende gorurum ikinci cizgiyi resmini gonderebilirmisin testin ?
Ben 5 gun kala yapicam cnm yarin sabah yumurtlamadan 9 gun gecmis olucak.. ama 8 gun kala cok erken kac gunde bir adet oluyosun son adet tarihin ne cnm ?Kızlar erken gebelik testi bat dan kaç gün önce sonuç verir bat 8 yapsam çıkar mı
benimde yumurta akı kıvamında hiç gelmedi akıntım bembeyaz yoğun kıvamlı baya baya fazla akıntım geldi bence herkesin akıntısının rengi aynı olacak diye bir kaide yok ona takılma akıntım varsa ilişki de olsun hayırlısı canım. valla millet hiç akıntı vs bakmadan hamile kalıyor bir biz takılıyoz bu konularaYa kızlar ben adet geçtikten sonra sureklı akinti takibi yaptım ama yumurtlama akıntısı olmadı hep beyaz kremsi akinti neden olabilir böyle böyle bişey yaşayan var mı ???
Hayır canım dün sayılıyor. Ben de gece oldum. 2. gün gel dediği için sabah erkenden randevusuz gitmek zorunda kalmıştımGünaydın kızlar ne yazik ki ben bugun tset yapmayi düşünürken dün aksam 11 gibi adetim geldi. Cok umutlanmistim hayirli zaman degilmis demek ki.
Bat tarihim 23 ağustos M melekler-engelchen canim
Bir de kızlar doktor adetin 3. günü gel dedi. Dün günün bitmesine 1 saat vardi o yuzden dünü saymayip bugünden düşününce cumaya randevu alayim diyorum siz ne dersiniz
benimde yumurta akı kıvamında hiç gelmedi akıntım bembeyaz yoğun kıvamlı baya baya fazla akıntım geldi bence herkesin akıntısının rengi aynı olacak diye bir kaide yok ona takılma akıntım varsa ilişki de olsun hayırlısı canım. valla millet hiç akıntı vs bakmadan hamile kalıyor bir biz takılıyoz bu konulara
Ama 1 saat ve yeni yeni gelmeye baslayinca sayilmaz diye düşündümHayır canım dün sayılıyor. Ben de gece oldum. 2. gün gel dediği için sabah erkenden randevusuz gitmek zorunda kalmıştım
Cook guzel cnm oncelikle tebrik ederim bu sonuc gayet normal adete daha 5 gun varmis... erken gebelik testimi yaptin cnm bende yarin sabah yapicam erken gebelik testi... insallah bende gorurum ikinci cizgiyi resmini gonderebilirmisin testin ?
Canim dün gece 11 de adet oldum benim de yumurtlama sonrası 36.8 di hep ta ki adet gelene kadar. eğer adetin gelmez ve atesin hala yüksekse ancak o zaman hamilesindirBenin ateşim 36.4 olur hep yumurtlamadan sonra 36.7 de kaldı acaba tuttu mu dedim içimde bir umut oluştu. Ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?